![]() |
|
34 Druid z 37 mlvl
Eq niestety słabe: Crown Helmet Noble Armor Plate Legs Dragon Shield Terra/Hailstorm Rod Gdzie mogę szybko expić? Nie zależy mi na jakim¶ niezwykłym zarobku. Tylko nie Mount Sternum bo expie tam od 15 lvla -,-. |
Pally
Up
Kopalnie kazzo i guardy z summonami Ds'ami i jedziesz weĽmiesz ze 2 hp manasow i masz epxo na ponad 3-4 h A teraz o mnie 40 pall skille 75 gdzie mam expić Crusader helmet , Blue Robe - Ewentualnie G armor , Medusa Shield , RS'y - Kusza, K legsy, fur bootsy - bohy , tylko nie na Gs'ach bo to waste za duze i nie mount sternum bo expie tam od 30 lvla |
Cytuj:
|
@2x up
Dragi na Mt Sternum, wyvki Veno (okolice amazon camp resp x3). |
Cytuj:
|
Cytuj:
Avalanche w łapę i ablo DC -2 albo mintwallin je¶li pusto |
Mógłby mi kto¶ doradzić gdzie expic 63 msem z 55 mlvlem?
bez waste i gdzie nie ma ludzi ;/ |
UP
tar tomb -3? Lub jaki¶ inny tomb za tp No i oczywiscie ANCIENTY... ja już 44 msem nie miałem tam waste a exp jest taki sam jak na tombie (albo i lepszy) |
Cytuj:
- Dragi (male waste, czasami duzo ludzi) - frosty z ek?jak masz dobry mlvl to e vis i wand od energi lub smierci i jedziesz :) BTW: CZY OPŁACA SIE BIC HERO 74 ED 58 MLVL.??? ILE EXPA/H ? JAK Z KASA/ITEMAMI? CZY BEDZIE WASTE?;d pozdr. |
A ja na Mt. Sternum wbilem moim najtem kiedys od 28 lvl do 55 i skile od 50/50 do 74/72 siedzialem tam chyba ze 4 miechy bo gralem nie wiele dziennie ale sie udalo potem juz tylko dobilem 60lvl i jazda :) POLECAM dluugo to trwa ale bezpiecznie a potem to sie zaczyna jazda :]:]B)
|
36MS, 37 mlvl, bohy, vamp shield, hotm, focus cape. Gdzie expić? Nie musi się zawsze zwracać byleby doci±gn±ć jak najszybciej do 60.
|
tyle razy walkowane... tomby, piraty, asy... cyclopolis moze? sprobuj helheim, nie wiem jak z barbamii u prof. magicznych... dragi... moze wyvki kolo of. chociaz mysle ze asy to najlepsze rozwiazanie, co do tombow to mysle ze stone tomb za tp - nie jest tam trudno a exp 35k/h~ wpadnie co jest dosyc duzo jak bez waste ktorego raczej nie bedzie, 0 ghostow i stalkerow z tego co pamietam (chociaz to nie problem dla msa) i malo vampirow (mozna zejsc na -4 jak chcesz, waste powah).. ew. tarpit i duzo innych ktore znasz ; p co ja ci bede mowil o tombach...
|
Cytuj:
|
Sorc 20lvl 17mlvl
Eq: Blue Robe, Plate legs, Guardian Shield, Wand of Decey/Wand of Draconia Dark Helmet. Dam radę spokojnie, bez stresu chodzić na Elf Fortress? I czy dam radę ubić Elf Arcanist z exevo flam hurem i utamo vita? I czy wogule opłaca mi się tam? |
Cytuj:
w każdym razie polecam dwarf guardy -jak tylko umiesz biegać od 19 lvl można nieĽle poexpić bo raczej bez lootbaga to wyjdziesz na 0. Ghoule i inne pojedyńcze umarlaki z wand of draconia pod cycami kolo thais. (kasa, kasa ,kasa!) Cyce kolo thais. (niezły exp) |
Thx Levi a mógłby¶ mi pokazać drogę dzięki tibian earth?
|
czy moge z kolegom 30 msem ja 25 ed expic se na d lair veno?
|
@up
W sumie możesz tylko po co? |
Cytuj:
Niektórych to ekscytuje :D trochę wyrozumiało¶ci :( |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:37. |
|