![]() |
|
Wlasnie w ostatnich kilku ep. Eyeshielda cos ruszylo, czytam je nawet z wiekszym zaciekawieniem nisz naruty, o bleachu nie wspominajac.
P.S.: Sorki za brak polskich znakow ale cos mi sie zjeniszczylo. |
A mój wybór ecchi padł na Asu no Yoichi! Subowało to Chihiro, może nie będzie źle :)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Que
Nie znalazłem nigdzie wersji bez cenzury :< No, ale... może za mało szukałem ;) A odnośnie pwnage - jak zauważyłeś, na Illye starczy. A na taki argument z Negimą mogłeś wpaść tylko Ty xD Btw. muszę Ci maila napisać, moment. @Topic Ehh, straszne jest to Tales of the Abyss, które właśnie męcze. Nie wiem czy dotrwam do końca. |
Cytuj:
@Mio Z tego co słyszałem Asu no Yuichi jest godne polecenia(sam niestety jeszcze nie widziałem) |
@Up
Ściągnie się to się przekonamy ^^ A co do Karasa, prawda. Poza w miarę ładną animacją to nic sobą nie prezentuje. |
Cytuj:
Wracamy do Titania. |
Poprawiłem.
Anyway Cytuj:
Musze szybko nadrobić, co by fałszu nie było xD |
Cytuj:
btw. Obejrzałem znowu Bleach movie 2. Nigdy nie zapomnę jednego motywu wiele razy przewijającego się w Bleachu mianowicie "Dla ciebie to "Kapitan Hitsugaya", a nie "Toushirou"." |
@eeorion
Fail! Niedokładnie przeczytałem. My bad. Tak czy inaczej Ippo wymiata ; ) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Pff.... Akiyama_Mio, Huncz witam was w największym temacie na owionie. Jakie zasady tu panują świetnie wiecie.
PS. Oakerinasai EDIT. Cholera, całkowicie zapomniałem o ustnym polskim. całkowity brak przygotowania, a to już jutro -.- Nipah~! Frizz-kun |
a ja właśnie skończyłem oglądać Antique Bakery, normalnie anime wyjebanga, a full Op i End są ojajej. Polecam każdemu, takie odstresowujące anime.
|
zakonczenie school days wgniata w ziemie:d jak to kolesie nieraz w komentach na roznych forach dawali -> " PWNED "
|
PWND i nic więcej, jest trochę szokujące, ale jest całkowicie bezpodstawne i nie daje żadnego konkretnego wniosku.
Nipah~! Frizz-kun |
a jaki moze byc wniosek z anime w ktorym
Ukryty tekst:
|
Żaden, a jakiś powinien być z anime które jest wzorowane na mindfu*k.
Nipah~! Frizz-kun |
to niech mi teraz ktos zapoda jakas warta obejrzenia szkolna komedyjke:|
|
Azumanga Daioh, Toradora!, School Rumble, Haruhi Suzumiya na Yuutsu.
Tyle powinno starczyć, chyba że już to widziałeś. Nipah~! Frizz-kun |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:09. |
|