Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

LoluU$ 12-08-2009 01:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jakosiara (Post 2621694)

Nie zdziwilbym sie jakby "mieli zamiar" pokazac mecz finalowy... komedia

AnonimowyPowrot 12-08-2009 09:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pix888 (Post 2622009)
"afroamerykanin"

:'(

Ukaranie Manchesteru wydaje się nierealne, ale kto wie, jak Roo dostał karę za potrącenie chorągiewki...

Xendriel 12-08-2009 10:20

Messi pierwszą ofiarą wirusu FIFA:(

Fintex 12-08-2009 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik (Post 2621731)
Polska 78-82 Chorwacja

Fajny mecz, chociaz Katzurin to chyba jednak skonczony idiota. Dac Loganowi rozgrywac na ostatnie 2 minuty, kiedy wynik jest na styku... yea, right. Majac na lawie Koszarka i Szubarge. Bez problemow z faulami. Z widoczna dobra forma. Jak na ME tez tak to bedzie wygladac, to ja pierdole...

No logan za dużo strat łapał. ale jako SG nieźle. chyba najbardziej ruchliwy zawodnik ;p

Gortat dwa oblicza - pierwsza polowa slaba, w sumie poza defensem w trumnie nic nie pokazal. Za to druga polowka... blok -> sprint pod drugi kosz -> alley od Koszarka = cud miod.
[/quote]

Gorti niby punkty dopiero w 2 qtr, ale wiele zasłon stawiał. jak w nba. w ogóle mało gry było pod koszem, wiecej rzutów z dystansu o czym świadczą t rzuty za 3...

jak wszedł Koszarek i Szubarga to ładnie żeśmy grali, poźniej brakło lidera. ale tylko towarzyski mecz...

Faytah 12-08-2009 20:16

Czy tylko ja sie nie moge doczekac dzisiejszego debiutu Obraniaka ?

Arka_Sath_Wielki 12-08-2009 20:19

"Leo Beenhakker podał skład na mecz z Grecją: nie ma Obraniaka"
O'rly?!

AnonimowyPowrot 12-08-2009 20:32

Holandia - Anglia! Moje dwie ulubione reprezentacje! Mam nadzieję, że nie zawiodę się na spektaklu :D

hoomik 12-08-2009 22:21

Polska - Grecja
65'
Roger: "Eeeeej! KURWA MAC!" - owned ;d

Polska 71-67 Chorwacja
Duzo lepszy mecz niz wczorajszy, wiecej grania pod kosz, zwlaszcza do Gortata, ktory dzis zmiotl wszystko i wszystkich. W chuj sie nim jaram, ale jak widac - nie bez powodu.

Radwanska A. (Pol) 0 - 1 Bammer S. (Aut) 0:6 - wtf? Przeciez Isia powinna ja jedna reka rozwalic i szybko o tym meczu zapomniec. Jakas kontuzja? Oglada ktos?

LoluU$ 12-08-2009 22:30

Obraniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak

Gierubesoen 12-08-2009 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik (Post 2622701)
Polska - Grecja
65'
Roger: "Eeeeej! KURWA MAC!" - owned ;d

Nawet moja matka w drugim pokoju usłyszała ;dd Szybko się uczy chłopak_/

A co do meczu- LUUUUUUDWIIIIIIIIIIIIIK! ;D

Articuno 12-08-2009 23:25

Tak, dziś miałem przyjemność z oglądania reprezentacji Polski, a jeśli zdrowi będą Błaszczykowski i Ludwiczek to będzie świetnie i mogą otworzyć nam się bramy RPA.
Wcześniej dobrze zagrali również koszykarze. Gortat zmiażdżył - do 22 pkt i 11 zbiórek trzeba dodać genialną obronę(wyrzucił Vujcica na 5 metrów od kosza). Ogólnie podobało mi się, a jak bardzie zgrają sie Gortat z Lampe to będzie miał. Mam jedno ale: DLACZEGO NIE GRAŁ KIKOWSKI(a przecież on > Kitzinger, Chyliński)

LoluU$ 12-08-2009 23:36

Co krzyknol po "k'wa mac!" :D?

Lafa_elo 12-08-2009 23:49

ma kto link do utuba z tym k mac?

LoluU$ 13-08-2009 00:05

Mialem przez 11 minut, potem cos o prawach TVP S.A :s

hoomik 13-08-2009 00:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 2622760)
Wcześniej dobrze zagrali również koszykarze. Gortat zmiażdżył - do 22 pkt i 11 zbiórek trzeba dodać genialną obronę(wyrzucił Vujcica na 5 metrów od kosza). Ogólnie podobało mi się, a jak bardzie zgrają sie Gortat z Lampe to będzie miał. Mam jedno ale: DLACZEGO NIE GRAŁ KIKOWSKI(a przecież on > Kitzinger, Chyliński)

Lampe mi sie dzis zajebiscie podobal, mimo ze widac u niego to, ze dopiero co przyjechal na zgrupowanie. Jak sie zgra z druzyna, pozna zagrywki, nadrobi przygotowanie fizyczne (sam przyznawal, ze ostatnio sie troche zapuscil), to bedzie z niego wielki pozytek. Jezu juz to widze - Lampe-Gortat, amagad klekajcie narody ;d Do tego jeszcze Szewczyk i Dylu, i miazdzymy w trumnie. Fajnie ze dzis mniej grania obwodem (mniej? Still 20 oddanych rzutow, z czego wpadlo - uwaga - 4, slownie CZTERY). Nadal za duzo grania Loganem (SG z taka skutecznoscia, dżizas...). Muli chyba sie w nim zakochal, bo w ogole nie rotuje Iwo i Kiko, a Chylinski nawet jak wchodzi, to jako SF, wykluczajac tym samym Roszyka (dzis swietnie, zwlaszcza defens) i Ignerskiego (niech on juz nie rzuca trojek... wjazdy pod kosz mial dzis fajne, a ten sie uparl ze bedzie smarowal z obwodu ;). A przeciez Michal to combo-guard PG/SG! Fakt, ze Kikowskiego brakuje troche masy miesniowej, ale przeciez jak dostanie dobra zaslone, to wjazd zrobi, z obwodu tez rzuci - nie widze sensu eksploatowania Loganiqa 35+. Mimo tego boje sie, ze to Kiko moze wyleciec ze skladu na ME. A szkoda, bo cenie go sobie wyzej niz Iwo i Chylinskiego. Szkoda rowniez, ze w tych sparingach niestety widac bylo 80 lat Wojcika... Adam nie wyrabia, ale jako kapitan na pewno bedzie w skladzie, chocby po to zeby robic spirit. W piatek/sobote/niedziele gramy z Anglia, Izraelem i Turcja, w dwunastce ma byc Skiba. Nie wiem po co, skoro on sam musi zdawac sobie sprawe, ze na mistrzostwa i tak nie pojedzie, skoro Muli kocha Szubarge, a Koszar swoja forma bije ich dwoch razem wzietych. Dobra, koncze, bo mialy byc tylko dwa zdania o koszu.

Radwanska w pupke. Wtf?

Polaczki w kopana dzis fajnie. Podoba mi sie Roger z ostatnich tygodni, chyba jest swiadomy ze konczy mu sie kontrakt i teraz musi walczyc o uwage agentow z zachodu. Zima pewnie spierdoli do Francji albo innych Niemiec, ale przynajmniej na kadrze w eliminacjach bedzie z niego pozytek.
Fajny ten Obraniak. Widac jeszcze ze przestraszony, dzis za bardzo gral jako napastnik (wysuniety ;;) zamiast skrzydlowy, ale zrzucam to na karb tego, ze koniecznie chcial sie pokazac i strzelic bramke w debiucie. Udalo sie, strzal niczego sobie, teraz chce obejrzec piekne rajdy lewa strona, bo na Krzynowka nie ma juz co liczyc. Czemu Leo nie powola Golanskiego? Moze zamiast tego od razu damy Smolarka na obrone?
Chcialbym sie w koncu doczekac powolania dla Iwanskiego. Do kurwy nedzy, Komorowski to international level, Zahorski to international level, ale Maciek juz nie? Blagam ; Srsly irytuje mnie to pomijanie zawodnikow w dobrej formie, bo "uwazam ze pewnego poziomu nie przeskocza". Juz w*****l nam napastnika, ktory przy danej mu szansie moglby strzelic kilka waznych bramek. Naprawde stac nas na to, zeby pod nieobecnosc Garguly ignorowac najlepszego rozgrywajacego ligi?

Dobra, srsly koncze, bo mialo byc lacznie piec zdan, a wyjdzie zaraz caly esej. Ide spac, cze.

Arka_Sath_Wielki 13-08-2009 11:15

http://www.youtube.com/watch?v=2tOlMP_X5ic
Łapcie Rogera :D

LoluU$ 13-08-2009 11:47

Swoja droga idiotyzmem jest iz wszyscy teraz "TAK TO PRAWDZIWY POLAK JEJEJEJE !" a wczesniej bylo jak bylo. Zalosne polskie narody <3

Articuno 13-08-2009 13:40

A wg WP i Futbol News Polska z Ukrainą strącą Euro na rzecz Niemiec i... Francji :D
Nie można jakoś ukarać, zabronić wydawania, zamknąć ten smieszny portal i tą śmieszną gazetę?

tu macie kuxwę mać: http://mundialowo.blox.pl/2009/08/vi...Guerreiro.html

Gierubesoen 13-08-2009 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 2623083)
A wg WP i Futbol News Polska z Ukrainą strącą Euro na rzecz Niemiec i... Francji :D
Nie można jakoś ukarać, zabronić wydawania, zamknąć ten smieszny portal i tą śmieszną gazetę?

Tych śmiesznych redaktorków za jaja powywieszać. O ile o Polskę jestem spokojny, to z Ukrainą różnie może być, ale mam nadzieję że im się uda, bo pół Europy tylko czeka na potknięcie

jakosiara 14-08-2009 20:42

HUASHUASHUAS

W Belfaście przegraliśmy, z powodu murawy, która była równa jak polskie drogi. Irlandczycy z północy są przyzwyczajeni do gry na czymś takim. Polscy Złodzieje Piłkarskich Nadziei nie powinni udzielić zgody na grę na takiej murawie, a jako powód podać, np. obawę o kontuzje piłkarzy. Działacze ich związku plują się, bo mecz zostanie rozegrany w Chorzowie zamiast Szczecinie. Irlandczycy dostaną kilka bramek i z płaczem pojadą do domów.

Jeszcze mnie Leo wqr*ił porównując Ludo do...Zahorskiego.
Cytuj:

To dobry piłkarz, ale nie wiem, jak poradzi sobie na poziomie międzynarodowym - mówił Leo o Obraniaku jeszcze niedawno, bo na początku czerwca. Porównywał czołowego piłkarza Ligue 1 do słabego nawet w Ekstraklasie Tomasza Zahorskiego z Górnika Zabrze, który swego czasu był jednym z wątpliwej klasy odkryć Beenhakkera.

- Tomek pokazał mi, że potrafi grać na poziomie międzynarodowym. To, że nie zawsze mu się udaje, to zupełnie inna historia - przekonywał niedawno Holender. Teraz Zahorski gra w pierwszej lidze. W poprzednim sezonie zdobył w Ekstraklasie jedną bramkę, w kadrze do tej pory w trzynastu występach do siatki także trafił tylko raz - w meczu z Estonią
Kiedy Zahorski grał na international level? A Ludo jest obecnie jednym z najlepszych polskich piłkarzy. Ma pewne miejsce w wyjściowej 11 średniaka ligi francuskiej... Zbawcą reprezentacji, Obraniak nie będzie, ale na pewno podwyższy jej poziom...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46.