![]() |
|
A słowo ciałem sie stało i zamieszkało miedzy nami.
|
Oko
To bylo w czasach kiedy ludzie mieli w sercu nadzieje... Aver Amen 40 mln serc bije tutaj zimny kraj zimny flow zimna woda zreszta wiesz jak jest przeciez zyjesz tutaj... Sens Tomow Nie porownuj mnie nigdy z nikim, najlepiej nic o mnie nie mow Szyna~ |
Cytuj:
|
Wiem, ale sens tomow rox :D
|
Cytuj:
|
Witam
@fifi ciagle piszesz to damu i tamto damu ... nudne to jest @Szyna Pozdro dla Ciebie bracie a tu filmik odemnie http://pl.youtube.com/watch?v=83kwV0NfBoQ pozdro dla prawdziwych potem dam edit;) |
:)
@Raven
Dobre dobre :) |
Kozak movie lemku ;D
Co do Fifiego to patrz komu ufasz :) I proponowalbym stosowac stara zasade Rora - Nie wiesz nie pier**l :) Ziomku moj ty zawsze przy mnie stoj... Szyna~ |
@ raven
dobry pomysl, rob nexty, pytaj sie ludzi o foty ;p na ten cel to chyba duzo ich ci da ;] @fifi nie widzisz ze kazdy jazde ci kreci ty jełopie? wyjdz stad i zamknij dzwrzi |
Raven,mogles tam wjebac moje foto. :P
|
niedlugo bedzie nastepny ;] mzoe bd nowe fotki kto chce moze dac xD B)
jak chcesz damu to priv pzodro |
:)
@ raven
Bardzo dobre B) Też chcę być w następnej edycji :p |
@up
Wy pier Da Laj @filmik kozak dawac wszyscy fotki bedzie pamiątka ;) ja też dam |
|
oddam konto
oddam konto na wysokim poziomie
screen - http://rozrywka.yeba.pl/show.php?id=2826 |
Eloszka Huntorro here stary owner sawio znaczy sie raven kozacki filmik moje stare konyto sie zjebalo wiec nie bede go juz nigdy uzywac teraz tylko to.
Oczywiscie ja najwiekszy przystojniak wiadomka na tle wodospadu w chorwacji :D wyszedlem najlepiej nie chwalac sie.. nie no świry xD spoko filmik pozdro dla calej danery. PS. kupilbym pacc na danera do 200k jak ktos ma zaufana osobe PM. PS2. don (26-06-2008 16:53) mysiu pysiu byl nawet:D:D:D:D:D:D:D:D:D;D:D:d:d:d:d:d jak zawsze kochany jak on pieknie o mnie mowi xD love you =* ^^^^^^ |
@Raven
kozak filmik hehe :) oby takich wiecej :PPP |
Dajcie numer telefonu od tej pierwszej panny B)
|
Raven,wez fotki od Philip,Sir Artura,Porkiego itp,i drugi filmik bedzie tez fajny. :P
|
Nice nice movie ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:22. |
|