![]() |
ej...chcę się zalogowac i pisze mi że konto nie istnieje... co robic ??? 'halp plx' !!! :D
|
Mi też tak piszę
|
To dziwne, ale też tak mam;(
|
Przecież musieli kiedyś konta pokasować, jak w pon startuję Serwer 1.
Też tak mam i nie narzekam tylko czekam na Serwer 1 ;p. btw. przez ten błąd nie spełniłem swojego zadania na becie. Chciałem wejść do pierwszej 1000, a byłem 1037 ;/. EDIT: mój błąd, przepraszam że wprowadziłem was w błąd. |
nuda
znacznie ciekawsza gra to np. http://farmersi.pl.
nie trzeba ciagle czegos upgradowac. za to trzeba nieco myslec. i wszyscy maja jednakowe szanse - nie sa faworyzowani ci, co ciagle są online. |
Wcale nic nie pokasowali... Jakiś błąd techniczny po prostu ;).
|
byście czytali forum to byście wiedzieli czemu tak jest
|
Świat 1 ruszył. Nick - lass ; )
Jak ktoś mnie nie lubi, zapraszam na wymianę argumentów, gdy minie 'okres ochronny' ; p down: ja teraz zacząłem z miejsca 420... ale idę jak burza z 5 surówki/h xD |
Nick Stonekeep - teraz będę w TOP100 :D. Poprzednio zacząłęm za późno, ale do TOP400 i tak dociągnąłem :d.
|
Nick MKMM, jedziemy panowie... i panie!! :D
|
dupa z plemieniem ;]
|
Omigosz, wpadłem do tribe'a z jedenastoletnim liderem xd - ale przynajmniej 1 miejsce mamy.
44 pkt, miejsce 263. |
Ja też 44 pkt. a miejsce 553 :<. Jestem egzekwo na drugim miejscu z 700 innymi osobami ^^.
|
Nice, szkoda, że budynki budują się wolniej niż w becie... Narazie 45 pkt., 885 miejsce. Może byśmy jakiś forumowy sojuszyk założyli?
|
zapraszam do plemienia northrend, pisac do hellbike lub mrwirus.
|
Gdyby ktoś był zainteresowany, zapraszam wszystkich do plemienia Shadows of Death S.D. aktualnie jestem w nim ja, Radek 666 i sporo innych ludzi. Jak by był ktoś zainteresowany, mój nick MKMM (529|507).
|
ja 49 punktow i mam wlasne plemie jak cos to piszcie do mnie
|
51 pkt i 46 miejsce
W plemieniu LP (Legiony Polskie), moje stare dobre plemie z Bety :) Ownowalismy (nawet 666,tam duzo nie zgranych osob bylo... wchodzilo tylko po to bo czuli sie bezpiecznie, bebusa pojechalismy w ostatnie dni)). |
70 pkt. Plemię SA (2 miejsce jak narazie) mogę rekrutować i zarazem jestem dyplomatą, chętnie kogoś przyjmiemy :), nick jak na forum (FanGrek) K55
|
Od wczoraj gram w plemiona i strasznie mnie to wciągneło, gra ma fajna grafikę chyba najlepszą interaktywną ze wszytkich gier tego typu w które grałem..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:22. |