Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wyłączone serwery (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=101543)

Harpagan 10-11-2006 10:44

ja też gram na candii i wszystko naszczęście działa :D:D

miksunio 10-11-2006 10:47

Przperaszam czy moglby ktos mi pomoc??
Otoz chce zalogwac sie na titanii i nie moge juz do woczoraj od moemntu kiedy serwery mowily zeby sie wylogowac.. "Server going down in 5 miuntes" czy cos takiego..
Dzisiaj chce sie zalogowac i pisze mi "Account Disabled For 5 Minutes" i tak juz od wczoraj..

Prosze o pomoc bo chcialbym troche pograc

Z gory dziekuje!!

Mefisto of Deth 10-11-2006 11:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez miksunio (Post 1071585)
Przperaszam czy moglby ktos mi pomoc??
Otoz chce zalogwac sie na titanii i nie moge juz do woczoraj od moemntu kiedy serwery mowily zeby sie wylogowac.. "Server going down in 5 miuntes" czy cos takiego..
Dzisiaj chce sie zalogowac i pisze mi "Account Disabled For 5 Minutes" i tak juz od wczoraj..

Prosze o pomoc bo chcialbym troche pograc

Z gory dziekuje!!

Gz for Noob nie umiesz czytać że wszytkie servery są wyłączone bo kasują konta tyych którzy użyli bota "Magebomb" all server pvp są wyłączone w Tibi wejdzie mały patch w którym nie będzie można atakować przez pierwsze 10 sec...

Maynards 10-11-2006 11:32

Wie ktos co sie dzieje z serwerem Keltera nie dziala od wczoraj

Losiu 10-11-2006 11:57

Keltera

No właśnie co z Kelterą bo ten serwer jest na tibia.com osobno opisany ale nie wszystko rozumiałem :/

Uther92 10-11-2006 12:08

Przeprowadzony dużo ataków DoS na serwer Kaltera.

Losiu 10-11-2006 12:13

wielki dzieki a ktos wie kiedy to sie skonczy ??

Lep 10-11-2006 12:14

omg

Servery byly wylaczone bo wchodzil drobny update majacy na celu ograniczenie magebombs
<<< ktore nie sa programem tylko technika lub taktyka jak zwal tak zwal>>>
Program zwie sie Black.......cost tam nie pamietam calej nazwy

Jesli kos nie wie to gdy logowaliscie sie po ss bylo napisane w takiej ramce zaraz po zalogowaniu na acc o tym :P

Pozatym z tego co sie orientuje to duzo to nie dalo tylko tyle ze widzisz przez 10 s magebombersowchyba ze chcesz zabic 20 low lvl w kolo cibie co odrazu konczy sie banem oni spokojnie poczkeaja az 10 sekund minie i w zaleznosci od ilosci stracisz od ih combo nawt 3k hp
Na Chimere ostano popularna technika wykanczania br'uw panoszacych sie 150 lvle padaly jak muchy teraz zobaczmy.........

Maynards 10-11-2006 12:19

Akurat na kelterze nie chodzi o megabomb

XIII 10-11-2006 12:29

@2up
BlackD Proxy.

Z tego co widze, to prawie cale forum jest doskonale rozeznana w dzialaniach botów.
Aha, magebomb to nie jest bot, tylko jest fo jedna z funkcji wlasnie BlackD.

Losiu 10-11-2006 12:30

no wiem ze nie chodzi o magebomby tylko o coś innego ale dokładnie o co i czy ktoś wie kiedy się skończy bo podobno miało się skończyć wczoraj :(

Archer_of_Keltera 10-11-2006 12:32

<fuck>

No to zaje****** akutat dzis mi pacc przyszedl!!!! A TU KUR*A CZYTAM TIBIA.COM I PATRZE TYLKO KELTERA NIE DZIALA NO LUDZIE ZALAMAC SIE MOZNA X( akurat dzis...

Always hunted 10-11-2006 13:06

Te 10 sekund nie rozwiązują problemu tak naprawdę... po prostu te postacie, co się wlogowały, będą się UHać w razie czego przez te 10 sekund, a jak już będzie można, pizd z SD i po kolesiu... oczywiście, kiedy się tego kolesia szczelnie otoczy... po prostu trzeba będzie ich (ofiary) "lurować" na odpowiednią kratkę, i tyle...

Bezpiecznie mogą się czuć tylko osoby z UE i E-wave (sorcowie... -.-) które jednym czarem mogą sobie wybić drogę z trapa magebomby. Ryzykują banem lub red skullem za zabicie noob charów w bombie...

Ale taki knight wciąż ma przejebane!! Po prostu będzie żył 11 sekund później

Drzamich 10-11-2006 13:08

Szkoda że nie będzie można juz oglądać filmikoów z magebomb.
Były one bardzo efektowne :p

miksunio 10-11-2006 13:18

Wie ktoś może kiedy będe mógł zalogować się na Tytanię??
Przy logowaniu pisze mi.. "Account Disabled For 5 Minutes.Please Wait"
Podobno serwery już działają tylko nie Kaltera..a ja i tak nie mogę się zalogować.. ;(

Klikaczz 10-11-2006 13:31

wreszcie

wreszcie CipSoft zrobił coś z tymi oszustami dziękuje wam bardzo chociaż ras zrobiliście coś dla osób, które chcą grać uczciwie podzielacie moje zdanie?

magebomb wreszcie jest bezużyteczne chociaż na filmiku nieźle to wyglądało;]

Archer_of_Keltera 10-11-2006 13:34

Ktos wie kiedy wlacza ?! :D:D:D (pytanie retoryczne) :(

Kshaq 10-11-2006 13:59

Kolejne wyłączenie serverów Secury i Ketlery...

Archer_of_Keltera 10-11-2006 14:00

n/c...

Secura tez ?! ;(

shiedel 10-11-2006 14:31

ej o co tu wogule chodzi? co to te megebomb? .. i co np. jak sie wlogujesz i zacznie cie pkk bic to nie mozesz nic zrobic tak? :( TYlko moze uciekac lub sie leczyc? prosze wytlumaczcie mi to :baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:10.