![]() |
Ej, w jaki sposób mozna zgłosić się do loterii?
|
Cytuj:
to chyba trza sie zalogowac i sie bierze udzial:P bo to dla wszystkich :D |
Cytuj:
|
Oby jakoś rozsądnie je losowali. Tyle nieaktywnych kont jest!
Ps.Mod mógłby dopisać żeby nie ufać listą, priveta msg o tym że wygrali. |
Kozacko... xD
Ciekawie się zapowiada, ciekawe co to za "imprezowe przedmioty" będą dodane xD
Czekam na poniedziałkowy news... ;D |
Uwazajcie bo wygracie n/c szansa jest minimalna jak juz sobie patrze wieczoren a tu 50k online osob + Ci co nie graja to przeciez nigdy nie wygram. A pozatym to wszystko jest ustawione :p
|
Cytuj:
|
Nie wiem czy ktoś już o tym wspomniał, ale fakt jest 250 000 kont ALE odejmijcie już ponad 80 000 kont z PACCEM :) więc sznasa 1 do 170 :) mam nadzieję, że jeżeli nie najazdy goblinów to utrzyma sie to i nie będzie tylko najazdów quar i piratów na liberty bay ale najazdy na wszystkie miasta zarówno dla FACCA. Oczywiście nie tak często jak najazdy goblinów ale np. raz na dobę. Po za tym jeżeli nie zapomnieli o FACCU dając możliwość wygrania pacca, może dorzuca chociaż jakijś malutki nowy terenik FACCOWI :)
|
No , to sie nazywa świetowanie :D
Już się nie moge doczekać poniedziałkowych newsów Mam nadzieję , że PACC będzie rozdawany w jakiejś drodze losowej (sprawiedliwie, co nie znaczy że po równo :P) |
Prostyy
Trzeba być optymistą B) Hmmm... Ciekawe czy jakbyś dostał tego Pacc to czy też byś tam mówil :P |
Spokojnie
CipSoft od kilku miesięcy przygotowywał się do tego. Zapewne stronka bardzo się zmieni dodadzą też nowe .... :D ale dobra nie będę mówił sami się dowiecie w poniedziałek :)
Jeszcze taka informacja w miesiącu listopadzie było aktywnych 250 000 kont nie oznacza to że to jest suma wszystkich kont :P bo ich jest zapewne już ponad 400 000. Mamy styczeń graczy aktywnych zapewne przybyło wystarczy sprawdzić ile osób jest on-line w szczycie ponad 50 000 ! Trochę cierpliwości! Pozdrawiam! |
Ja wiem jakie będą (mogą być) przedmioty Imprezowe!!
Będzie to Szampan, fajerwerki (no co?) , czapeczki urodzinowe... I to chyba wszystko co może być potrzebne do dobrej imprezy :D |
Na pewno i wydaja mi się, że 10 lecie jest o wiele ważniejsze niż jakiejś tam upadte. Sądzę, że zajdą DUUUUUŻe zmiany
|
Mam nadzieje ze cipsoft przygotuje cos naprawde fajnego :D
|
Cytuj:
|
moim zdanie PACC powinien dostać ten kto nie ma PACCa i nigdy nie miał O.
X( |
Taki że jak sie kliknie use to jeden kawałek zje sie i bedzie jeszcze 9 :D
|
wszyscy pisza ze maja szanse.. gowno prawda pamietajcie ze w tibi sa nie tylko polacy.... oni tez maja szanse i pewnie tez chca wygrac:p a tak swoja droga to all sie dowiemy w swoim czasie ;)
@topic gz dla cipow :) |
Pisząc "Wszyscy" miałem na myśli też Brazylijczyków, Niemców itd. :P
Chociaż Wolałbym żeby chodziło tylko o Polaków :D |
Większość już zaciesza, że będzie fri PACC, a mi smutno. Czemu? 1000 kont z PACCem to statystycznie niemal 14 dodatkowych nubów na PACC area x_x
I gdzie ja będę expić? :'(((( Sniff. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:06. |