![]() |
Cytuj:
Gdybym znalazł jakiś normalny server ftp to bym prowadził.. eah :| a wszystkie darmowe są nie normalne, a płatny nie był by mi na ręke. |
Serwej przejmuję w swoje łapki ja, tak się skłąda, że skleroza nie boli i właśnie przypomniałem sobie, o posiadanym serverze na neostradzie :P
Chyba, że MKM zechce samemu prowadzić na tym servie stronę. A c do mozolnej pracy z robaczkiem, praca Radka jest własnie konsultowana i zobaczymy jakie będzie zdanie dwóch innych anonimowych jury ;] p.s. Co się wyda? ;] |
@up
eee.. ja myślałam że tylko ty potwierdzasz prace... A pozatym dlaczego reszta tego "jury" jest anonimowa? Jakoś chciałabym wiedziec kto ocenia moją prace :/ |
Też nie wiem czemu mam być anonimowy :P
Stronke przejmuje Wieszok. Prawdopodobnie jutro będzie zaktualizowana. Ale to już nie moja w tym głowa :P |
@up
Ja sie jeszcze zastanowie, ale chyba jednak zostane anonimowy xP |
Patrzcie jaka się moda na anonimowość zrobiła :D
A jak na mnie możecie się nie śpieszyć - ja potrzebuję tak około 3-4 dni, żebym mogła coś uchwycić wybitym palcem - np. piórko tabletu. Bo ja co kawałek to mam pomysł jak fajnie wejść do robaczka i na fajny temat, ale to się jeszcze zobaczy :P |
@Kenixia: chce po prostu, by prace reprezentowały jako tako w miarę dobry poziom. Wysłałem parę podpowiedzi do Radka, oczywiście pamietajcie, że można prosić o pomoc, o ile ktoś się zgodzi ;P
|
Ahm.. czyli jeszcze poczekamy? Tak Jackiew dobrze sie zastnaow czy chcesz byc anonimowy :D To niesie ze sobą konsekwencje :P.
|
Radek już swą pracę zrobił, zaraz pewnie wrzuci na forum, praca przeszła, ale z bulem w sercu :P Co do stronki. Server jest kaput... szukamy czegoś lepszego, będziemy wdzięczni za a) podanie jakiegoś servera free i w miarę porządnego b) wyjasnienie dlaczego piszę o sobie w liczbie mnogiej :P
|
Cytuj:
http://img49.imageshack.us/img49/7568/untitled2sl3.png A to moja bardzo marna praca, ale mam nadzieję, że będzie pasowała... :d |
Cytuj:
Piszesz o sobie w liczbie mnogiej .... Czyżbyś byl w ciąży? 8o :D A ta praca jak tak sobie mysle to ona bedzie pasowac? Przeciez tam wogóle przejscia nie ma.. |
Cytuj:
Tak wogóle to Radek nie obraź się ale ta praca jest badziewna ';..;' |
@up aaaa no tak :p
No przydalo by sie uaktualnic conieco :P |
Cytuj:
Już zapomniałem jak się w Corela obsługuje, ostatnio go włączałem ~rok temu :d. |
Jestem strasznie z siebie zadowolony, a szczególnie z kaczora, którego sam rysowałem(krzywe beziera).
http://img465.imageshack.us/img465/523/kaczorhb7.jpg @edit Zatwierdzone |
Ok, suprajs! Stronka znów działa, na nowym servie i mam nadzieję, że tepsa mnie nie zawiedzie :P Nowa domena też jest "http://artworm.up.pl" no i specjalny konkursik bez nagród po za usmiechem szcześliwego dziecka. Szczegóły na ulotce i w Ogłoszeniach (na forum, bo coś na stronce narazie nie dają się zaktualizować :P) MKM, jeśli robiłeś logo, to liczę na twój udział w konkursiku :P
@down: nie wiem, wysłałem mu PW, zobaczymy... |
@Wieszok
Może coś zrobie. Prędzej czy później :) @Sławek Ładnie... odrazu mi się z prezydentem skojarzyło.. :P Jackz jest aktywny czy dalej ma kare? |
ma kare i jeszcze nowego tableta mi zabrali : ( wiec nie bardzo chłopaki
|
Czyli lecimy z tym koksem dalej... Jackz: napisz mi na PW jak już będziesz miał warunki :P
|
No właśnie, dawać, dawać bo jakoś wolno to narazie idzie ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:06. |