![]() |
|
Cytuj:
hahahaha owned xD ! |
Cytuj:
sciagniecie gaci i checkniecie czy ma dingdonga = 0.5 minuty sex-change operation nie wchodzi w gre w tym wieku, chyba ze illegal, ale nie chce mi sie wierzyc, ze ktos moze byc na tyle glupi, zeby swiezo po takiej operacji startowac na MŚ bedac swiadomym ryzyka, jakie sie podejmuje. |
A już za chwilę finał na 200m!
--- Arka_Sath_Wielki dodał 3 minut i 53 sekund później --- BOOOOOOOOOOOOOOOOOOLT 19,20 !!:cup::cup: --- Arka_Sath_Wielki dodał 4 minut i 53 sekund później --- A NAWET 19,19! xD |
Niesamowicie powalony człowiek =D
|
Omg wiedziałem, że Bolt ich pociśnie : d
|
Bolt - coś pięknego, rekord świata w pięknym stylu (szczególnie kilkadziesiąt pierwszych metrów), ma się wrażenie, że gdyby chciał, to pobiegłby jeszcze szybciej...
|
AFFFFFF ZAGAPIŁEM SIĘ I NIE OBEJRZAŁEM...
Cytuj:
|
LECH 8o znaki
|
Lech w ostatniej minucie strzela gola i wygrywa 1:0 haha :D
|
Juz mialem kupon targac, a tu taka mila niespodzianka :D
|
Kuchenkarz. \o/
|
Gancarczyk - poziom reprezentacyjny. Dodajmy do tego Golanskiego, ktory akurat jest w formie, i problem lewej obrony w kadrze mamy z glowy na kilka lat. A jesli mimo tego w nastepnym meczu na tej pozycji zagra Krzynowek, to chyba osobiscie zatluke Leo gumowym mlotkiem.
Pierwsza polowa ze wskazaniem na Brugge, druga (zwlaszcza od ok 60 minuty) dla Lecha. Golik zamknal usta wszystkim krytykom. Smudy. Tym, ktorzy krytykowali go za notoryczne niewstawianie Gordana do skladu. |
Cytuj:
|
A tak swoją drogą dla mnie prawdziwi mistrzowie to dziesięcioboiści bo potrafić nawet 9 dyscyplin wykonywać na takim poziomie to dla mnie jest coś niesamowitego.
|
Ta panienka co złoto zdobyła w skoku wzwyż miała nieziemski tyłeczek!
A Bolt to klasa =) |
Cytuj:
Co do Bolta- chciałbym go zobaczyć na setkę bez żadnego zwalniania przed metą, 100% sprint od początku do końca :) |
Tez lubie Vlasic :D
Na 100% bieg Bolta poczekacie sobie jeszcze pare rekordow. @down gupi jestes ;/ jest wiele gorszych nubie ;/ |
@up
http://img30.imageshack.us/img30/808...2912200969.jpg całuj :| Nom ale Blanka ma taką twarz, że by mogła w horrorach grać :/ Jest, ale ta w wyborach miss raczej nie będzie startować. |
Fajnie sobie rzucają oszczepami w ulewe nad stadionem : ) Masakryczne warunki do zawodów : P
|
Nie ma to jak w 92 minucie wyłączyć mecz....a co do Bolta ...on biega tak jakby go ktoś z kuszy wystrzelił..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:34. |
|