![]() |
<-------------a to moj avatarek :]
Przedstawia paszcze smoka w ciemnosciach :) Nie wiem jak wam ale mi sie podoba :tongue: Zakaprov (lev 18) :miecz: Pacera |
mój Gaara i tak the best :)
|
<------ fajny co
znalazłem go chyba na jakimś forum (ale niepamiętam jakim) |
należy do dejvo
|
a ja mam takiego samego avarka jak na innych forach... korzystam z niego już bodajże od 2 lat z kawałkiem.
|
a ja
mam awantara
<<<<<<<<<<<<<< potworka silnego :P |
a patrzcie na moj avatar
<--- fajny predator nie mam go z jakiejs strony z predatorem :] 8o |
<--- mój nowy avatarek
zrobiłem go sam w microsot photo editor i pincie. Jest debeściarski co nie? |
<--------
Mój avatarek;) Jest to jedna z moich postaci w troche odwróconych kolorach:D |
<---- a ja mam taki avater :P
poprostu GTO r0x0r :D |
mój avatar przedstawia krasnoluda, bo jest to moja ulubiona rasa i nawet jest troszkę podobny do mojej postaci w D&D.
|
A ja mam ładny? przedstawia on Spongeboba Kanciastoportego i patryka.
Reszta tego obrazka jest w moim podpisie :) Dorwałem go z jakiejś stronz ale niewiem jakiej |
jesli ktos grał w choćby jedna gre ze znakomitej serii : The legend of Zelda , na pewno wie skad pochodzi moj avatar :P. To jest elf " Link" ktory ma uratowac ksiezniczke Zelde i powstaje z tego cala legenda .Strasznie mi sie podoba ta gierka nad ktora spedzilem chyba jeszcze wiecej czasu niz nad tibia wiec chyba oczywiste dlaczego mam taki avatar :P
|
A mój przedstawia Jana Pawła II w moskiewskiej cerkwii patrzącego w niebo i wzywającego gwiazdy, aby zaczęły lecieć w stronę księżyca... -.-
A tak na serio to każdy kto chociaż trochę się interesuje piłką nożną to powinien widzieć kogo przedstawia mój avatar. No dobra i tak nie wiecie: Raúl Gonzalez Blanco z Realu Madryt. I co i tak trudno się domyślić, że muszę tu Wam pisać kto to jest? Nawet mój nick na to wskazuje. -.- lol Spoko już nie płaczcie. :P |
Mój to czarno-biały gość w Power Armorze z Fallouta na tle powiewającej flagi USRaju...
Nałogowo gram w Fallouta, więc taki sobie zrobiłem... Wcześniej był Assasin z GangstaWar. Jeszcze wcześniej - Rogaty Rozpruwacz z Dungeon Keepera. Jeszcze wcześniej - postać Garfielda z filmu. A na początku mojej egzystencji na forum - mały avatar wzięty jeszcze z Jaskini Behemota. @down: A czym ściany w łazience obłożysz? Kafelkami, płytami? A niee, tylko avatary się do tego nadają! |
a moj avatar.. hmmm jak to powiedzila kiedys moj qmpel Yazon Zigrin
Cytuj:
A tak na serio to zrobilem go se z nudow w paincie;p wg mnie ma jakis specyficzny urok :tongue: |
No ja se zmienilem avatarek. Nareszcie mam cos co mi sie podoba :)
Co sadzicie o nim? :) Jakby ktos nie widzial co on przedstawia, to mowie, ze znak Jordana :) |
Mam jedno pytanie: co zrobic aby miec awator?
|
Cytuj:
|
a mój...
a mój avatar??
fajny?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:38. |