![]() |
|
Seto no Hanayome - done
ostatni odcinek miazdzy :d wlot starego luny albo nagasumi koks to jest to D: |
Cytuj:
|
@up
Chodzi mi raczej o to, ze podczas ogladania glownego watku fabularnego okaze sie ze w poprzedzajacych mnie odcinkach znowu pojawia sie fillery, to chyba mnie wpieni. Czekanie na glowne odcinki bedzie troche nudna czynnoscia, a ja nie lubie czekac... Zreszta tak czy owak, zaraz nadrobie ogladanie i dojde do aktualnych odcinkow. |
Cytuj:
|
Jak to trafnie określił Sotomura w którymś odcinku OVA "Ichigo 100%": "Totalny zgon." B)
Ale to twoje zdanie. Każdy ma swoje. B) |
I tak już wszystkim wysłałem na GG, ale tu też się pochwalę :) Doszła paczka, z japońskimi przekąskami:
http://i441.photobucket.com/albums/q...m/9cd752ee.jpg |
Pocky! <rotfl> Gdzieś ty to zamówił!? Ja tez chcę!!
|
@Grycan
Wysłała mi przyjaciółka (nee-sama? :)) z USA, mieszka koło japońskiego sklepu i tam ma tych rzeczy pod dostatkiem. Pocky właśnie jem i dla ciekawych (których jeszcze nie zaspamowałem na GG): wygląda to tak, że sam paluszek podobny jest do tych naszych, ale raczej słodki niż słony. Czekolady jest dosyć cienka warstwa, a sama czekolada jest w smaku taka pomiędzy mleczną, a gorzką. Połączenie fajne, im dłużej się je tym lepiej smakuje. Mówię oczywiście o tych klasycznych, w czerwonym opakowaniu. Mam jeszcze dwa smaki, ale te wypróbuję kiedy indziej. |
@Mio
Nie ma chyba większego Japanese freak'a w tym temacie niż ty(ale to dobrze ;)). U mnie takie skarby nie utrzymałyby się zbyt długo, bo jestem zbytnio łakomy ;P. Btw. Jakąś ładną japonkę też by dało zaimportować? |
Wszystkim?! (O ile się nie myle co do osoby, edit: nie mylę widzę opis :D)
Pocky, GIMME!!! |
@Up
Zapraszam, zapraszam xD @Huncz Wieeem =) A importować będę Koreankę, z pomocą jednego forumowicza (neee?) ^^ Cytuj:
|
Nudziłem sie i looknołem 'nowego' shaman kinga...
spoiler Ukryty tekst:
|
A ja jadłem kiedyś Pocky (kuzynka pracowała w Japonii). : )
Btw. skończyłem Toradorę. Całkiem przyjemna seria, teraz zabieram się za Ichigo 100% i mam nadzieję, że też mnie miło zaskoczy. |
@Up
To jest nas dwóch! Mwhahaha! A nie pracuje przypadkiem jeszcze? |
Kurde, wie ktoś gdzie znajdę jakieś motywy do SE? Bo wujek Google co jest dla mnie niemiły :/
|
|
Oooo dzięki :P
|
Cytuj:
@Topic: Obejrzałem 1ep. Ichigo 100%. To anime jest chore. xd Ale spróbuję obejrzeć te 12 epów. |
Cytuj:
O ile kapujesz choć troche matme. |
Miałeś nie wracać.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:59. |
|