![]() |
|
Zal lucaso i szadek...
@lucaso
Nie porównuj Kylu do jakiegos tam SzadołaX( @Szadoł miales podobno nielogac do upa..nawet 1 dzien niewytrzymales GZ:baby: |
lucaso a ty nie lepszy od shadowa domek ci przekazal też masz pewnie mokro w majtkach co nie?:kon: ;)
|
nie powinienem porownywac bo to tak jak porownywac gowno <kyla> do twarogu <szadol>
|
@velder
powiedziałem że robie przerwe w expie a nie w logowanie xd? a co zalogować się nie można? pajac ofc come TS!!!!! @lord xd pozdro dla cioty Velderaaa |
@Lucas
H@H@H@ nice @ktoś tam co pierdolił o domku dałem mu za 1gp bo mi sie pacc kończy? a nie chciałem moje willi stracić na rzecz takiego cioty jak ty xd? |
lucas
jaki jest sens twojej wypowiedzi?:) gowno i twaróg fajne porównanie naprawde widać rozum idz kupic moze troche na allegro :baby: ja jak lotnolem mandrake to jakoś sie tak niecieszylem jak szadek :( "H@H@H@ " |
@all
ok koniec teamtu jak nie pasuje wam kupcie ng loga dajcie nb charami i też będziecie mieli cya |
Chose chcial abym wkleil:>
|
Loocik sprzed chwili - behe ;]
http://img392.imageshack.us/img392/6841/behelootkm0.jpg Pozdro KOKOSZ i NELSON :D |
Prosze bardzo szmatoł na twoje zyczenie. ;p
rob juz tego retireda <3 |
elo
co tam wogóle slychac
|
@tadek
daj już sobie spokój z tym dobra? ja nic nie mam do tego ale to troche brzmi jak bajka ten quest na silver mace czy golden helmet... |
Gratuluję awansideł wszystkim ! :)
Go Go Mistyczni ! :* |
death in rl life
|
@Czarny
mowa o Ninja McDuff? spoko z niego był koleś |
Cytuj:
@UP: Szkoda że ty jesteś zjebem : [ |
@ktoś tam już wiem kto :)
nie bój sie Ninja był lajt koleś jak ci zajebał lootbaga to gz dla niego bardzo dobrze zrobił :cup: Ninja we will be missing u :( |
Cytuj:
debil jestes i tyle daj nick chara to pogadamy |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:28. |
|