![]() |
zloocilem paczke dla mikolaja co mosze zrobic aby nagrode dostac :D
|
@up
zaniesc do kogos wkazo. |
Yeah, wbiłem na serw, zabiłem wyverne, jakis pk sie doczepil, też zabiłem ; ) Fajny TS ; )))
|
W odpowiednim temacie dalem zdiecia z otsa jak chcecie zobaczyc to poszukajcie ;]
Znowu jakis mass kick i teraz nie moge sie zalogowacX( |
Cóż mi się nie udało ;p Nie chce mi się z tym bawić - wchodził mi spis postaci, kilka razy nawet "łączyło z serverem" ale po 5 minutach "łączenia" stwierdziłem iż klijent Tibi robi sobie ze mnie jaja xD
Poczekam na oficjalny update... słyszałem plotki, że ma być we wtorek [czyżby dziś? A moze za tydzień?] eee... whatever... Good Night everybody! |
wypas test nawet z paccem wejsc niemoge -.-
Cannot connet LOL no od 10 minut mam to gówno -,- test serv jak zwykle niewytrzymuje ;/ Edit: o0 loguje mnie o0 0io przynajmniej na to wygląda -.- :D Edit2: ale mnie zalogowało jest super widze okienko logowania i podniecający napis " Please wait " asz padam z napięcia :baby: |
|
Ten test server wogóle działa -,- bo mam paka i mnie nieloguje juz od 20 minut sie bawie w ciuciubabe -.- nawet mi sie kolejka niewczytuje X(
NO KURWA LUDZIE JEST 5 RANO A JA SIE WLOGOWAĆ NIEMOGE CO TO MA BYĆ -.- |
mi się coś popsuło nie ma umnie koloruw ścian nie widać a wszstko jets niebiesko ruzowe eq nie widze
co mam zrobić :( |
zmien z direct 9 na direct 5 powinno pomoc
@edit a co do tematu to szkoda ze musze isc na prakty za 10 minut ;d ' @ testa -> da sie wbic jak sie ma cierpliwosc do kolejek testera -> nie da sie wbic wcale!! |
Na Teste wbilem :D ale Testera chyba padla ;/
|
A ja wbiłem sie chciałem sie pobawić a tu lipa :P cały hajs w do domku trzymałem w dp miałem tylko na jakies drobne wydatki -.- tak wiec kupiwszy bp uh i 10 explo wyruszyłem i padłem zaatakowany przez 5 sorcow/druidow ;)
|
po0gralem 1h i mass kick -,-
|
No wlasnie serwer padl a kurwa mac bylem 3 w kolejce. Oby dzis na fizyce nie poszlo mi tak samo jak z tym TS'em
|
;/ specjalnie wstałem wcześnie żeby wejść na testa a tu 2 min gry i kick
|
Lol 6:45 i co widze?
To samo co wczoraj wieczorem -.- n/c |
denerwuje mnie ten disconnect i connecting to game world ktorego nie moge sie doczekac -.-
|
Czy to, że u mnie jest Connection timeout a nie Connection refused/Disconnected to znaczy, że mam coś z połączeniem, czy po prostu serwer przeciążony?
|
niech zrobią już up-date i będzie święty spokój
|
2@up ich serwer jest przeciazony ;p mi sie teraz wbija za kazdym razem na testa :>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:50. |