![]() |
Nie czytalem wszystkich commentow ale wedlug mnie szybciej lvl wbija sork. moze on bic behe w tunelach na +1 z ue czego druid nie moze albo chocby hydry.. na non pvp najczesciej h lvl sork expi siedzi z jakims knightem - knight luruje 4 hydry sork mort hur 3 hity i koniec zabawy a druid co moze zrobic ? exori vis only. Takie jest moje zdanie...
|
Druid sam nie może expić szybciej niż sorc, ale dzięki swoim czarom leczącym może znacząco przyspieszyć exp innych zmniejszając przy tym ich koszty znacznie.
|
Bo druid jest graczem charytatywnym, do pomocy innym. Taki tibijski jurek owsiak.
|
Cytuj:
|
Expic sorcem to nie sztuka ;) Zas druidem i owszem :)
Druid dla mnie jest duzo lepszy ^^ Wiem bo gram i jakos nie zaluje ze nie jestem sorcem. Mort hury i ue na nic i tak mi sie nie przydaja. Pozatym, druidem latwiej o blokera bo nie musi wastowac uhow tylko placi mi mfy i go siocham ^^ Dlatego wlasnie blokerzy wola hunty z druidami ;) Druid wymiata ;) |
Proste
Druidem bo ze selowania runek może kupić takie eq(osprzęt) że szybko na cyce i draagi pójdzie.:]
|
was chyba po**** sork szybcije expi z Woi moze isc na guardy a tam jest cudny locik i male hity dostaje od guardow o niemusi przynim stac i pozatym sork jest bardziej ofensywny
|
knighty wolą isc na hunty z druidami bo niemarnuja kasy az tak duzo a co wolisz walic z super poxa nie no super duzo tym zawalisz moim zdaniem druid to zakalec
|
Cytuj:
|
Odpowiedz jest prosta Druid szybciej expi,moze zrobic sobie ihow czy uhow od zajebania i i sc na good monstery.
|
Druid's Life
Zgadzam sie z patto i resztą. Druid szybciej expić choć nie ma czarów ofensywnych typu : [SPELL]exevo mort hur[/SPELL] , [SPELL]exevo gran vis lux[/SPELL] , [SPELL]exevo flam hur[/SPELL] etc... Ale za to :
- może w każdej chwili zrobić Uh lub Ih - Uhnąć siebie lub kolegę za pomocą czaru [SPELL]Exura Sio[/SPELL] (PACC) - "Uleczyć" większą liczbę ludzi za pomocą czaru [SPELL]Exura Gran Mas Res[/SPELL] Druid szybciej expi także dlatego, że knighci często go biorą jako healera lub także jako shootera. Taniej stoją manasy od bp uhów ;] Dlatego druid powiedzmy 37 level z 61 magicznym ( może z magicznym przesadziłem ) to nieźle już leczy z exura sio. A mag ( sorc ) tylko może stać i patrzeć jak sroka w gnat jak jego kolega zdycha od oddechu Hydry ;] Choć Druid może nie jest tak zabójczy jak sorrc, to szybciej bije magiczny, bo więcej run robi, ale i ma raczej większy level... |
czyli druid szybciej expi bo leczy knightow ?
|
a kto teraz robi runy? tylko dzieci pod carlin w dp
|
Odp. do Vila : Druid nie expi dlatego ze leczy knightów ,ale dlatego ze jest chętniej brany na hunty niz sorc gdyż leczy bloksów i przy okazji zarabia troche expa :}
|
"troche" wiecej expa moze robic expiac samemu ?
|
Lepiej expi sie sorcie to oczywiste...
Sorc posiada duzo czarow ofensywnych wiec latwiej ubic przykladowo FD. Czasem se pomozesz e-wavem i po sprawie. |
Cytuj:
a kto widział walić z exevo mort hur w fire devila??? chyba ze dzieci w carlin |
Oboje expia w takim samym tempie, poniewaz głownym sposobem zdobywania expa jest bicie z visa ,morta, flama . Mimo to lepiej wychodzi na tym druid (tansze leczenie ).
|
Panowie wyżej pewnie chcieli powiedzieć, że druid ma zwykle większy mlvl niż sorc gdyż blokersi fundują mu manasy na sioha i ma darmowe bicie magica. Ale jakoś i tak zawsze lubiłem sorca jako kumpla ktoś zacznie się rzucać priv i idziemy go zaklepać on z geba lub ue ja z spearów i combo fajne i fragi ;p
|
Cytuj:
Najgorsze w twoim podpisie jest to ze 12 lvl juz mowi i hate noobs.... @topic Ehhh kiedys sie klucilem kto jest lepszy druid czy sorc i powtorze sorc jest lepszy w pg ale mniej czasu jest na expie bo ma drozsze leczenie z czym idze wiecej manasow... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:15. |