![]() |
|
nie musze wpuszczac w antywira i skanowac bo troche sie na tym znam, a pozatym filmiki maja koncowke cam, pozdro
|
teraz sie oglada tlyko scry
|
elo elo co tam
|
@Yafls
Eeee ? @Edit Najpierw robisz z siebie nooba potem edytujesz ? ;o |
no wiesz u mnie ok
|
Cytuj:
Masz może filmik? 8o Bo mi winapm formatu scr nie odpala. |
Oct 19 2008, 17:25:38 CEST Killed at Level 21 by Knight'Dave
Oct 19 2008, 17:19:55 CEST Killed at Level 22 by Pretorian Everlasting ^^ |
Kto to jest ten co padl ?B)
|
Voyphox :D
|
Imargam wbiu dfjeścje siedem dziesiont dfa lewel! iest itentyczny iak taifun aka ożeh! ciekawe co robi teras/
a) wali konia! b) wali konia! c) ekspi na potforah! kto wy gra dostanje na fóroże na grode! za pjerfsze mjejsce iest. 1. róna na zpowalniacza 2. taka róna rzeby żucać ściane pszed ryj komuś. 3. taki syrop co leczy! ------------------------------------------------------ kto pjerfszy ten lepszy! ------------------------------------------------------ Pjerfsze mjejsce! OSKS. gratólacje!!!!!!!!!1111111111111 1/ iak sieu pan czóje iako zwycienrzca?. 2/ czójesz deh w pjersjach? 3/ jadues kjedys kebaba? ------------------------------------------------------ na grody ro zdaje sam imargam bez matóry! Imargam: EQ masz? XXX: ty masz mature?? pisać odwarznie na pewno da syrop i spowalniacza! |
a) i c)
o////////// |
Nie wiem do czego to prowadzi :]
|
fszystkje drogi prowadzom do żymu no nie ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
"Żym" powah |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a moja mieć nadzieja że to fejk
12:00 Anumisek [82]: dalbys murzynowi dupy za talerz zupy ? 12:01 Zwidek [175]: nie ? 12:01 Anumisek [82]: a za co bys dal ? 12:01 Zwidek [175]: lol.. za nic 12:01 Anumisek [82]: hehe dobry jestes xD za darmo dajesz fainy post #10101 |
Cytuj:
tekst z Refugi Jak ktoś ogląda tematy z zdjęciami na forum to łatwo skojażyć <ż/rz? Edit: No nie ma tego filma z akcji? Ale nie scr plx, bo nie mam p seta :/ |
http://pl.youtube.com/watch?v=6TijuHOyxnw
bez jajuf czy tam w )moment_ 1:45 + zwidek sie nie odzywa ?:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:57. |
|