![]() |
Po co skillowac jak nie trzeba . Najgorsze jest to ze nooby pierdola glupoty na forum i sie roznosi wiesc "rup 70 skila i ic ekspidz".50 dista i do boju .
|
Cytuj:
|
Ja mam 26lvl palka.
11 mlvl a skille 76/68 =] Przypomne ze jest to CANDIA czyli non-pvp. Nie wiem jak wam, ja tam lubię skillowac bo wiem ze mi sie to szybko zwroci => Pozdro |
Cytuj:
|
Nie będę zakładał nowego tematu więc pytam tutaj.
Po nabiciu 80/70 skilli isć expić czy bić do 90/80 i dopiero szaleć =p ? |
naginaj do 90,80 a zobaczysz jaki jest efekt ;]
no chyba ze masz sux neta i bedziesz padal czesto to niema sensu wogole skilowac. |
Paladin to raise distance from 80, 100% to 90 at 100% blood/spark hits ≈ 94.4bp of bolts or 104h, 53m, 6s training. 1% at skill 80 ≈ 0.1bp of bolts or 0h, 3m, 56s training. Paladin to raise shielding from 70, 100% to 80 = 134h, 47m, 38s. Time for 1% at skill 70 = 0h, 5m, 4s. Obliczone na kalkulatorze skilli ze strony http://www.pskonejott.com To jest rzeczywisty czas na zdobycie takich skilli ? Może trochę krócej lub dłużej ? |
@up:
To jest dość dokładne. Zresztą te 104 godziny to naprawdę niewiele w porównaniu do knighta. |
Licz przy 70% blood/spark ;p
|
Cytuj:
Cytuj:
|
i co z tego lol...
on wbije 90/80 25lvl i leci klepać na tombie jak ty na rotach... Czas to czas... 20dni bota i 90/80 + moneymakers którzy zarobią kasę na eq Ty wbijesz w parę dni te 55dist i polecisz expić... Wbijesz 40-60lvl i co? Mija miesiąc on ma 70~ lekko i wszędzie big profit i leci mu lvl jak głupi, aż miło a ty się meczysz... Tak jest moim zdaniem najlepiej... dla modów... nie propaguje bota, jedynie przedstawiam sytuacje i fakty :) |
Paladynem owszem gra się przyjemnie ale niema co bez kasy robić palka w ciągu 2 dni na skillowanie wydałem 9k :).[Na skille są coraz większe wydatki]
Tutaj też zwrócę uwagę że każda profesja jest tak samo kosztowna, dlaczego? Druid i Sorc wydają na runy i manaski dużo kasy. Knight wydaje dużo na eq i potiony. Paladyn wydaje kasę na amunicje dla mnie śmieszne jest noszenie na 8-30lvl lepszego eq niż plate set ponieważ i tak atakujesz z Dystansu. |
Rzeczywiscie na amunicje :P
1,5k na 100 rsów Druid 1k na 20 manasow a te 20 manasow leci w 10 minut Magiczne profesje robia lootbaga knight nie musi . Pograj troche druidem i knightem Jest duza rownica w proficie/expie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
zrobisz 70 lvl w 14~~ dni?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Z botem , czemu nie? |
a wyskilujesz mi 90dist samodzielnie?
|
Ja mam pytanie co do tego tematu. :)
Czy lepiej grać (chodzi mi tylko o gre na Faccu) palkiem mam 15 lvl (non-pvp) skille 48 dist 34 shield czy lepiej grać sorcerem 22 lvl (non-pvp). Chodzi mi o szybkość expienia przypominam że gram na Faccu a kupno Pacca nie wchodzi w gre w mojej obecnej sytuacji. Dziekuje za porady. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:12. |