![]() |
Cytuj:
|
xD!
Ja jestem za 8o"Waleniem z aXa"8o
Ma duzo atk wiec szybciej monstera zabijemy. Maly def - nie zapominajmy o takim wspanialym wynalazku o nazwie TARCZA to ONA ma nas glównie hronic przed hitami monstera/przeciwnika a D lance to juz wogole rOOOOOOx:baby: |
Sword!
Walcie z Swordów! MEGA DUŻY DEF, I TEN WSPANIAŁY AVANGER!
|
Sądze że axe ponieważ knight axe jest tanszy o 2k od Fsa a ma prawie takie same statsy.
|
No wlasnie prawie... Gdyby mial takie same to zaufaj mi, ze bylby drozszy ~~
Popatrz na fs i f axe - niby w oba zakuto plomien lecz to axe jest mocniejszy ;d |
Ja wybrałem axe (większy atak). Kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje :)
|
dla mnie najlepszy jest club:D
|
A ja wzialem sword. Osobiscie wale z sword i zawsze bylem z tego powodu wnerwiony bo axe ma wiecej atk itd. Ale knigthem jak idziesz bloczyc to def sie przydaje ... Taki Imagram jak bloczyl Morgarotha ... mimo ze wali z axe wzial Bright Sworda chociaz i tak mial MMS ... Tera jak zrobili Avengera to nie zaluje sworda =)
|
Cytuj:
|
Sword
Moim zdanie najlepszy jest sword ... ponieważma wszystko równe Ochrone ( def ) i atak a AXE To gluwno dla knighta dlatego ze prawie wogule nie ma ochrony :/
|
axe mają lepszy atak, swordy obrone, a wadą clubów jest to ze tunder hammera nie ma z questa.
|
Mimo że jestem magiem.. uważam ze swordy - obrona i mało cap'a zajmują xD i często sie przyda jakiś fire swordzik :D
|
Wybrałem sword , ponieważ zakładajc że masz bright sword , fire axe , skull staff :
-Bright Sword : atk. 36 def.30 , ma bardzo dużo obrony więc wole odbić atak i spokojnie bić potwora dalej , niż dostac za 20 i sie exurnąć (według mnie najlepszy) -fire axe : atk. 38 def. 16 , duży atak , lecz obrona sux. Co z tego że walnijesz potwora za 60 jak on ci walnie 50 i sie musisz leczyć. -Sull Staff : atk 36 def. 12 , atak taki sam jak Bright Sword , ale obrona jest bardzo mała.Walniesz potwora za 70 , a on ci walnie za 60 i sie po kilku hitach poskładasz. Werdykt : BRIGHT SWORD ma bardzo dobre statystyki ( praktycznie najlepsze obok MS ) najlepszy do użytku codziennego.:] :] |
Zagłosowałem na swordy, gdyż sam ich używam. Większość ludzi na słowo rycerz myśli o wielkim facecie w lśniącej zbroi z MIECZEM. Jednak to nie musi być tak. Gdybym teraz miał możliwość zamiany skillu sword w axe nie wachałbym się ani chwli. A do swordów przekonał mnie mój qmpel mówiąc, że fire sword jest bardzo tani. Cluby też są niezłe, ale to raczej była broń dla moagów w czasach, gdy nie było różdżek
|
proszę o usunięcie tego posta
Cytuj:
|
Wg. mnie najlepsze są Axe. są łatwo dostępne, tanie i przede wszystkim w ich skład wchodzi bezapelacyjnie najlepsza (wg. mnie) broń w tibii. Stonecutter Axe. Noo... Mo że Thunder Hammer jest lepszy... Ale Axe zawsze mają b.dużo ataku :D
|
Najlepsze moim zdaniem są topory...
Na wyższym lvl obrona nie jest tak ważna jak atak :) chociaż topory są słabe pod tym względem że najlepsza jednoręczna bron to f-axe chociaż jest jeszcze lepszy jednoręczny axe "Stonecutter Axe". Ja sobie teraz poluje na nowego axe a mianowicie na Ruthless Axe (atak 49 obrona 12 broń 2 ręczna) ponieważ wypada z Hellhound :) |
Sword-najlepsze!!!
Bez zbędnego gadania swordy są najlepsze !!! Każdy ich używa nawet wysokie lvl! :p na drugim miejscu cluby a później axe i tak powinno byc !;)
|
A fist fighting? X(
Zagłosowałem na axe bo maja dużo ataku ale czemu nikt nie pomyślał o fiscie? Moim zdaniem fist jest najleprzy bo:
* można nosić 2 tarcze i jesteś NIEZNISZCZALNY * z dwoma tarczami 2 razy szybciej idzie shealding a do tego fist * z 2 tarczami jest sie super blokerem *dosyć łatwo sie fista trenuje |
A fist fighting?
Zagłosowałem na axe bo maja dużo ataku ale czemu nikt nie pomyślał o fiscie? Moim zdaniem fist jest najleprzy bo:
* można nosić 2 tarcze i jesteś NIEZNISZCZALNY * z dwoma tarczami 2 razy szybciej idzie shealding a do tego fist * z 2 tarczami jest sie super blokerem *dosyć łatwo sie fista trenuje |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:13. |