![]() |
o.O
Cytuj:
|
Ehh, przecież Taifun nie mógłby grać 24/7... No chyba, że cierpi na bezsenność :D :D
|
Cytuj:
@TOPIC : Pewnie nie gra, bo padł i nie ma już 15 mlvla <joke> A tak szczerze to pewnie go hacknął cipsoft <joke> :D A tak naprawdę to nikt się tym nie przejmuje ^^ |
ja tam podziwiam Eternala Obliviona jak i Taifuna. Szkoda że EO już nie gra, ale za to może Taifun bedzie najlepszy tibijczykiem:)
|
Cytuj:
|
:baby: no co ;> udowodni że Polska jest górą, chociaż w sumie i tak stwierdzam żę 80% polaków to noobyy:baby: :baby:
|
EO ma ponad 15 ownerów, a 7 sam poznałem. Można ich rozróżnić chociażby po tym, że karzdy z nich ma inną znajomość angielskiego (to BR)8o . Ja tam go nie lubię, bo jest chamski i zadufany w sobie, a jak by tego było mało to jeszcze nieuczciwy. I nie chodzi mi tu o 20 lvl, tylko o np 128 do niego podszedł, zagadał, czy ma jakiś tam item na sell a on na to "F***ing noob!!! Hunted b**ch!!! Ignored s*x!"
D*upa wołowa a nie Tibijczyk!!!!X( X( X( X( X( X( X( X( X( |
Ploty.. ploty, wątpie żeby to prawda była . Czego ludzi nie wymysla kiedyś był zdaje sie temat że Bubble ma 11 mlvl
|
Cytuj:
|
niechce sie kłócić bo po co:) ale wez sie rozejrzyj to sam to zauwazysz:) albo nawet przeczytaj pewien artykul na tibia.pl w poradnikach :) tam jest o noobach:)
|
Cytuj:
|
@topic
Po zlootowaniu thunder hammera EO dał ofertę na gamechacie (wczoraj orsh był) potem trochę pogadał i powiedział, ze nie gra głównie dlatego, że skończył collage i pracuje ;] ale wspomniał też o słabych knightach. Ludzie sie zebrali nawalali go pytaniami to sobie poszedł z game chatu ^^ |
lol
No i dobrze, że przestał grać przynajmniej najlepsi będą polacy a nie br. Będzie 1st miejsce:
Taifun Devilry(polak) 2th miejsce: Mateusz Dragon Wielki(polak) 3rd miejsce: Seromontis(polak) A dopiero 4 miejsce: Eternal Oblivion(Brasylijczyk) xD MaBBy eo może i szarował, szczerze w to wątpie, ale popatrz na ?mateusz dragon wielki" taifun wbija pare kk dziennie a mdw kilkadziesiąt kk dziennie xD Na tibiabr.com są uaktualnienia lvl'i co okolo 3 dni. Na tibiabr~~ pisze, że mdw ma 264 a na tibia.com, że już 269 |
@up
Eternial jest albo Szwedem albo Niemcem napewno nie Br'olem. Co do tego każdy może przestać grać przecieć nie można grać wiecznie w Tibie trzeba iść do pracy , do dziewczyny itd itd tibia wam życia nie da najepiej przestańce all grać tak jak ja :D |
Cytuj:
|
EO jest z hong kongu jak bubble
byl z nim wywiad na tibia.de bodajze |
Cytuj:
|
Żyd - nie ma chvja we wsi.
|
EO nie jest ani Brazylijczykiem ani Szwedem ani Ruskiem ani czym tam sobie go nazwiecie. Jest Kanadyjczykiem jak ktos napisał wyrzej. Dali byście sobie z nim spokój bo to jego życie, to ilu ma ownerów to też jego sprawa dopuki ktoś mu tego nie udowodni to możecie sobie...
|
Hmmmmmmmm...... .Tak sobie czytam ten temat i niektóre posty mnie dobijają typu: "no i supej etejanl nie gra to tafun bedzie Najlepszy" , "HA polak bedzie najlepszy a nie jakis p******y Brazol" , "Bedzie nowy krul" itd. Nie oceniajce go ze jest glupi (i inne wulgarzymy) bo nawet go nie znacie. W normalnym życiu możesz byc dobrym przyjacielem kochąjcym chłopakiem itd. Większość go bluzga i mówi ze "szajej" jeżeli tak uważasz to daj dowód że EO gra na 120 ownerow. :confused:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:00. |