Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Depo na Rookgardzie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=103532)

Patton 12-10-2007 15:46

Depo bardzo by sie przydalo na rooku poniewarz odciazylo by to nieco serwer a co za tym idzie bylyby mniejsze lagi! Na samej Kyrze jest duzo rookstayerow i srednoi 1 rookstayer ma 3 depo chary 8o 1.char przechowuje rary 2. jedzenie 3. jakies inne duperele! Depo jest niezbedne! oczywiscie musieli by powiekszyc trade room bo teraz jest chyba 8 stolikow??? Tak do 20 mogliby powiekszyc! ;)

darushu 12-10-2007 23:24

@up
Nie... to nie jest najlepszy pomysl... o lagi sie ostatnio nie skarze.
A gdyby tak bylo depo... To umarło by juz calkowicie trapowanie dla pieniedzy... pozostalo by jedynie dla tzw. fragów.

Nie. Nie chce dp na rooku.

kuba1324 13-10-2007 10:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez darushu (Post 1692154)
@up
Nie... to nie jest najlepszy pomysl... o lagi sie ostatnio nie skarze.
A gdyby tak bylo depo... To umarło by juz calkowicie trapowanie dla pieniedzy... pozostalo by jedynie dla tzw. fragów.

Nie. Nie chce dp na rooku.

Trapowanie dla pieniędzy umarło już, gdy wprowadzili bank. Fakt, trafisz czasem na jakąś sztukę z 500 gp, ale w porównianiu z tym co było wcześniej, to nie mamy o czym mówić. ;)

Jestem przeciwny wprowadzeniu 'depo'. Moje 40+ nielegalnych postaci w zupełności wystarczy. :)

Leirdek 13-10-2007 10:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patton (Post 1691285)
Depo bardzo by sie przydalo na rooku poniewarz odciazylo by to nieco serwer a co za tym idzie bylyby mniejsze lagi! Na samej Kyrze jest duzo rookstayerow i srednoi 1 rookstayer ma 3 depo chary 8o 1.char przechowuje rary 2. jedzenie 3. jakies inne duperele! Depo jest niezbedne! oczywiscie musieli by powiekszyc trade room bo teraz jest chyba 8 stolikow??? Tak do 20 mogliby powiekszyc! ;)

Tak,najlepiej to na rooku spawn demca^.^
To co jest to wystarcza do przejścia rooka!!Żadnego depo!Nigdy!:p

darushu 13-10-2007 12:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kuba1324 (Post 1692535)
Trapowanie dla pieniędzy umarło już, gdy wprowadzili bank.

No ale wiesz... Napisalem "calkowicie", bo póki co da sie jeszcze trapować z miare wysokim zyskiem :) A gdyby juz dp wprowadzili... to zysk bylby tak minimalny, ze az nieoplacalny.

Raxev 13-10-2007 14:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez darushu (Post 1692678)
No ale wiesz... Napisalem "calkowicie", bo póki co da sie jeszcze trapować z miare wysokim zyskiem :) A gdyby juz dp wprowadzili... to zysk bylby tak minimalny, ze az nieoplacalny.

Taa jedyne na co można byłoby liczyć to katana lub studded legi, ale to raczej małe prawdopodobieństwo, że akurat eq mu wypadnie. A trapowanie dla łopaty czy liny nie ma najmniejszego sensu ;d

MasterTusk 13-10-2007 16:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez darushu (Post 1692678)

ja to widzę z lekko innej perspektywy:)
im mniej nasz ukochany noobek(bądz newbie)ma do stracenia, tym większa szansa ze wejdzie do trapa(w ok. 70% przypadkach).
A o to dokładnie mi chodzi:) juz od dłuzszego czasu wywalam itemy(nawet jak copper shield lub katana wypadają)to wywalam do kosza, nieraz tez kase(rzędu 100gp-800gp - zależy jaki mam humor )
Bo niewiem dlaczego ale mam taką cehcę(jesli chodzi o tibię), że wolę wywalic itemy niz dac obcemu graczowi - to samo tyczy się ludzi, nieważne czy gosc ma 2lvl full best eq i rsa, czy 8lvl z leather setem, ważny jest frag na nim:)

Iwex 13-10-2007 17:20

Na roku nie bendzie żadnego depo kumacie X(X(X(X(X( !!!!!!!!!

darushu 13-10-2007 19:56

@up
Oj !! Nie tak ostro, bo wszyscy sie będą Ciebie bać... pozatym większość doskonale wie że nie ma i raczej nie będzie dp na rooku...
Wiec loozik

Dawinka 14-10-2007 19:39

Hmmm mogli by chociaż zrobić depo dla rookstayerów... Mogły by wchodzić osoby powyżej 20 lvla albo po wykonaniu jakiegoś specjalnego Questa ...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:48.