![]() |
Fajny Update Bedzie :) Ten Pomysl z Bankami jest super 8o ciekawe czym CIPy nas jeszcze zaskocza ;)
|
Ykhm...
Wszystko fajnie tylko zastanawiam się co będzie z domkami, które mają ogródki... Mam nadzieje, że te domki też jakoś zostaną zmienione... no nie wiem zywoploty? xD
Ogólnie UP będzie Gitowski jak narazie. |
Jedym slowem super, nareszcie kasa w kazdym miescie :P
|
Mnie osobiście zmiany się podobają. Jeszcze nie wiem jak do końca będzie z tym bankiem, ale mam nadzieję, że fajnie to zrobią :p Skoro wzięli się za pocztę tibijską, to mogliby zrobić coś co by umożliwiało sprawdzenie, czy ktoś wysłał rzeczywiście parcela czy nie, gdyż w tej chwili według mnie jest to niezbyt dobrze rozwiązane ;)
|
I jeszcze zdecydowanie powinni wprowadzić ograniczenia co do zabijania. Tak żeby zabijac mogło sie +-5 lvl róznicy. Bo wiekszość ludzi na mass huntach przy lepszych potworkach nie ginie od obrazen potwora ale od innych ludzi przewaznie magow walących w potworka czarami obaszarowymi. Rówież przewalone maja świeźi z rooka. Bez exury na 8 lvl strach chodzic po mieście i zapuszczac sie troche dalej niz za okilice miasta;(
|
Update zapowiada się ciekawie ale tylko dla rookstayerów ciekawe czy coś zmienią w profesjach
|
super fajnie BANK na roku ale pamietajo o tym ze od ponad 4 lat nie dali nic paladynowi oprocz "super" fredzelków przy outficie i niszczacych sie sperów -.-
|
Ehhh... Może być.
Ale czy nie lepiej byłoby o niczym nie mówić i dopiero w dzień apdejta powiedzieś wszem i wobec o zmianach? TO by było ciekawsze i bardziej fascynujące. ;] Szkoda z tymi domkami, nie mogę już zaśmiecać niczego parcelami (łezka) |
Hmmm ja jestem bardzo ciekaw co do ty dziennikow questowych... przecierz jest wiele nie odkrytych questow.. to czyli jak.. spojrzymy w dziennik i juz bedziemy wiedziec ze jest jakis quest ktorego nikt nigdy nie znal :S? i dowiedzielismy sie o jego istnieniu z wlasnie tego dziennika?
|
i?
Moim zdaniem ten bank będzie fajny, ale co z tego? To co było dobre w tibi np. trapowanie usunęli, różnice pomiędzy umiejętnościami w graniu czyt. pvp też (zastąpiono botem w kliencie). Powinini wprowadzić coś co będzie odróżniało jednego gracza od drugiego, umiejętnoći jednego a drugiego gracza...
|
Ja jestem ciekaw jak będzie wyglądało wybieranie pieniędzy. napewno nie będzie systemu kolejek że 50 os. stoi i czeka na wybranie kasy, tylko:
a)Bedzie się pisało do NPC hi->np. depozytuję 10k/chcę wybrać 10k(po nagielsku)->yes b)dorobią kilka poziomów w banku dadzą specjalne depo chesty tylko na kase i bedzie tam pz i kilka skrzynek i druga poczta(szczególnie przydałoby się to w carlin/thias gdzie wieczorami nie da przez depo przjść) |
Ciekawie się zapowiada można powiedzieć że po update Tibia bedzie naszym "2'nd life" (nie mylić z inną grą). Trzeba bedzie znaleźć wiecej wolnego czasu aby znów wkręcić się na maxa w Tibie :p
+ dla Cip Soft'u |
Bank na rooku zniszczy moje plany;( zdobycia najwiękrzego rare - crystalki ze sprzedaży emty viali.
|
- czyścimy.
|
Ooooooooo! Mega! Już sie nie moge doczekać update!
|
Jak dla mnie bomba :D
|
Cytuj:
Więc, proszę cię, kliknij w krzyżyk w prawym górny rogu. |
:p:p:p
Nie moge sie doczekac tego swiatecznego upadate :P:P:P:P
|
Świetny update ! Muszę wrócić do tibi po przejściu gothica 3 , ale nie wiem czy się do grudnia wyrobie. Może by mogli wprowadzić do dziennika jakieś cytaty od npców i zadanie brało by się właśnie od nich , to by ulepszyło tibię. Ten system co jest teraz nie podoba mi się... Robisz quest bo przeczytałeś instrukcję do niego na tibia.org (mogę się założyć , że nikt już nie próbuje robić questów na zgaduj zgadula jak za dawnych czasów) , a tak by można trochę to urealistycznić. Pozdrawiam :p
|
Mi Ten Upade zabardzo sie nie podoba... może tylko ten bank B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:25. |