![]() |
|
@raven
Toradora?:P @SD Nie "PWND" tylko <facepalm> ^^ |
Jeśli chodzi o SD to <facepalm> to mało. Uważam że każdy kto mówi że SD jest dobre powinien zrobić tyle barrel rollów ile jest przeciwników School Days.
Nipah~! Frizz-kun |
Cytuj:
|
toradora i haruhi łoczed
zaraz zlukam te co podaliscie:P |
Cytuj:
PS. (edit) od Rayzy (prosił, żebym coś za niego napisał :P) Cytuj:
|
@up
zle link skopiowales |
@Up
Bo to od Rayzy ;P @Topic Co raz wiecej anime do ogladania, a czasu ciagle malo. :< Sciagnalem jeszcze Appleseed EX Machina, pierwszego Appleseeda obejrzalem, to sequel?:P |
napisy do K-ON! posiada ktoś przypadkiem ?
bo na Animesub.info nie ma ; // o już mam ;* |
Lol, koncowka 6 epa K-on!'a przypomina mi rosario to vampire. Pantsu! Pantsu!
MOE, MOE, KYUN! |
Hmm...
Ichigo 100% - Watching Blood+ - Watching Ichigo 100% OVA - Want to Watch Rosario to Vampire - Want to Watch Rosario to Vampire Capu2 - Want to Watch Najbliższe 2 tygodnie wycięte z życiorysu :P |
Soul Eatera mi się nie chce zaczynać, Claymore nie chce mi się kończyć no to obejrzałem pierwszy ep "K-On!'a" - nie żałuję decyzji. xd
|
@Up
Takiej decyzji chyba nikt nie pozalowal ^^ |
Cytuj:
RtV tez powinno :) Nie wiem jak z Capu2 bo nie ogladalem, ale pare osób odradziło mi drugą serię... Ja zaczynam FLCL... po pierwszym ep. pozytywne wrażenia, tylko przydałoby się w lepszej jakości... no ale co poradze mam już całą serię to nie będę na nowo sciągał, chyba że strasznie mi się spodoba :) |
Ja teraz ogladam Full metal panic! Fummofu! Podoba mi sie chyba nawet bardziej niz pierwsza seria i second raid. Ten humor mnie powala, szczegolnie Bonta-kun :P
|
Cytuj:
|
OD Rayzy
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|