Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nadszedł update 7.9 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=105711)

L4ki 12-12-2006 18:20

omg

Jak co update zaczyna sie na forum, wow łał , je, hura... a za tydzien minie wam cale podniecenie i znowu zacznie sie nazekanie na to ze tibia sie nie rozwija... rozwiazanie??... mozecie sie przezucic na WoW:] tam macie co tydzien update:]

Kuzek 12-12-2006 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tibia-fan (Post 1124761)
mam pytanie

po kiego grzyba pobieracie 7.9 skoro mapy nie bedziecie mieli a update sie zrobi

licze na szybka i sensowna odpowiedz
z gory thx

A no po to, że klienta da się przeinstalować, a po update wszyscy się masowo rzucą na niego i będzie sie pobierało do jutra ;]

Poprostu Pitbul 12-12-2006 18:20

xax@
Jedyne moje żródło prezentów od Mikołaja to Thais. Zamienił się z Frodem;].

Cvonio 12-12-2006 18:21

o mej gat :D
Użytkowników czytających ten temat: 523 (zarejestrowanych: 143, gości: 380)
Cvonio, Koronowany rycek, Master Szocik, Jajeczko, Meteon!, Asacronix, Rohas, matir143, Szkut, tibon, Andrealfus, Casen, Sie mapes, Arut, Jannn, Nitromino, Morn tex, Shatii, Kieras, Xmazy, Valariazz, max110, Marcin24, Orius, GilDek, Spawacz_xD, Jogin, Le0n, Robee, xax, Bartek_88, Spider, Kuzek, VENAEN, L4ki, KubaGuzikkk, tomcio3396, Smallmacioo, kamil_nowacki, Calednei, Jwitos, Prostyy, Jadsam, Verlian, prywek, Vonzki, Szymex, mago_migore, Sauron'Fanatic, Marcjanx, Patrix de'Vere, Valas Hune, Caelhan, Terrin, filczyk, Lonixx, pawel The Magician, Quarvir, Kensai, Obiektywista, Betiska, Tanivupo, tibia-fan, Fire Knight Marcin, Sorcerer Xed, LaNeK, Jarakuzo, Cashtan, Rahirr, Mroku, Landryn, Makrela, Lipers, Xeonis, esdek, Celmir, Qnip, konan129, Dzanar, Korzon, DJ_MATI, oawek32, Ghand, Serovon, yazid, Mowicz, Pior, Alix, D4n1, Sadoch, CJJ, ~>Salmon<~, Jvsta, Kamos, Hellraiser, Fire Knight, TrEbLo, Wawerek, enropeo, Meizer, Luki007, Nivadi, menol, Lenrock, Dani_Chemics, Lord Wardi, Ombre, Goldscorpion, Dead Cerber, Krako, goog, zoom, Mysterious Flash, Vasth, Master Sennsei, mleczko123, Molku, Melissana, X13X, piotrinho, kyrztoms, lukitak, Sen-Mephora, Borch.Trzy.Kawki, Asu, Seele, Jaszczurek, Giby, Tebiator, Voldusd, yoshu, zaksus, Henis Kario, Lukaszek13, Mister_Boombel, matti815, Elizium

update jest porostu zaje***** inaczej mowiac :pp

music@l 12-12-2006 18:24

Użytkowników czytających ten temat: 522 (zarejestrowanych: 147, gości: 375)
music@l, Makrela, Marcjanx, Lipers, Xeonis, esdek, Asacronix, Smallmacioo, Celmir, Qnip, Defek, Kieras, Shatii, konan129, Dzanar, Robee, Korzon, Caelhan, max110, DJ_MATI, xax, Casen, danielek pall, oawek32, Tatatata, tibon, Jannn, Ghand, prywek, Master Szocik, Spawacz_xD, Tanivupo, Terrin, Nitromino, Meteon!, GilDek, Serovon, Kuzek, yazid, Mowicz, Lonixx, Pior, Cvonio, Alix, hanspel, Arut, Quarvir, Kensai, D4n1, Sadoch, CJJ, filczyk, ~>Salmon<~, Jvsta, tibia-fan, Jarakuzo, Valariazz, Kamos, Cashtan, Patrix de'Vere, Hellraiser, Fire Knight, TrEbLo, Fire Knight Marcin, Obiektywista, Wawerek, LaNeK, Rahirr, enropeo, L4ki, Meizer, Szymex, Luki007, Le0n, Nivadi, Shagarot, Spider, Szkut, Jogin, matir143, menol, Betiska, Lenrock, KubaGuzikkk, Dani_Chemics, Lord Wardi, Mroku, Ombre, Goldscorpion, Vonzki, Maderi, pawel The Magician, Jadsam, Dead Cerber, boleksit, Krako, goog, zoom, Calednei, Mysterious Flash, Vasth, Bartek_88, Master Sennsei, mleczko123, Molku, Melissana, X13X, piotrinho, kyrztoms, lukitak, Avallac'h, Sen-Mephora, Borch.Trzy.Kawki, Asu, Seele, Jaszczurek, Giby, Tebiator, Voldusd, yoshu, zaksus, Henis Kario, Xmazy, Lukaszek13, Mister_Boombel, matti815, Elizium, Rebeh, snorlax, Uther92, Retukss, Shokei, Chateau, Earendir, Trep Malitu, Gatho Gokhinin, Darkzir, Andrealfus, daniel40, Valex, lucceks, Shorty_Master, Xadue

O bogowie!!! :o :o X(

niech włączą te servy! chcę wpłacić kasę do banku!
Cannot connect to login server! ---->ja chcę Tibię 79! :( ;( ;(

A poza tym to Tbia już ściągnięta, dzięki koledzy za linka :] rymło się

Shatii 12-12-2006 18:24

@Cvonio
Nie nawidze goroli X(X(X( takich jak ty X(X(X(

Jvsta 12-12-2006 18:25

@L4ki

Popieram, Cipy wprowadzają dużo zmian, za dużo... ciągle chcą lepiej lecz jakby porównać dawna Tibie z dzisiejszą eh... to już nie to samo. Ale jest nadal dobrze ;)

xax 12-12-2006 18:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poprostu Pitbul (Post 1124777)
xax@
Jedyne moje żródło prezentów od Mikołaja to Thais. Zamienił się z Frodem;].

Serio???????

Frane 12-12-2006 18:25

Cytuj:

mam pytanie

po kiego grzyba pobieracie 7.9 skoro mapy nie bedziecie mieli a update sie zrobi

z gory thx
Później i tak każdy może skopiować mapy z starego folderu Tibi 7.81 do nowego folderu Tibi7.9 :) .
Przepraszam jeżeli nad moim postem jest już odpowiedż ale w trakcie gdy pisałem post pewnie pojawiło się 10 innych. :]

Marcjanx 12-12-2006 18:25

Cytuj:

mam pytanie

z gory thx

Ściągają już teraz ponieważ jak włonczą serwery to automatycznie będzie sie ściągała tibia 7.9 i wtedy tyle osób będzie zasysało że 10 minut tibia***** będzie ci się ściągała i mapa tak samo.Rok temu tak miałem. A co do mapki. W folderzy tibi masz dużo plików jakieś tam cyferki np: 122313372.map . TO jest mapa. Więc przekopiuj te wszystkie pliczki do pliku z tibią 7.9 i bedziesz miał wszystko ok :]
Mam nadzieje że pomogłem ;p

Unreal_Pall 12-12-2006 18:26

Nie moge ściągnąć zamieście nowego klienta w downaldzie;( X(

Maderi 12-12-2006 18:28

Cytuj:

mam pytanie

z gory thx

Mape Mozna skopiowac. a zanim ci sie to scignie potem to zrobie 2 lvl :)

Jarakuzo 12-12-2006 18:29

WG mnie te linki do klienta sa z wałem...
Jak mozesz zassac Klienta jesli Tibia.com jest wylaczona?
A moze jestem noobem i sie nie znam :o

tibia-fan 12-12-2006 18:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frane (Post 1124787)
Później i tak każdy może skopiować mapy z starego folderu Tibi 7.81 do nowego folderu Tibi7.9 :) .
Przepraszam jeżeli nad moim postem jest już odpowiedż ale w trakcie gdy pisałem post pewnie pojawiło się 10 innych. :]

/edit

zanim zdazylem napisac to ktos juz napisal jak

Betiska 12-12-2006 18:30

A jeśli ściągalam to na ts to będe musiała ściągac od nowa czy z tego normalnie pójdzie???

El.Drinio 12-12-2006 18:30

Kozacko bedzie jeszcze do szczescia potrzebuje new World Candia znudzila mi sie ;d

Kuzek 12-12-2006 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jarakuzo (Post 1124799)
WG mnie te linki do klienta sa z wałem...
Jak mozesz zassac Klienta jesli Tibia.com jest wylaczona?
A moze jestem noobem i sie nie znam :o

To widocznie jesteś noobem i się nie znasz :p
Póki klient jest na serwerze to można go pobrać.

Skarabeusz Pustyni 12-12-2006 18:32

hej

Wszystko spoko i fajnie. Ale mam jedno pytanie. Włączyli już serwery czy mi sie coś chrzani??

Tatatata 12-12-2006 18:32

http://s000.wyslijto.pl/index.php?fi...32715533053376

KLIENT 7.9 !! wrzucilem na wyslijto.pl bo juz wczesniej sciagnolem znaczy z 1h temu :p

Bebilon 12-12-2006 18:33

Zawsze moga bys jakies problemy zaraz po update z pobraniem nowej wersji Tibii... Lepiej zacznijcie juz teraz sciagac :-)

http://download.tibia.com/tibia79*****

Bebilon~

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:51.