![]() |
Cytuj:
Czapka i Lalka sie zgadzaja:) |
Mam już całą setke tokenów i boje się z nimi wszędzie latać, gdzie je wymienie na Santa Doll?? Na Vedze czy u mikołaja w mieście??
|
Cytuj:
|
Dzięki za odpowiedź choć smutną ;(
|
Cytuj:
|
Kto ma przepis na ciastoludka? Bardzo bym prosił o podanie go.:)
EDIT: Już wiem jak się robi. Ale trzeba w Tibi przepis miec bo tak to sie nie da. |
Ludzie !!!(?) Kogo obchodzi ile bylo atakow na Waszym swiecie i w ktorym miescie ? Bagi teraz praktycznie mozna znalezc walajace sie po miastach h lvle daza do lootniecia ciast a bagi przy okazji. W port hope czesto pod banuta mozna znalezc wieksza gromadke nawet godzine po ataku.
|
Cytuj:
|
Ja KOcham Te gobliny :D :D :D
Z kazdego ich najazdu mam około 15 snowballi , i z 10 santa bagów :] czyli jakies 2k z samych bagów ;] a sniezek to mam juz loncznie 117 :cup: |
:crusader: :crusader: :crusader: Chcialbym by takich najadzow bylo wiecej ibo mozna sie pobawic i zabierac loota:kat:
|
Juz dawno nie bylo najazdow ;( ostatni byl:
20:17 Goblins of the infamous Grynch Clan are invading Liberty Bay to steal all presents, beware! A tak po za tym to mam male pytanko! Czy mozna przewidziec gdzie i kiedy beda te napady?????:confused: :balwanek: |
No nareszczie!!!
20:17 Goblins of the infamous Grynch Clan are invading Liberty Bay to steal all presents, beware!;) |
Szkoda ze tak daleko od Thais na jamerze bo bym sobie poszla!!!!!! ;(
Tak wiem napisalam poszla niektorzy nie moga uwierzyc ze dziewczyny graja w tibie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Po Co ten temat? :p
|
@Sarabik
Przestan sie podniecac kazdym atakiem... i przestan spamowac w temacie... @Topic na tych atakach zarobilem 45k~ ;) Ale od paru dni juz nie czekam ani nie chodze na ataki bo bagi zamiast 500gp [jak na poczatku] kosztuja 100gp-200gp :X Zenada, nie idzie na tym zarobic. wole swoim knightem juz pohuncic na zolwikach lub skarabeuszach :) <i tak sa nudy xD> |
Szkoda ze te ataki nie trwaja caly rok!!!!!!! 8o
Fajnie by bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:dance: |
Szybkie bestyjki z tych goblinów 8o
|
Wlansie zaatakowaly thais!!!!!!!!!!!!!!!!!!8o
|
KICHNĄŁEM!!!!!!!!!!!!!!!! : OOO!!!!!!1
Jezu, ataki zdarzaja sie dosc czesto, na kazdym serwerze, nie ma sie czym podniecac. |
A wlasnie ze jest sie czym podniecac!!!X(
Bo napady np. na Thais sa okolo 2 czasami 3 razy dziennie!!!!! To naprawde za malo!!!!!!!!!;( Ja uwielbiam goblinki daja prezenty ktore mozna sprzedac niestety ceny prezentow strasznie spadaja niedlugo dojdzie do tego ze beda kosztowac oklo 50 gp !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!:o :wiking: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:35. |