![]() |
|
Cytuj:
SZACUN |
Cytuj:
|
Nie mam Pytań co do tego Typa
18:42 Daja Phro [82]: kupilem tego chara na 90 lvl ale nie gralem wczesniej
18:42 Daja Phro [82]: nie wiem jak dojsc do venore pomozesz mi ?? 18:42 Daja Phro [82]: kurde wybulilem za tego chara sporo kasy co to kurwa za noooby ja pierdole..... takich ludzi powinno sie do kasacji przeprowadzać Khazul nawet ty masz większy mózg od tego pojeba... Imargam plz napisz posta " Barton to dla ciebie" plzz i daj ss jakiegos a bede szczęscilwy.. 18:46 Daja Phro [82]: gdzie ty 18:47 Daja Phro [82]: czekam w ab 18:47 Daja Phro [82]: w depo 18:47 noł nejm [..]: zapomnialem i exp poszedlem sory No to mam pograne na furorze 18:49 Daja Phro [82]: masz 5 min bo wpadne i padasz na SDs 18:49 noł nejm [..]: bede w kazzo czekal 18:49 Daja Phro [82]: nie przyjdziesz 18:49 Daja Phro [82]: wpadne z bratem i z matka i masz pograne.. 18:51 Daja Phro [78]: o kurwa padlem loool czemu 4 lvl poszly ?? |
@ Malpkaa
Widać złe informacje masz, acc nie sprzedałem. @ Youen Widzisz wyszło, teraz można powiedzieć że moim błędem było pójście za osobami dla których na tym serverze zacząłem grać. Bo przecież teraz mógłbym spokojnie expic, ale jakoś nie przyprawia mnie to o ból głowy. "Plotka głosi ze Janusz sprzeda wszystkie chary, kupi 3 kilo koksu i bedzie hulsem. tak szlyszalem w carlin" Ty też widzę tatuażem będziesz teraz respekt budzić, nawet koksu Ci nie potrzeba :) Ban?? hmm, jakoś się stało. Jest nic nie poradzę =) |
Poul było jak było ale ja ci akcji na pożegnanie Vision nie zapomnę nigdy.
Pamiętasz ten spam na gc :>?! Pozdro dla fajterosów! |
@ up
Akcja była nie miła, ale nie mojego autorstwa. Zresztą bez znaczenia, obydwie strony nie przebierały i nie przebierają w słowach. Pozdro. |
Czy to możliwe przez 22 godziny 0 postów na tym forum co to Fajterzy poszli na sobotnie imprezki ?? a może do Babci na obiadek ??
<><><><><><><><><>:::::::::::::::::::::::::::::::: ::::<><><><><><><><><>< |
jestem kurwa! -,-
|
Ukryty tekst:
btw. Jak uważacie, kto pierwszy przegoni Imargama i Taifuna? Gremar czy Katrila? Czy Imargam jednak dojedzie do 300 ? ;) |
a mnie to kurwa olewacie??? zal mi was Ślizgać Pieroga!!!
kiedys dobije lvl spory i to o mnie bedziecie na forum pisac ..... :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
bez tych kropek przed ''hide'' i przed ''.'' ;) |
Pod jakiego to venta Xd?
|
Cytuj:
3.0.1 dalem instalke w linku wyzej : ) |
Flyn Kox
Flyn Kox:
Oct 19 2008, 17:21:00 CEST Killed at Level 141 by Gladast and by Banderols |
Hunis
Oct 19 2008, 17:22:26 CEST Killed at Level 46 by Loth Dariell and by Gladast Flyn Kox Oct 19 2008, 17:21:00 CEST Killed at Level 141 by Gladast and by Banderols Avaoth Oct 19 2008, 17:21:15 CEST Killed at Level 94 by Van Samech and by Terpsy Co tam ,że od nas większość padła ale przynajmniej rozrywka była xD |
Ale Knight'Dave by zaliczyl glebe gdyby nie Yubov i Warrior Antos ktorzy go leczyli
|
szkoda ze hacklink w formacie ***** ale tak to spoko filmik !
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:02. |
|