Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Eternal Oblivion... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104756)

Tanivupo 08-12-2006 21:22

o.O

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MaBBy (Post 1118246)
Co do EO to mialem o nim od poczatku do konca takie same zdanie: "Podziwiam go, ze jest(byl) taki wytrwaly i gral tak dlugo, bo mnie by sie to znudziło"
Nie zapominajcie, że EO to postac w tibi ludzi, ktorzy ta postacią graja moe byc kilka. Nie oszukujmy sie. Ludzie sharuja postacie i wszyscy o tym dobrze wiedza.

A co do Taifuna: Ten gościu ma lekkiego bzika, wbija pare kk expa dziennie, to jest wiecej niz uzaleznienie... Pozdro :)

mowisz ze EO ma kilku ownerow.... a o taifunie piszesz ze "ten gosciu" ma lekkiego bzika... i wbija tyle kk expa.. nie mowie ze taifun shharujee.. ale dlaczego masz takie podejrzenie na EO a na Taifuna juz nie? o.O

Me$z 08-12-2006 21:35

Ehh, przecież Taifun nie mógłby grać 24/7... No chyba, że cierpi na bezsenność :D :D

Rosi 09-12-2006 13:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez matkow21 (Post 1110814)
Taa. Jeśli to nie jest kolejna plotka w stylu "nie wiem albo to mi się przyśniło albo ktoś mi to powiedział" to fajne sny macie.
Ej ludzie mam plan chodźcie wszyscy knighci robimy protest przeciwko poniżaniu knigta chcemy sprawiedliwości.(joke)

A rl wersja?Bo ja to słyszałem że Eternal gra teraz na otsie i mu się zachciało Hevi Exori Vis i Creature Mikksture Fast. I stwierdził że dopóki tego w tibi nie wprowadza to on nie gra.
A reakcja Bogów?
O cudownie jeden noobkek mniej<fanatyk>
co wy se myślicie ?przecież oni was testują kto dłużej gra ten idzie do piekła :D
<joke>

UAHAHA 8o 8o 8o 8o 8o

@TOPIC :
Pewnie nie gra, bo padł i nie ma już 15 mlvla <joke>
A tak szczerze to pewnie go hacknął cipsoft <joke>
:D
A tak naprawdę to nikt się tym nie przejmuje ^^

Cygan Slejter 09-12-2006 14:42

ja tam podziwiam Eternala Obliviona jak i Taifuna. Szkoda że EO już nie gra, ale za to może Taifun bedzie najlepszy tibijczykiem:)

Me$z 09-12-2006 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cygan Slejter (Post 1118914)
Taifun bedzie najlepszy tibijczykiem:)

Taa... "Najlepszym"...:baby:

Cygan Slejter 09-12-2006 14:57

:baby: no co ;> udowodni że Polska jest górą, chociaż w sumie i tak stwierdzam żę 80% polaków to noobyy:baby: :baby:

Ferumbras 09-12-2006 15:01

EO ma ponad 15 ownerów, a 7 sam poznałem. Można ich rozróżnić chociażby po tym, że karzdy z nich ma inną znajomość angielskiego (to BR)8o . Ja tam go nie lubię, bo jest chamski i zadufany w sobie, a jak by tego było mało to jeszcze nieuczciwy. I nie chodzi mi tu o 20 lvl, tylko o np 128 do niego podszedł, zagadał, czy ma jakiś tam item na sell a on na to "F***ing noob!!! Hunted b**ch!!! Ignored s*x!"

D*upa wołowa a nie Tibijczyk!!!!X( X( X( X( X( X( X( X( X(

S'hAr'K 09-12-2006 15:07

Ploty.. ploty, wątpie żeby to prawda była . Czego ludzi nie wymysla kiedyś był zdaje sie temat że Bubble ma 11 mlvl

Me$z 09-12-2006 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cygan Slejter (Post 1118939)
chociaż w sumie i tak stwierdzam żę 80% polaków to noobyy:baby: :baby:

Wiesz, każdy mówi o sobie ;)

Cygan Slejter 09-12-2006 15:10

niechce sie kłócić bo po co:) ale wez sie rozejrzyj to sam to zauwazysz:) albo nawet przeczytaj pewien artykul na tibia.pl w poradnikach :) tam jest o noobach:)

Me$z 09-12-2006 15:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cygan Slejter (Post 1118974)
niechce sie kłócić bo po co:) ale wez sie rozejrzyj to sam to zauwazysz:) albo nawet przeczytaj pewien artykul na tibia.pl w poradnikach :) tam jest o noobach:)

Nie mówie, że noobów nie ma, bo są :p Ale nie musisz wszystkim tego mówić, bo chyba każdy sam dobrze o tym wie (można "ich" spotkać wszędzie...;)).

GraczzAmery 16-01-2007 20:24

@topic
Po zlootowaniu thunder hammera EO dał ofertę na gamechacie (wczoraj orsh był) potem trochę pogadał i powiedział, ze nie gra głównie dlatego, że skończył collage i pracuje ;] ale wspomniał też o słabych knightach. Ludzie sie zebrali nawalali go pytaniami to sobie poszedł z game chatu ^^

TaifunIII 16-01-2007 20:44

lol

No i dobrze, że przestał grać przynajmniej najlepsi będą polacy a nie br. Będzie 1st miejsce:
Taifun Devilry(polak)
2th miejsce:
Mateusz Dragon Wielki(polak)
3rd miejsce:
Seromontis(polak)
A dopiero 4 miejsce:
Eternal Oblivion(Brasylijczyk)
xD
MaBBy eo może i szarował, szczerze w to wątpie, ale popatrz na ?mateusz dragon wielki" taifun wbija pare kk dziennie a mdw kilkadziesiąt kk dziennie xD Na tibiabr.com są uaktualnienia lvl'i co okolo 3 dni. Na tibiabr~~ pisze, że mdw ma 264 a na tibia.com, że już 269

Knajcik14 16-01-2007 20:49

@up
Eternial jest albo Szwedem albo Niemcem napewno nie Br'olem.

Co do tego każdy może przestać grać przecieć nie można grać wiecznie w Tibie trzeba iść do pracy , do dziewczyny itd itd tibia wam życia nie da najepiej przestańce all grać tak jak ja :D

maszter321 16-01-2007 20:57

Cytuj:

@up
Eternial jest albo Szwedem albo Niemcem napewno nie Br'olem.
Albo z Kanady tak samo jak "Gugo" , tez jestem prawie pewien ze nie jest Br

Wigget 16-01-2007 21:08

EO jest z hong kongu jak bubble

byl z nim wywiad na tibia.de bodajze

Zotemut 16-01-2007 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wigget (Post 1202183)
EO jest z hong kongu jak bubble

byl z nim wywiad na tibia.de bodajze

EO jest Ruskiem!

ripper 16-01-2007 21:36

Żyd - nie ma chvja we wsi.

Soferim 16-01-2007 21:39

EO nie jest ani Brazylijczykiem ani Szwedem ani Ruskiem ani czym tam sobie go nazwiecie. Jest Kanadyjczykiem jak ktos napisał wyrzej. Dali byście sobie z nim spokój bo to jego życie, to ilu ma ownerów to też jego sprawa dopuki ktoś mu tego nie udowodni to możecie sobie...

k@milos 16-01-2007 21:53

Hmmmmmmmm...... .Tak sobie czytam ten temat i niektóre posty mnie dobijają typu: "no i supej etejanl nie gra to tafun bedzie Najlepszy" , "HA polak bedzie najlepszy a nie jakis p******y Brazol" , "Bedzie nowy krul" itd. Nie oceniajce go ze jest glupi (i inne wulgarzymy) bo nawet go nie znacie. W normalnym życiu możesz byc dobrym przyjacielem kochąjcym chłopakiem itd. Większość go bluzga i mówi ze "szajej" jeżeli tak uważasz to daj dowód że EO gra na 120 ownerow. :confused:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:00.