Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wewnętrzny test serwer (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=105022)

Skullcrusher 06-12-2006 14:18

Ja się cieszę że będzie bank niema co narzekać że mam facc skoro i tak mam zamiar kupić pacc. No ale mam nadzieje że będą dodane potwory dla niższych leveli ;)

Pżepraszam Wrzystkih za mojom fatalnom ortografije :D

Magik van Kamikadze 06-12-2006 14:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cossma (Post 1114337)
Dajcie sobie już wszyscy spokój z tym narzekaniem na up-date’y. Za każdym razem, kiedy jest coś nowego, to 85% userów narzeka, że znowu Cip Soft zapomniał o graczach facc. Ale to wy zapominacie o kilku ważnych sprawach:

Dlaczego Cip Soft dodaje nowe tereny, monstery, czary tylko dla PACC?
Bo do cholery z tego mają pieniądze i to jest ich chleb powszedni.

Dlaczego nic nie dają dla FACC?
Bo darmowe konto ma tylko zachęcić do grania w tibie i kupna płatnego konta. I nigdy nie będzie żadnej w 100% darmowej MMORPG bo kto by chciał jeszcze dopłacać do tego interesu !!!

Przyjemność kosztuje !!!

Zgadzam sie ale czemu daja tylko dla h lvl monstery (przewaznie)
Ale mogli by dawac potrochu:P

DAJCIE JAKIES SCREENY

Andrealfus 06-12-2006 14:48

Cytuj:

Dajcie sobie już wszyscy spokój z tym narzekaniem na up-date’y. Za każdym razem, kiedy jest coś nowego, to 85% userów narzeka, że znowu Cip Soft zapomniał o graczach facc. Ale to wy zapominacie o kilku ważnych sprawach:

Bo darmowe konto ma tylko zachęcić do grania w tibie i kupna płatnego konta. I nigdy nie będzie żadnej w 100% darmowej MMORPG bo kto by chciał jeszcze dopłacać do tego interesu !!!

Przyjemność kosztuje !!!

100% popieram. Za granica pacc jest wmiare tani ale niestety że zł jest gó*** wart to niestety mamy 90 zł za pacc ale czy te 90 zł to aż taki straszny wydatek? Zamiast kupować dziennie fastfoodow czy innych rzeczy odkładać te 3-4zł dziennie i sie uzbiera (sam tak robiłem)

Explorer of Hell 06-12-2006 14:48

Te animacje trawy to jest SUX !
Moze i ladnie wyglada, ale w praktyce, gdy na ekranie bedzie kilka potworow graczy i innego syfu to gra bedzie sie ciela >.<

Rafx 06-12-2006 14:52

Wszystko Na Temat

Cytuj:

Przyjemność kosztuje !!!

JAK WYZEJ! POZDRO. Nie komentujcie az tyle tego czego nie widzieliscie w praktyce bo nie wiem jaki to ma sens. A screany to szukajcie w innych dzialach.

^_ToRbAl_^ 06-12-2006 14:53

mi sie podoba :P fajne zdjecia !

Sowa 06-12-2006 14:54

@pare up

Oczywiście, że popieram tego pana : )

@TOPIC

DO KURWW$#@^%&^*&#@3 nedzy, Czemu ja mam kare na kompa ?!>?!/1//!?!?1'//!??!/!? ? ^.-... zalled.

Powodzenia all na Teście. Niestety bezemnie :(.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez XIII (Post 1114293)
@up
Akurat Tibia przy WoWie to gowno jest, porownaj sobie liczbe graczy, WoW 2mln+, nadal rosnie:p Co ty porownujesz czlowieku.

Porównaj Sobie ludzi patrzących tylko na grafike a ludzi patrzących gre ogólnie : )

Pozdrawiam
Sowa

Kora 06-12-2006 14:58

Popieram. Płacimy za pacca a nie za facca . Krew mnie zalewa jak widze takie posty "Jebany cipsoft znowu nic dla facca... Tylko paccom dają ... A o nas nie myślą... Zaraz się popłacze... Niech Cipsoft da coś dla facc.. " Boże cieszcie się ze Cipsoft pomyslał o was rok temu i ,że dał wam katedre. Na dużo nie liczcie. tak jak ktoś napisał wyżej zamiast kupować sobie jakieś kebaby itd zbierajcie sobie. Też tak robie i mam ;) Czekam na testa dla innych graczy :)

Lukaszek13 06-12-2006 14:58

W jednym z tych zdań pisze, że nie będzie można utknąc bez liny. Jakos tego nie rozumiem wyjasni mi ktos oco chodzi dokladnie ? (o to ze jak nie mam liny to i tak wyjde z dziory ? )

Adow Adan 06-12-2006 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andrealfus (Post 1114384)
100% popieram. Za granica pacc jest wmiare tani ale niestety że zł jest gó*** wart to niestety mamy 90 zł za pacc ale czy te 90 zł to aż taki straszny wydatek? Zamiast kupować dziennie fastfoodow czy innych rzeczy odkładać te 3-4zł dziennie i sie uzbiera (sam tak robiłem)

gdybym ja mugł to bym juz 100 razy kupił . mi nawet nie chodzi o to ze to aż 90 zł tylko o to ze mi rodzice nie pozwolą kupic , ich zdaniem to wyurzucenie pieniedzy w błoto.
Ja juz nie narzekam na update , co więcej nawet nie patrze newsów z update bo po co jeżeli dla pacca będzie (wiadomo) .Za 2 -3 lata Tibia stanie sie ogólnie płatna bo nawet na rooku nie będzie sie opylało grać bez pacc'a.
Nie narzekam , mam to gdzieś , gram tak jak gram (mam miejscówke na której ciagle expie wiec nowych terenow jak narazie nie potrzebuje) , Licze tylko ze moze w konkursie wygram pacca ;p

slawekmag 06-12-2006 15:01

Cytuj:

Bonus! Po śmierci otrzymamy automatycznie pusty worek w miejsce straconego plecaka
rządzi :P
Dobry pomysł z tym slimem, ogólnie wszystko świetnie, pięknie tylko pacc

Sowa 06-12-2006 15:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lukaszek13 (Post 1114402)
W jednym z tych zdań pisze, że nie będzie można utknąc bez liny. Jakos tego nie rozumiem wyjasni mi ktos oco chodzi dokladnie ? (o to ze jak nie mam liny to i tak wyjde z dziory ? )

Zapewne zamist dziur będą drabinki. Lub kolejny "Bot" Cip ow

Darkzir 06-12-2006 15:08

Kiedy Update?

Możecie podać dokładną datę update'u?
Bardzo bym prosił ;)

Kajulec 06-12-2006 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez XIII (Post 1114293)
Akurat Tibia przy WoWie to gowno jest, porownaj sobie liczbe graczy, WoW 2mln+, nadal rosnie:p Co ty porownujesz czlowieku.

O ile się nie mylę, w WoWa gra niecałe 8mln graczy..

@Topic
Mało mnie update interesuje.. przestałem grać w Tibię, GW mnie pochłonęło.

FellanK 06-12-2006 15:18

@2up
kto Ci poda...co ktos wyrocznia jest??czy co?
@TOPIC
Git...ciasta,zamykane okna,wypas grafa ab,dodatki do trawy...update na 10+
eee tam 7.4 to wtedy bylo bardzo latwo...beznadziejna grafa...i na 15 lvlu sorc robil sd to byl big kwas...omfg....za latwo bylo teraz robia tak...i jest lepiej bo 11 druid sobie robil uhy...dla mnie to z kazdym update coraz lepiej zaokroglone ksztalty bardziej...
@KNIGHT
knight nie jest taka zla postacia,narzekacie i narzekacie!Trudno poskilowac?
Jak mi sie wydaje...to ta postac jest do grania na poczatku i tak zobaczcie ze wiecej jest knightow...bo nimi sie bardzo latwo gra...i tylko dla mnie mogli by zmienic zeby skille szybciej szly...ale to tez tak jest im wiekszy lvl tym wolniej skile leca(chyba);p
I to dla mnie na tyle!!
Pozdro
Fellank.

Monte 06-12-2006 15:21

To narzekanie na to, że większość zmian wprowadzonych i dodanych w updacie jest dla PACC, jest nierozłącznym elementem atmosfery 'przedup'kowej'. Do tego trzeba się już przyzwyczaić.

Wydaje mi się, że ten update będzie jednym z najciekawszych w ostatnich kilku latach : ) Chyba CIPsoft stanął na szczycie swoich możliwości i umiejętności ; D

W Tibie gram sporadycznie, jeśli jednak stwierdzę, że po tym up'ku ta gra stanie się ciekawsza, to poprawie sobie łączę i wrócę ; ) No i będzie trzeba PACC kupić ; )

Ameriov 06-12-2006 15:22

Nie wiem czy ktoś to już zauważył bo nie chce mi sie przeglądać wszystkich stron, ale pisze sie rookgaArd a nie rookgard ;)

XIII 06-12-2006 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajulec (Post 1114423)
O ile się nie mylę, w WoWa gra niecałe 8mln graczy..

@Topic
Mało mnie update interesuje.. przestałem grać w Tibię, GW mnie pochłonęło.

Podalem dane sprzed x czasu.

@topic
W PoI juz byli na tescieB)

^Trial^ 06-12-2006 15:42

Jestem ciekaw co zrobią z profesjami.
Bo jak narazie to skutecznie im wychodzi wywyższanie sorców i druidków:P
Ogolnie update może być ciekawy :D

Oby..

Kasahi 06-12-2006 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dabek (Post 1113965)
#
# Dwa nowe duże tereny dla graczy PACC, oba pod PoHem: Pits of Inferno, i Dream Challange Area

Ciekawe jak zrobią żeby tylko paccany mogli tam wejść...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:49.