![]() |
|
Witam!!
A więc posiadam Sorca na 19 lvl :P EQ Plate armor Plate Legs Viking Helmet Dwarven Shield no i oczywiście Wand of Decay :) :) Co zabijać?? Żeby uzyskać szybko next lvl! |
31 ek ((( cienkie skile pewnie ale mam 50 dni pacc chce na + :) )
31 ek skile 66/65 :) eq :
dsm rh b legs, boh, p ammy, d shield, k axe/noble axe gdzie by skilac???:D |
Halp Plax !!11oneoneone
Świat non-pvp. Pal (32 lvl), skille 70/60, eq średnie i knight eq:C Armor, K legs, Medusa Shield, Crusader Helmet itp... level 28, na czym expić tym i tym charem??;(
|
Siema :]
A więc od razu do rzeczy!! Sorc 19 lvl EQ Viking Helmet Plate legs plate armor dwarven shield wand of decay :) :) Gdzie warto mi expić?? |
Sprubuj cyclopy i crypt shlambery
|
Cytuj:
@ a ty sprÓbuj wziąć słownik w ręce |
prosto z mostu :
Czy ~40 ED będzie mógł expić na żółwiach bez jakiegoś wielkiego waste? Ile expa ~/h bym tam wyciągnął ? Czy może lepiej expić na d lair w ankh albo tombach ? |
Omineli Mnie specjalnie?
Cytuj:
|
Cytuj:
|
50 pall skille75/55 gdzie expic? i czy warto kupic pacca
|
Cytuj:
Idź na Dwarf Guardy w kopalniach albo na Cyclopy w Mt. Sternum. Jeśli masz lagi albo sobie nie radzisz, polecam Mintwallin albo Shadowthorn |
Cytuj:
|
witam ;) mam 63 palladyna na non-pvp i nie wime na czym expic, posiadam postmana lecz nie mam pacc.
skille mam 83/70 prosze niech wypowiadaja sie tylko gracze którzy grali ta profesja na tym lvlu ;) |
Cytuj:
@up dragon lairy, poh, hellgate, z postaman mozesz skorzystac na Mintwallin ;] niezla kaska wtedy jest |
Cytuj:
Poh w porządku. Hellgate - nie wiem co tam masz ... dragi ze spearów? Na mint można posiedzieć dla kasy... Jak to non-pvp to spawny guardów mogą być zadowalająco szybkie, ew. można nadrobić GSami w kopalni jak za wolno |
Mam 50ms z 50mlvl. Zakupiłem softy.
Mam pytanie gdzie expić zebym miał za co naładować softy?? eq: hotm spirit cloak b legs boh/soft boots vand of inferno/ voodo demon shield |
Cytuj:
|
Czy 18lvl-19lvl Sorc z WoD/WoDB + exevo flam hur da rade huncić dla expu i kasy beholdery?
PS.Sory za błąd :D |
Cytuj:
|
Chodzilo mu o exevo flam hur :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:13. |
|