![]() |
Mówie w imieniu Zillka Edonka (jestem jego kumplem)
Zillek ma jakieś problemy z kompem , i możliwe , że nie wyrobi się w terminie... |
Cytuj:
|
Matek rezygnuje: kurnik mimo usilnych prob dzialania jest u mnie zablokowany:/
|
Widzisz, Thomissonie, już Matek zrezygnował, już Glamri zrezygnował... a wszystko przez kurnik. Więc takie pytanie do Ciebie - czy te partie KONIECZNIE MUSZĄ być na kurniku? Sam widzisz, już kilka osób zrezygnowało... nie wiem jak innym ale mi swego czasu gryonline.wp.pl znacznie lepiej chodziły niż kurnik... a co za różnica jaki to serwer... szachy to szachy przecież.
|
Podpisuje sie obiema rencymi pod MATIm.
|
Ja bym zrobil to tak, ze dana para umawia sie gdzie jej pasuje i tam odbywa sie pojedynek a potem tylko do organizatora obie osoby wysylaja PM z wynikiem.
|
Ja wysłałem PM do mojego przeciwnika, na razie zero odezwu.
|
Skoro tak wiele osób ma problemy z kurnikiem to niech partię odbywają się na innych stronach byleby było podana informacja z jakiej i żeby obaj zawodnicy potwierdzili wynik.
|
Gangrel - Zillek Edonek; Wygrał Gangrel.
|
Slay - Ja 0:1
Wygralem :) |
Matek ma problemy także z innymi portalami, niestety. Można mi wstawić rezerwowego? Pozdrawiam, Mamba.
|
@up,
Mamba, możesz zagrać ze mną bo Matiiii'ego jakoś nie ma. Termin dobiega końca a ja nie mam z kim grać, podejmujesz wyzwanie? ;) @down, Ja przegram z pewnością... Nie jestem w to dobry... A wracając do tematu to możemy zagrać jutro, tylko jutro bo potem mnie nie będzie w domu. |
@Korektor
Jeśli Thomisson zezwoli, to tak, podejmuję wyzwanie. raz się żyje, najprawdopodobniej przegram, ale się zobaczy ;) |
Zezwalam ;)
|
Mamba - Korektor. Moja wygrana ;)
|
Zagrałem z Czarną Mambą, zostałem rozgromiony... Nie wiem czy to się liczy bo miałem zagrać z Matiiii'm ale jakoś się nie zdołaliśmy zgadać.
|
Nie wiem, czy się liczy, ale to jest raczej oficjalne. Matek zagrać ze mną nie mógł, szkoda.
|
Nosferatu vs Lasooch. And the winner is Nosferatu. xD
btw. jak bedzie druga kolejka to odrazu informuje ze wracam w sobote 27.01. jakby ktos sie niecierpliwil |
Wygrał, bandyta jeden, bo lamiłem :<
Choć pod koniec on też lamił, miał przewage 2 wież (i do ew. wykorzystania 2 piony) - na samego króla (!), a pod koniec musiał mnie jedną wieżą zamatować =) |
Tak, właśnie. Jeśli chodzi o drugą kolejkę to wyjeżdżam 24.01, a wracam 01.02.07. A pierwszego jestem zajęta, bo tak jakoś śmiesznie mi wypadło, że mam drużynowy turniej szachów. Trzymajcie kciuki ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:30. |