![]() |
Giant Spider koło Dark Chatedral, czy sobie poradze?
Wedlug mnie nie oplaca sie robic 2 DS bo to jest strata czasu. Ja na twoim miescu bym poszedl za kims kto tam idzie. Sam kiedys tam dedalem przez lurowane GS :]
|
no fajnie... a ja na 24 pall z skillami 74/52 i 12 mlvl(bez boh) uciekne gs'owi?? dragi na luzie bije, ale ta predkosc gs'ów...;/
|
dopoki nie wrzuci haste to uciekniesz ;P
ogolnei zasada jest taka : idizesz po 1 sqm zobaczysz tarantule to ja odlurowujesz i zabijasz potem jak tylko zobaczysz gs to go nei atakuj tylko uciekaj w gore ale tak zeby go widziesz na dole a jak zniknie ci to chwile poczekaj ;P za szara plama za tym domkiem banditow gs znika i wtedy mozesz spokojnie isc. easy |
<Lol>
Ja niw wiem czy sobieporadze;[
Knight ze skillami 60/60 Czy ja wiem dam radę ???;( |
na 22 lvl knightem masz za mało hp;/ skille troche dadza, ale nie za duzo. nawet jak przezyjesz to bedzie ogromny waste... chyba ze chcesz przejsc tylko do DC, to patrz wyżej.
|
Nie gram w tibię długo, ale słyszałem, że jakiś czas temu GS były łatwiejsze, czym było to spowodowane ? Nie miały Haste czy co ?
|
najlepiej wogule nie przechodzic jesli masz ponizej 25 lvla ewentualnie ze masz
dobre skile,mlvl ja padlem na 32 lvl na gsie uciekam uciekam a on za mna caly czas leci i wkoncu DeaD ale sobie kiedys radziłem. |
Ja osobiście nie widzę, w ogóle problemu z tą drogą na DC więc tym bardziej zadziwia mnie ilość postów w tym topicu.
Sam mam very sux skile :] ale od ok 28lvl przechodzę prawie codziennie z Veno do DC przez POH i jakoś omijam GSy (no może z 2 razy spotkałem ale wystarczą tylko UHy i ucieczka do góry) .. i myślę, że starczy już tych topiców odnośnie afery GSa przy DC ;) Pzd! :evul: |
Knightem to wystarczy kliknąć na katedre i postac sama dojdzie, a w miedzy czasie leczyc sie na yellow/red hp. (w zaleznosci od lvla)
Sorcem/drutem nie przetrzymasz ataku gsa wiec wez po prostu pare runek sd i go zabij, gs solo magiem to banał. ;o Palem to samo co knightem tylko naloz tarcze jak idziesz na katedre. :p |
Cytuj:
|
@Jarosz
Nie wypowiadaj się skoro nie wiesz. @Topic Mi pasuje ten gs bo trochę mogę zawsze dorobić na eskortowaniu do DC albo mieć dodatkowo 1 resp gs'a do expienia.Często też,widze dedy jakiś ifól pro mastah newbie,którzy idą na „pałe”-się korzysta z możliwości jakie daje CipSoft. |
oOo ile za taka eskorte bierzesz? ;] bilet jest w obie strony? ;p
|
Cytuj:
|
a na 29 lvl sorc uda mi sie zabic GS ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja np. moim 37 sorcem stojąc przy GSie dawałem radę tylko różdżką i visem. Schodziło jakieś pół bp manasków, ale czasem trochę się obrywało jak się nie zdążałem manasować. Więc nie polecam na 29lvlu chyba, że ktoś ci pomoże albo masz 50mlvl :evul: . |
no ja mysle ze se poradzisz ale dam ci rade mala nie sd tylko hmm lub explo xD
|
Cytuj:
|
A tak przyokazji pytam czy wie ktoś czy jest jakis quest na Dc ?
|
...
ehh.. odkąd wiem że Gs tam jest nie chodzę do Dc. Zostawie go na wyższy lvl..;) A tak pozatym to uważam że jest za mało miejscówek do expienia na średnim lvl..:( Dobrze że mam kumpele która mi blokuje.. bo bym miała chyba teraz 15lvl..
Mam też coś dziwnego.. ale nie wiem czy to tylko ja czy tak jest.. expie na Cyklopach i raz jeden cyklop zabierze mi ogółem 150hp.. a innym razem 3cykloppy nawet mnie nie drasnął. Nie wiem.. ale ja boje się sama expić jeżeli nie nikogo koło mnie co mi dupę uratuje.. Zczajcie.. idę z koleżanką i patrze a tu sobie łazi Minotaur koło Thais. Ja taki zawias co on tu robi. W pierwszej chwili pomyślałam że pewnie coś zmienili. No to go leje..tak się ździwiłam że jednym ciosem rozwaliłam. Patrze a na ziemi leży wolf..;/ coś mam nie tak z ta Tibią.. Potem aż poszłam specjalnie na wolfy. I już było spoko.. Ja nie mam przewidzeń.. 10000% to był minotaur z dwa tygodnie temu też tak miałam..:confused::confused::confused: Narazie to mam nadzieję że się to już nie powtórzy.. :):):) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:01. |