![]() |
|
Na czym mam expić knightem??
20 lvl, 3 mlvl, 47/43 skile, EQ: Knight armor, Devil helmet, Plate legs, Dragon shield, Fur boots, Crimson sword. Jutro zamawiam pacc i kupie promocje. |
larvy, roty, tomby -1.... z takim skillami duzo mozliwosci nie masz =/
co do Kaczorka - mintwallin, dc, guardy, moze jakies tereny przy wejsciu do of, mt sternum... na facc nie ma duzo mozliwosci;/ |
Cytuj:
|
30 sorc Pacc eq:
Hat of the mad, Blue robe i legs, vampire shield boh, gdzie mogę z tym expic na Pacc proszę o szybką odpowiedź! |
38 ed 36mlvl
b set , hotm, boh gdzie expić bez dużego waste i żeby exp ładnie wchodził ? |
66 Ek
Eq: DSM , MMS , G LEGS , BOH , CRANIAL BASHER , D HELMET. Skill : 77/76 Where? |
@up
żółwie, smoki, tomby, scaraby, guardy:) 2x up dragi, necro, vamp hell, ancienty z blokerem |
Co powiecie o expieniu 38 ED 36mlvl na Malpach, Lizardach , Barbarianach ??
|
23lvl-20mlvl
Eq:Mammoth fur cape, guardian shield, dark helmet, plate legs, wand of decay/wand of draconia. Obecnie siedzie na Mino tower od 20lvl i zbieram tam niezłą kasę (3k-2h) ale lvl co 1,5h :/ Więc zostać tam do któregoś lvl czy się gdzieś indziej przenieść? Jeżeli przenieść do ma być dobry exp i kasy co najmniej 1-1,5k/h |
zostan do 26 lvl, pozniej guardy... ew. teraz ale moze byc waste, zalezy od tego czy lootbaga zrobisz i czy expisz z life ringami/rohem/manasami.
|
77 ek mam czas do 25 października żeby wbić 80lvl. Świat non-pvp więc dragi czy tam bogi odpadają bo zajęte. Normalnie expił bym na piratach, ale exp za mały :/ Interesuje mnie exp okolo 80k/h ktoś ma jakieś pomysły?
@down 76/73 :/ |
skille? <znaki>
|
Cytuj:
|
Z takimi skilami solo 80k/h nie ma szans. 50k/h to bedzie max.
Z sio to frosty/quary/dle/bb island/hydry/behemoty? |
wbije 50 lvl zrz (długo bije... ale dead i brak czasu) więc dojdą lepsze potionki :P czy warto expic na dragi+dl(pojedynczy resp jakis z enchatami np.) mam 81 distance. i jaki by exp był i gdzie :) PACC of cors
|
21 Sorcerer, 20 M LvL... Dobre eq...?
|
@Smoczek
Mino Tower dobra kasa exp średni :P Dwarf Soldy średnia kasa exp dobry :D |
Cytuj:
|
42 ED, 55 mlvl
kumpel mówi, że może być waste. |
@Matinn
Małpki mogą być ale jak wejdziesz z merklinami i sinbagami to możesz temple odwiedzić. Mogą tez być lizy :P 3 nie polecam tobie. Ewentualnie dragi Ankh d lair venore itd. @ Davidos Dragi/Ancient Scraby jaku miesz grać 1x/2x spawn ofc. :D I jakieś tomby może w Ankh :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11. |
|