Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe elementy gry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=103526)

Adaś^^ 24-11-2006 19:50

Fajny Update Bedzie :) Ten Pomysl z Bankami jest super 8o ciekawe czym CIPy nas jeszcze zaskocza ;)

BaxCrow 24-11-2006 19:57

Ykhm...

Wszystko fajnie tylko zastanawiam się co będzie z domkami, które mają ogródki... Mam nadzieje, że te domki też jakoś zostaną zmienione... no nie wiem zywoploty? xD

Ogólnie UP będzie Gitowski jak narazie.

^_ToRbAl_^ 24-11-2006 19:59

Jedym slowem super, nareszcie kasa w kazdym miescie :P

Derid 24-11-2006 20:04

Mnie osobiście zmiany się podobają. Jeszcze nie wiem jak do końca będzie z tym bankiem, ale mam nadzieję, że fajnie to zrobią :p Skoro wzięli się za pocztę tibijską, to mogliby zrobić coś co by umożliwiało sprawdzenie, czy ktoś wysłał rzeczywiście parcela czy nie, gdyż w tej chwili według mnie jest to niezbyt dobrze rozwiązane ;)

Goldscorpion 24-11-2006 20:04

I jeszcze zdecydowanie powinni wprowadzić ograniczenia co do zabijania. Tak żeby zabijac mogło sie +-5 lvl róznicy. Bo wiekszość ludzi na mass huntach przy lepszych potworkach nie ginie od obrazen potwora ale od innych ludzi przewaznie magow walących w potworka czarami obaszarowymi. Rówież przewalone maja świeźi z rooka. Bez exury na 8 lvl strach chodzic po mieście i zapuszczac sie troche dalej niz za okilice miasta;(

Rooker666 24-11-2006 20:18

Update zapowiada się ciekawie ale tylko dla rookstayerów ciekawe czy coś zmienią w profesjach

Sunspot_69 24-11-2006 20:25

super fajnie BANK na roku ale pamietajo o tym ze od ponad 4 lat nie dali nic paladynowi oprocz "super" fredzelków przy outficie i niszczacych sie sperów -.-

Khunda 24-11-2006 20:28

Ehhh... Może być.

Ale czy nie lepiej byłoby o niczym nie mówić i dopiero w dzień apdejta powiedzieś wszem i wobec o zmianach? TO by było ciekawsze i bardziej fascynujące. ;]

Szkoda z tymi domkami, nie mogę już zaśmiecać niczego parcelami (łezka)

First Doom 24-11-2006 20:28

Hmmm ja jestem bardzo ciekaw co do ty dziennikow questowych... przecierz jest wiele nie odkrytych questow.. to czyli jak.. spojrzymy w dziennik i juz bedziemy wiedziec ze jest jakis quest ktorego nikt nigdy nie znal :S? i dowiedzielismy sie o jego istnieniu z wlasnie tego dziennika?

M@trixs 24-11-2006 20:31

i?

Moim zdaniem ten bank będzie fajny, ale co z tego? To co było dobre w tibi np. trapowanie usunęli, różnice pomiędzy umiejętnościami w graniu czyt. pvp też (zastąpiono botem w kliencie). Powinini wprowadzić coś co będzie odróżniało jednego gracza od drugiego, umiejętnoći jednego a drugiego gracza...

adrianeczeqq 24-11-2006 20:33

Ja jestem ciekaw jak będzie wyglądało wybieranie pieniędzy. napewno nie będzie systemu kolejek że 50 os. stoi i czeka na wybranie kasy, tylko:

a)Bedzie się pisało do NPC hi->np. depozytuję 10k/chcę wybrać 10k(po nagielsku)->yes

b)dorobią kilka poziomów w banku dadzą specjalne depo chesty tylko na kase i bedzie tam pz i kilka skrzynek i druga poczta(szczególnie przydałoby się to w carlin/thias gdzie wieczorami nie da przez depo przjść)

Cossma 24-11-2006 20:35

Ciekawie się zapowiada można powiedzieć że po update Tibia bedzie naszym "2'nd life" (nie mylić z inną grą). Trzeba bedzie znaleźć wiecej wolnego czasu aby znów wkręcić się na maxa w Tibie :p

+ dla Cip Soft'u

Re006 24-11-2006 20:36

Bank na rooku zniszczy moje plany;( zdobycia najwiękrzego rare - crystalki ze sprzedaży emty viali.

Krizz 24-11-2006 20:37

- czyścimy.

Skarabeusz Pustyni 24-11-2006 20:45

Ooooooooo! Mega! Już sie nie moge doczekać update!

Andrealfus 24-11-2006 20:53

Jak dla mnie bomba :D

Zummer 24-11-2006 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Upierz (Post 1096206)
Gdzie sie podziała stara, dobra Tibia... coraz więcej gówno wartych udziwnień... kiedyś gdy miałeś outfit paccowy byłeś kimś... teraz musisz mieć jakieś syfiate addony... outfity przed update którymśtam były piękniejsze niż te z addonami teraz... bez addonowe to już n/c

Nikt ci addonow nie karze nosić... A poza tym są gusta i guściki, jakbyś był na bierząco to byś wiedział że Tibijczykom się podobają najbardziej nowe outfily z Summer Update'u.

Więc, proszę cię, kliknij w krzyżyk w prawym górny rogu.

Sewei 24-11-2006 20:58

:p:p:p

Nie moge sie doczekac tego swiatecznego upadate :P:P:P:P

Morgaroth 24-11-2006 21:03

Świetny update ! Muszę wrócić do tibi po przejściu gothica 3 , ale nie wiem czy się do grudnia wyrobie. Może by mogli wprowadzić do dziennika jakieś cytaty od npców i zadanie brało by się właśnie od nich , to by ulepszyło tibię. Ten system co jest teraz nie podoba mi się... Robisz quest bo przeczytałeś instrukcję do niego na tibia.org (mogę się założyć , że nikt już nie próbuje robić questów na zgaduj zgadula jak za dawnych czasów) , a tak by można trochę to urealistycznić. Pozdrawiam :p

Luka$ek 24-11-2006 21:11

Mi Ten Upade zabardzo sie nie podoba... może tylko ten bank B)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:25.