![]() |
|
Mam 9 Paladina,dobijam 45-50 skile...
Gdzie szybko wbic 20lvl? Bo zrobilem tego chara na dezert quest ;p EQ: Steel helmet,belted cape,plate legs,leather boots,dwarven shield... Mam 170 kamieni starczy mi aby ze 34 skila nabic 50? Narazie wale gobliny i z tych kamieni co z nich wypadaja zabijam ich na balance ;p |
Mam sorca 22 lvl i niewiem gdzie expic powiedzcie miejsce i potworki jakie tam sa tylko zeby malo bylo PK i zeby malo bylo ludzi ktorzy tam expia zeby nie wybijali respa.
pomorzcie plx plx plx |
Na czym expic 24 Drutem niedlugo ED bo zbieram kase na promo 23mlvl eq:B legi crown helmet mamutka dragonka i zwykle buty Moze byc male waste ale lepiej nie. Próbowalem zólwie gdzies 50-60 manasów na lvl a zwrcaca sue tego 1/3-2/3 ;(
|
Cytuj:
|
Kurwa >.< Świeży ded ale dobra
Gdzie 19lvl z 14mlvl(mlvl spadł o 3 dziwne) z eq plate set dwarvenka dark helmet Wand of Dragon i 2,5k może expic? -.- |
Cytuj:
|
Dwarf Guard za silny jak dla mnie a z cyców to tylko exp a ja chce kase i exp
Może coś jeszcze? |
Gdzie expic z:
Druid 22lvl 19mlvl 15k gp eq: dark helmet noble armor plate legs leather boots medusa shield necro rod No i teraz wszyscy mi poradza femor hills i guardy. A ja wam powiem, ze na femor hills smigaja 50kiny i 25palle z white skullami... Na dwarfach czesciej respia sie pkrzy niz krasnale (chodze na te pod miastem i 3 kopalnie na lewo od gory) Znacie moze jakies malopopularne miejsca na moja postac? Z gory dziekuje. (nie chce waste i nie chce robic lootbagow). |
Cytuj:
|
Ale ja mam necro rod a tam sa ghoule i szkielety...
|
Cytuj:
|
gdzie expić 21 sorkiem facc z p setem (X(;()?? żeby nie było waste i pk i exp dobrze szedł
|
Cytuj:
|
@Up hehe
A mogłbyś podać drogę? xD I do jakiego lvl tam siedzieć? |
56 ms (PACC) mlvl 46 (zawalisty wiem)
- gdzie mogę ładnie przyexpic (ancienty , tomby , dragi odpadają o tych miejscówkach już wiem) - gdzie mogę zarobic (exp żeby był przynajmniej z 15k/h no i wiadomo kasa!) - gdzie mogę expic , robiąc runy (walic z fire sworda) (wiem już o tombach -1 chodzi mi o coś innego) - gdzie mogę pójśc zabic coś dla odmiany - nie ważne waste byle by zabawa była (np dl, hero) - gdzie mogę expic z softami ? - w większosci miejsc potrzebna mi jest szybkośc (uciekanie przed ancientami/vampami) więc szukam miejsca gdzie mogę byc ,,wolny'' 66 knight (FACC) skile 70/70 equ g arm , k legs , boh , demonka , crus hemet , plat amulet , mystic blade - gdzie expic (żeby było 35-40k/h) - gdzie zarabiac (nie mam postmana) (odpada EF) @DOWN jak pójdzie jak ty mówisz to padnie na 2 hity od cyc smitha... (chyba że fartem za 1 razem wejdzie w dobrą dziurę) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Na lizardy msem? - nigdy nie widziałem żeby tam ms expił wiem że ek/rp może ale postacie magiczne? ;p
A banuta to lipa moim zdaniem chyba ze gfb na -2 to wtedy to mam exp 100k/h xD |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:12. |
|