![]() |
jedni mowia do bani drudzy średni a trzeci ze the best heh nie wiem co teraz myslec ;D czy mam talent czy nie i robie najgorsze fake
|
Jestes ekstra! Jestes PiW!
|
Twuj fejk jest boski, rub wiencej!
|
Rób, rób, przynajmniej sie nudzić nie będe...
KoNska dawka śmiechu mi dobrze zrobi. |
Robisz jedne z najgorszych fake nie słuchaj tych co mówią że jesteś the best (sorry ludzie ktoś mu musiał to uświadomić)
|
Gosh...N/C
|
8/10Za humor:D :D ...
Fabuła słaba i wykonanie dosyć mizerne, ale rób dalej. Czekam z niecierpliwością na next part:) . |
(Jak Maniak może)
Patrzcie ludzie tak sie robi prawdziwe fejki:D takich żeczy to nawet arashel nie zrobi:D |
Fakt. To jest poniżej jego poziomu
A fake zajebisty, rób więcej. |
Najbardziej Epicki Fake Lat 2000-2070
|
Kryzys wieku średniego tego działu skoro odświeżają?
|
to się fahowo nazywa wspominanie starych(lepsiejszych) czasówB)
|
Fak, tu są moje posty z czasów kiedy wciąż jestem idiotą, ale to bardziej okazywałem. Btw, genialny fake.
|
Nie zgodzę się. To nie fake jest genialny (bo jest żałosny), ale tekst "Gimli ded a smoki pijane", który stał się chyba najbardziej znanym tekstem w fake'ach na tibia.pl, no i jest kultowy, bo po tylu latach nadal jest znany.
|
Zabawne - wystarczy rzucić meme do jednego z fake'ów i staje się on ponadczasowy.
|
Co w nim ponadczasowego?
3 obrazki ledwo posiadające te wymagane formy i treść... Btw. Przestańcie odświeżać, odgrzewanie starych kotletów nikomu nic nie da, a ten fake to kiepski przykład do naśladowania... |
ponadczasowy jest w nim tekst gimli ded a smoki pijane który był używany w wielu świetnych fejkach np: precel
edit o właśnie precel |
Zacytowanie tego w Preclu to był HOŁD dla tego fake.
|
Cytuj:
Jakoś nie przypominam sobie żadnego świetnego fake w którym ten tekst można było zobaczyć, a siedzę w tym dziale już dość długo (może i za długo). |
precel był świetny może powiesz inaczej co??
a w drugim (może nie świetnym a dobrym) Xarov chyba tak to sie nazywało ponadto tekst jest najbardziej znanym powiedzeniem w dziale |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:52. |