![]() |
Coraz lepsze ss :D ale dawajcie o wiele wiecej :)
|
Thx all
dzieki teraz pierwszy raz udalo sie 100 w mino zlapac wiec daje:
http://img519.imageshack.us/img519/8546/100yx9.jpg zaraz moze dodam 18 lvl jak bedzixie coment :) |
:)
no no no ładnie ale nad tymi skillami mógłbyś jeszcze popracowac ;/
ja mam 11lvl i skille 46/45 :D wiec... |
Ja mam 25 i skile 59/56 więc.... ; p
Ale skilluje wytrwale ; ] Czekamy na 18 lvl : ) |
ja na 15 lvlu mam 59/59 a teraz gram 10 knightem wiec mam 36/35 X(
Pytanie do Axe'Warriora i 2 ziomka sorca Moge dawac tez tu swoje ss?? wiem że to nie honera ale ja tez axe :D |
Do Kaiby
wiesz... jak bys byl z honery to jasne zebys mugl ale niestety a co do tego 2 to on jest druidem ;p a wlasnie ide skilowac i mam 18 lvl tylko shack nawala moze jak zadziala to edytuje i wkleje
ok dziala wiec 18 i lece skilic ;p : http://img64.imageshack.us/img64/376/level18ug2.jpg |
Jak juz Vensus powiedzial jestes Druidem :d
@all Czemu nei komentujecie mnie tylko Vensusa? Wiem, że może u mnei narazie nie ma co komentować, ale moglibyscie nawet napsiać, że 20 magic na 22 lvl jest slaby :D Zawsze to jakis komentarz :D |
Up
Nie martw sie piasek mnie juz tez przestali komentowac 2 ss i 0 comenta chyba nas nie lubia a ty wklejaj sski ;p
Oczywiscie moge sie mylic a zeby mi to udowodnic trzeba dodawac comenty |
Cytuj:
|
Spoko ss'y Ven~ popracuj nad skillami
Harry~ a ty nad mlvlem ;p;p |
up
ok ale jutro
|
Cytuj:
|
No to spoko czekam na sski powodzenia w adv
|
Sorry
Moze to spam ale mam sprawe do ludzi z honery potrzebuje wypas bron a widzialem oferte guardian halberda za 9k wiec mam sprawe:
SELL:KNIGHT ARMOR,DRAGON SHIELD OR CHANGE FOR GUARDIAN HALBERD MSG W TIBI ALBO TU PROSZE |
Ziomek Druidek zrób 24 lvl i rób uhy bo dużo ci magica pujdzie i zawsze kasa wpadnie :D
a co do Axe'Warrior to radze ci kupic fire axe i zrobic skile 60/60 bo wtedy extra sie expic na Dark Katedral :D Dawać więcej ss :cup: :cup: |
Sorka, że tak poza tematem ale czy dobrze mi jest zrobić skille 60/60 + eq plate set dwarven shield, soldier helmet, fire sword i lecieć gdzieś expić? Czy np. skillować do 65/65? Jestem 25 lvl knightem, jakby co to mówcie gdzie mógłbym expić : >
|
A ja bede mial ...
Koles mi juz zalatwia guardian halberda za k arma i d shielda :) i bede mial takie hit ze hoho jak z broni o 7 atk mniej wale po 100+ to ohoho ale cos nikt nie sprzedaje :( Moze znacie kogos albo sami sprzedajecie Kontakt:
Tibia:Axe'Warrior GG:5755647 Albo na forum :) |
Cytuj:
i na gurady albo katedra |
Coś coraz mniej ss
Axe więcej wklejaj a mniej gadaj 8o :p
|
aaaaaaa
No to przepraszam ale nie gram juz w tibie mialem sie wymienic k armor i d shield za G sworda a tu koles zmienil i mi dal two hunted przepraszam ale temat upadnie chyba ze piasek bedzie cos wrzucal jestem noobem nie gram BYE
Moje gg bo juz w tibi ni bede:5755647 Albo bede gral ale ze mnie noob noob noob :(:( ale ja dalem klape :(:(:( ;( albo beda sski ale smutniejsze niz zawsze :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:20. |