![]() |
demon kolo 60o (gfb +lapa)
hydra 500 2 wave :D:D |
Dragus na +1 (arena) przy double spawn. Wszedlem schodkami, no fajnie drag na wprost. Dostalem ok. ~350 (lapa, gfb, wave). Ahh... kiedy to bylo. :)
|
cóz, wiekszosc osob mowi prawde, ale niestety zdarzaja sie osoby ktore sciemniaja jak moga! jeden kolo gdzies tam pisze "60 +53+23+65+74+34+63" LOL no to nie jest dokladne ale bez przesady okolo 7 hitow w 1 turze? i to od zwyklego draga? ^^ jesli to ja sie myle to sorry
topic: ja poszedlem na draga i sie poskladalem na kombosa, bylem palem na 16lvlu, a dokladnych danych kombosow nie pamietam, kilka miesiecy temu to bylo. :D |
Wrl 720hp w sekundę.
|
+Beholder okolo 320hp
+Mino Mage 22 lvl sorca mi ubil bez mana shielda 255 hp ;( +Fire elemental 200+ +Fire devil 192 +Dragon 400~ manashield +Dwarf Soldier 90+(bolt 60~ i lapa 30~) mojego 9 lvlka sorca jak bawilem sie :] (...) jak cos sobie przypomne to wtedy zaedytuje ;P Cytuj:
|
Cytuj:
jak soldek moze wywalic 60 z bolca i 30 z lapy na raz, a ten beholder 320 hp to no comment xD. |
wczoraj... gonie draga na redzie.. bez utamki -.- 346 hp.... co mis ie mzoe stac? nagle w jednej turze 2 wave, i 2 % do 47 lvla poslzo sie jebac -.-
nie wiem jak to mozliwe... taki spam od draga? -.- |
~1100 od demona (452 łapa+spam gfb, z nerwow nawet nie zauważyłem czy beam wszedł ale raczej starałem się stać diagonalnie wiec watpie...)
|
mnie szczur na roku walnol za 1 -.-
a tak na serio to beholder za okolo 100 mam dopiero 20 lvl... pierwszy raz na takim levie <dopiero wbilem> |
To będzie chyba np parę godzin temu zarwałem moim drutem w p secie, steel helmecie, leather bootsach, dwarven shieldzie i scarfie za ...57 czy 58 8o
byłem w szoku;p (1 hit!!!) |
kilka mocnych hitow jak na slaba postac:
89 od ds-a 116 od dragona 87 od vyverny 135 od berserkera 95 od dwarfa guarda;) |
guard za 117
drag za 320 |
Mnie Orc Berserker hitnoł 179 :/ Ale przeżylem :>
|
Ja dostałem od cycka 3, a za chwilę 72!
|
Dostalem 210 od draga i padlem bo drag byl na ostrym redzie ;p
Od dsa 205 |
Od draga tak około ~240hp (padłem)
elf arcanist ~150hp (kolega padł jak sie przeżucił arkan) |
Ja dostałem za ~400 od grupki piratów :)
|
1100+ od hellfire fighter w 1 sec : ) Dobrze ze szybko wlazlem na gore :D
|
Ja dostałem combo za okolo 650hp od DL'a i sie złozylem :)
|
ja dostalem od DS'a 130 moze byloby wiecej ale tylko tyle mialem:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:58. |