![]() |
Depo bardzo by sie przydalo na rooku poniewarz odciazylo by to nieco serwer a co za tym idzie bylyby mniejsze lagi! Na samej Kyrze jest duzo rookstayerow i srednoi 1 rookstayer ma 3 depo chary 8o 1.char przechowuje rary 2. jedzenie 3. jakies inne duperele! Depo jest niezbedne! oczywiscie musieli by powiekszyc trade room bo teraz jest chyba 8 stolikow??? Tak do 20 mogliby powiekszyc! ;)
|
@up
Nie... to nie jest najlepszy pomysl... o lagi sie ostatnio nie skarze. A gdyby tak bylo depo... To umarło by juz calkowicie trapowanie dla pieniedzy... pozostalo by jedynie dla tzw. fragów. Nie. Nie chce dp na rooku. |
Cytuj:
Jestem przeciwny wprowadzeniu 'depo'. Moje 40+ nielegalnych postaci w zupełności wystarczy. :) |
Cytuj:
To co jest to wystarcza do przejścia rooka!!Żadnego depo!Nigdy!:p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ja to widzę z lekko innej perspektywy:) im mniej nasz ukochany noobek(bądz newbie)ma do stracenia, tym większa szansa ze wejdzie do trapa(w ok. 70% przypadkach). A o to dokładnie mi chodzi:) juz od dłuzszego czasu wywalam itemy(nawet jak copper shield lub katana wypadają)to wywalam do kosza, nieraz tez kase(rzędu 100gp-800gp - zależy jaki mam humor ) Bo niewiem dlaczego ale mam taką cehcę(jesli chodzi o tibię), że wolę wywalic itemy niz dac obcemu graczowi - to samo tyczy się ludzi, nieważne czy gosc ma 2lvl full best eq i rsa, czy 8lvl z leather setem, ważny jest frag na nim:) |
Na roku nie bendzie żadnego depo kumacie X(X(X(X(X( !!!!!!!!!
|
@up
Oj !! Nie tak ostro, bo wszyscy sie będą Ciebie bać... pozatym większość doskonale wie że nie ma i raczej nie będzie dp na rooku... Wiec loozik |
Hmmm mogli by chociaż zrobić depo dla rookstayerów... Mogły by wchodzić osoby powyżej 20 lvla albo po wykonaniu jakiegoś specjalnego Questa ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:48. |