![]() |
Ja bym chcial zmienic glownie to:
13:14 Gacelinio [11]: dawaj kurwa jakas tarcze huju zajebany |
-Możliwość zdobycia DWÓCH nie więcej addonów dla Facc. Zrobiłbym se Citizenka ahh ;P
-Exp podobny do shadowthorn, może....z....kurde jakaś nowa rasa ;P -Kredyty, lokaty w banku (Iksdeiksdeiksdeiksde) -Zaakceptowani rookstayerzy przez Cipsoft. Ba, może nawet zrobiony specjalny, oddzielny serv z samym rookiem? -Jakiś naprawdę logiczny quest. Nawet bez potworów ale ostro na logikę. -Wreszcie trzecie addony. -Test inteligencji itd Kuniec |
faktem jest ze nie zawsze mialem pacc, moim zdaniem to stara kasy, wiec zbieralem robiac uhy na faccu. tak jak ktos wyzej pisal, te 2min~ na soula to skandal :F a pacc tylko puszcza gfb ;f
|
Ja osobiście bym zmienił wygląd DragonBone Staff i Chain Legs - wyglądają jakoś prymitywnie i staro. Upiększył bym także grę DLA high lvl-i. Dodałbym także kilka nowych rzeczy na ro_Oku (np. nowe jedzonko ,nowe ciasta do zrobienia ,żeby z Munstera wypadał noż kuchenny ,żeby mozna było przystroić ciacho i zrobić tort ,bo świeczka już jest). :]
|
ja bym dodał druidowi jakiś czar leczący dla facc, bo na facc wcale nie czuje sie tego klimatu healera...
|
jak bym zrobił exori normalne dla knighta
dla palla niewiem - dobrze jest sorc jest też dobrze dosyć druid leczenie jakieś - chociaż jakieś leczenie w promieniu 1 kratki od siebie coś w tym stylu i na no-pvp opcja treningu z innym graczem PPM na gracza i train mode czy coś takiego że można by było używać w tym modzie tyko S stones pallowi a knightowi najsłabsze bronie z rodzaju |
hmm...
Ja bym dodal od siebie: Wiecej servow i jakis specjalny dla noob'ow :/ .. Jakies 2 dodatkowe outfity z addonami, ale nie jakies kosmiczne tylko proste :) Zeby zanim ktos zacznie grac w tibie byl test na IQ i test dzieki ktoremu noobki przestaly by grac w tibie, jesli by nie zdaly to przekierowuja sie na ten server specjalny... xD
|
Opis.
Jest: "Free MMORPG" Powinno być: "Pseudo-free Online HnS" |
Heh
Aha i zakaz Br!! I Tibia byla by lepsza.. :) Espanole, szwedy, szwaby Itp. to tez mogli by niegrac :P
|
ja bym najbardziej chciał żeby się speary nie łamały w pallku
tzn. kupujesz 1 spears i walisz nim caly rok a jak cie ktoś ubije to dopiero wypada :D EDIT: Jeszcze jedno ::: jeżeli ktoś by był pkerem i zabijał ludzi to by się go przenosiło na wyspę pkerów gdzie zeżrą go demony :D |
Wywalił bym 90% polaków, bo wstyd mi za nich, za ich prostactwo,brak kultury i nachalność. Niewspominająca o znajomości języka polskiego, o angielskim lepiej nie mówić....
|
Cytuj:
|
Jakby facc mógł zrobić channel.
|
ja to bym zmienił dużu np:.mniej żeczy dla pacc i wogle tańsze pacc jak jusz, wprowadził bym ikonki do tibi:p, wszelkie oszustwo typu brawo wygrałes pacca było by obserwowane i natyhmiast zbanowane bo sam miałem dzisiaj taki pszypadek i musiałem z kumplem ratować konto na ułamkach sekund, zmniejszył bym ceny na rooku, udostępnij bym gildie dla rookstayerów, zołożył bym pszynajmniej 5 ekip policyjnych na każdym świecie żeby było mniej oszustw, noobstwo typu:dasz coś plx item bendą karane bo ludzie muszo radzić sobie samodzielnieX(, pszeklinanie na tibii były bu obserwowana i dostawane bendą uwagi czasem mi sie nidobrz3e robi od tego, jak ktoś wpadnie do dziury bez liny bendzie po 2 h uratowany, głupie nicki wszystke takie bendą natyhmiast banowane albo wogle niedostęmpne, kicki stanowczo bym zmniejszył o ile by sie dało. I to chyba tyle
oceńcie moje zmiany prosze:baby: |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
I jeszcze to...
- nowy skil, skórowanie. Więże się z używaniem obsidian knife. Działanie oczywiste, jak fishing.
- wywalił wszystkich noobów, hakerów i inne dzidostwo z Tibii. - test na anglika jak najbardziej, - jakieś headshoty dla palów :P i przebicie dla knighta ;) - wprowadził jakąś kulture tibijską, Dobra ocenie twego posta. Jestem prawie za 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
2 pomysl: ja bym zmienil zeby naby narzekajace na istnienie pkerow byli banowani i delete konta (nie umiesz sobie wyobrazic, ze stoisz po wlasciwej stronie miecza/speara/visa/"ruszczki"/ue?) |
Ja to bym chciał żeby Cipsoft wprowadził do tibii coś takiego jak "NoobTest"
żeby wszystkie nooby w tibii mogły się "wykazać" swoją inteligencją i skończyc z graniem w tibie , no i może żeby zrobić oddzielne servy np. dla brazoli oddzielny i dla Polaków też. To byłby dobry pomysł |
Eee Up z ty noob testem to plagiat bo ja powiedzialem praktycznie to samo... :P Ale z tymi servami ze osobny dla br i pl to dobry pomysl. Ale Br i tak by sie nam na pl w*******ali i spama robili i noobili, polacy tez juz chamscy sie zrobili :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:43. |