![]() |
|
Philip dzieki :cup::cup: juz sciagniete zaraz przystapie do ogladania hehe :p
@filmy Dawac more :evul::evul: Btw. sprawdsz pvt Zeriel~ :faceoff: |
8 godzin na Gs .Przyjemny locik.[IMG]http://img176.imageshack.us/img176/7739/gsti2.png[/IMG]
|
Tyle gss to ja w jedna godzine looce ale GZ
btw. Filip fajny filmik nie ma to jak pvp :/ |
Nie aktualne :p
Zeriel~ :faceoff: |
Cytuj:
Mozliwe że Armada gra na waszych charach, jednak wy napewno niegracie na ich postaciach bo wtedy niemieli bysmy takiego problemu z Armada. |
Zyga ,Inso gralo na charach Armady raz albo dwa,i to na 50-70 lvlach,wiec huja tam robili. :]
|
Zygus Fifi ma bodajze jakiegos 60 lvla i to schakowanego wiec za duzej roli tam nie odgrywa. A co do Polakow na pytherze to wiekszosc to cipy ktore sa nawet botow uzywac nie umieja. Anyway, jestem za Polakami jakbys mial jakiegos chara zebym mogl powalczyc to priv :)
Szyna~ |
Selling 20 Fish Fins
http://img246.imageshack.us/img246/6...board01iw9.jpg Buying Soft Boots Msg in Game... Pzdr. |
Cytuj:
|
Uzywanie bota to zaden dyshonor :) Ja przegralem wojne przynajmniej moge zajac sie rl sprawami :) Przegralem z honorem uzywajac bota, nigdy im nie zaplace :)
BTW gz 100 :D "Podczas trwogi, kazdy w nogi Bac sie wolno lecz nigdy nie wolno sie poddac Czlowieka mozna zniszczyc ale nie pokonac..." Pozdro Kogut :) |
Cytuj:
|
A wyjaśnijcie mi jeszcze za co padł Szyna...
Dawne PK, całkiem niezły loot :) http://img160.imageshack.us/img160/5558/37414389xc9.jpg Pozdro dla tego pana od PK |
|
Cytuj:
potem po ank spamisz ze artur honoru nie ma, przynajmniej trzyma z jednymi all time nie tak jak NIEKTORZY hehe pzdr |
Wygrana z botem niejest dla mnie wygraną.
|
...
Lepiej przegrac z botem czy bez niz wygrac tracac kumpli... No ale niestety niktórzy widza tylko piksele taka prawda :)
Pzdr Cato~ |
Calassa
Kto by wybrał sie ze mną pod wodę ? Nigdy nie bylem w Callasie i nie wiem co tam jest jak sie wchodzi (czy dam rade na wejściu) . Jeśli byliby chętni na zrobienie szabelki do oriantala to z chęcią też bym się wybrał.
Jak coś to pisać na PW lub w grze ;] |
Artur jest ****em i szmata zabil mnie bez powodu takie sa fakty :) Nie bylem na battle bo nie mam tak odj****e zeby grac w to gowno o 4 w nocy no fifi ogarnij sie. NIgdy w Inso nie bylem, bylem only w Orszaku. :)
|
;]
@czesio
wpisz w google sobie i wszytki jasne potem team zbieraj ;] @cato 100 % argge oni nie graja z kumplami, oni by ojebali kazdemu dupe gdby tylko mogli aby miec wiecej pikseli, oczywiscie nie wszyscy ;] @ogolnie wy wiecie co to plaza piwo dziewczyny lub WAKACJE? ni huja pewnie trzeba bic piksele no filipku ? |
@Czesio
idż na dworzec zaproś jakiegoś kolege na chate , wez go do wanny i tam mu zrobisz szabelke pod wodą a on napewno pokaże ci jak masz mu tam wejśc kaosdkpaoksdads
@philip ty nie kozacz tak kurwa że taki warowiec jesteś bo jak ja byłem w warach na danerze to ty jeszcze swojego ukochanego nad życie Druidka nie miałeś :) ~~Hail Hawk's~~ i old ekipa a nie dzisiejsi napaleni frajerzy =/ ( nie wszyscy oczywiście :P ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:28. |
|