![]() |
|
fajnie ze cos sie dzieje:P Tylko szkoda ze nie ma checi zeby wieksza ekipe zebrac bo widze ze kazda grupa odzielnie dziala
|
Zaówazyliscie ze ten temat rozwija sie najbardziej ogólnie ze wszystkich tematów na tym forum
Enjoy, 500 stron :D |
Cytuj:
- najwiecej spamu |
Vasano padl od okolo 6 sdk :D
A gremar na red hp uciekl ; | gdyby tak dluzej to by polegl hhiihihi ;PP |
Cytuj:
-najciekawsza historia servera (nie licząc Anitici) -największy odsetek Polaków na serverze? ;p Poprostu Furora jest naj... :) |
tu macie filma z mojej perspektywy, mialem nosa gdzie dac loga, ale lognalem o kilka sekund za pozno i gebartowi znikal wlasnie pz :/'
http://www.tibiacam.tv/forums/showthread.php?t=5721 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
niepotrzebnie tak uber zgrana grupa sdkerow probuje wlaczyc do wojny disturben ones :< z calym swiatem nie wygracie, bylo ich nie bic pajace:baby:
|
Ale to Olimp Knight czy jak mu tam chcial pokazac jaki fajny jest pomagajac Dusk i Vision ... on chyba mysli ze bedzie nie wiem prawa reka zwidka albo kogos?
|
up
nie bylo tak... bylo ze phantoma bukowno zwabili na thais i tam na niego massloga zrobili ale im nie wyszlo, a ze olip z tej samej gildi to to tego nie zostawi tak yo |
dokladnie, sprzeczacie sie oj sprzeczacie
|
Cytuj:
|
dobijamy :)))))))))
|
10k postów ;]
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
zlukajcie post nr 10000 |
|
@Up
Nie wiem czy śmiać się czy płakać .. ;/ btw Twoja ? ;] A i Gz opalenizny nabytej przed kompem ^^ |
Tomigol, pokaż swoją opaleniznę :>
|
tautaz to przesada ;/
@edit a co zrobisz/zrobi jak zmieni sie nazwa gildii? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:00. |
|