![]() |
Jesli ktos chce dolaczyc do nas niech pisze do Phoreus Terran.
@down: nie dziękuj, wiem że mnie kochasz :p |
Bez obrazy (chociaż z czego tu sie obrazac), w Gildi, będzie niedługo granica lvl'owa i maly test na "IQ". Jeszcze prosze o wypowiedzenie sie Autor tematu i Lidera.
Pozdroffka. Edit : @up Noi mnie wkopał w robote, nierób jeden xD. Nasze forum : www.eoe.fora.pl OSTRZEGAM : Jestesmy Gildią neutralną, a wiec jak chcesz dolaczyc to : "Nie robimy pleców" I jeżeli będziesz na Rook'u tylko Hunted, Hunted, Hunted to sam sobie radź. To tak przestrzegająco :) . |
No to gildia się rozkręca.
|
Ja juz mam zalatwione, jestem w gildii i bedeTAM DA DA DAAM:ZBIERACZEM ROBAKÓW!! :D
Jakby co Dazano mi przydzielił taką funkcje, a mój nick to Zalistar |
Wiemy Zalistarze :)
Uwaga, uwaga, ladys and Gentelmens(dobrze napiasłem?) "Speszjal" for Forum.tibia.pl Screen (xD) : http://img407.imageshack.us/img407/8...tibiaploa6.png @Down Dosatniesz za to odkrycie Nobla, ja już się postaram :P |
Gz chlopaki, gz ludzikow. Tez bym tak chcia.... Zaraz... Ja tez tam jestem :D
|
Moją postać już macie więc teraz wasza praca aby stworzyć dobrze prosperującą gildię, powodzenia!
|
Zgadzam sie ;) i bardzo dziekujemy za wsparcie :)
|
Ehhh, i doczekałem się końca: poszedłem na Sylwestra nikomu nic nie mówiąc i wróciłem co chaty lekko schlany, nie będe mógł teraz grać ojojoj przez długi czas;(
|
Coś, ostatnio mało nowych przybywa. Ale i tak jesteśmy dużo osobową grupą (na ten czas liczymi ok. 17 Osób). Jagby co to nowych odsyłąm na www.eoe.fora.pl . Noi ciągle szukamy 1 Vice lider'a (chociaż też trzeba się nadawać), możliwe że ktoś z FACC'ów kupi sobie PACC'a, no ale dobra To by było natyle i niedługo wrzuce nowe zdjęcia.
Pozdrowionka Edit : A noi uprasza się wszystkich którzy mają konta na Forum.tibia.pl o "uaktualnienie" swoich prfilów i wpisania tam postaci z Berylii. @Skurka Napisz ten nick bo juz chyba bedziemy miec full skład :). |
Cytuj:
Najlepsza Gildia o jakiej slyszalem :) |
no chlopaki, widze ze sie rozwijacie, dobra robota.
szkoda mi tera troche ze przestalem grac na belyrii ale moja Lady mnie wolala... GOOD LUCK ! |
już dawno planowałem coś takiego zorbić tylko że brak pacca... ;p
zaplanowałem 15 różnych rang, każda ma swoje zadania w każdym mieście są jacyś przedstawiciele itd. nazwa : sekta druidów co tydzień by były ceremionie, awanse itd. potem wszyscy idą do baru aby się lepiej poznać chyba kupie pacca i jednak zrobie coś takiego |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:28. |