![]() |
Cytuj:
|
Muszę przyznać, że "wciągnęło" mnie. Aktualnie siedzę na 3 etapie i mimo waszych spoilerów tabula raza.
|
Cytuj:
"O nie znowu zagadka typu level 3... Jak ja ich nie lubię..." |
Hmm.. teraz tkwie na dzisiatym, dz angel ; p
|
Cytuj:
Cytuj:
Ja siedze na 10'tym, wogóle nie wiem czego by się tu złapać, za dużo tu jest rzeczy ;| |
Mi się jednak wydaje, że albo to się coraz trudniejsze robi, albo ja coraz głupsza. heh, to drugie bardzo prawdopodobne. 8 lvl, zaczynam dostawać zeza.
Jakies hinty do 8? @Down Do 6-tki? Spory spoiler: Nazwa jednego z X-Menów, tego niebieskiego dodam. oraz końcówka .html |
jakis hint do 6(66)? :)
|
up:
Skorzystaj z jakiegoś programu graficznego ;p Jak na razie 7 był chyba najbardzie hardkorowy xp. Myśle nad ósmym. |
Cytuj:
Cytuj:
Hints do 10'ego !? |
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
Up.
Ukryty tekst:
No, jestem w dziewiątym. Edit : Dziesiątym :p |
@Badzo. Wyjaśnienie. Nie chcecie rozwiązania do 6, nie czytać.
O tym X-Menie, to chodzi mi tylko o jego imię. Beast. To jest rozwiązanie. Beast oraz końcówka .html zamiast .htm. |
rooofl, nie zauwazylem tego :):):)
|
E tam, jestem za mało cierpliwy na to. Nie znam odpowiedzi to od razu "gul skacze" i mam ochotę rozwalić monitor. Zagadka No.3 okazała się moją ostatnią ;p
|
Leze na No.10 :/
|
to tak jak ja :>
|
ja na 4 utknolem ;/ o.O udalo sie
|
Ja w końcu, resztkami sił dotarłem do 12 - ostatni poziom na dzisiaj.
|
Ja też leże na 10... jutro pomysle, dzisiaj juz nie da rady.. male pytanko.. bez tej piosenki da sie odgadnac?
|
ale o so chosi
Wszystko fajne.Te zagadki widać wciągające.Podoba mi się....ale....oco chodzi ?! Gdzie wpisujemy odpowiedź czy coś...Wiem ,że dziwne pytanie,ale ta stronka taka nieczytelna,a na forum tam trzeba konto zakładać,a mi się niechce kolejnego konta na kolejnym forum robić :p
Proszę o odpowiedź,i nie dawajcie mi warna odrazu :p Edit:Proszę też o objasnienie ogólnych zasad,i na czym to miej więcej polega.A jeśli jst regulamin do tego po POLSKU to proszę o link :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:54. |