Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Jeśli chcecie płakać ze śmiechu.... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=110291)

XIII 09-01-2007 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jeremie (Post 1186105)
Sorki że to tu pisze ale też bym chciał się pośmiać bo zapowiada sie na niezłą jazde :D Ale jak uruchomić ten film:( Ja niewiem (nieśmijcie się zemnie PLX)

Winampem.
@all
dajcie spokoj.

Alhan 09-01-2007 19:36

Ajjjj Rayden wydałes Ima ,bo z tego co mi wiadomo to graja np. Yeetro ale czy Ima tez to nie wiem.

Otreet 09-01-2007 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raayden (Post 1186124)
to nie jego wina ze Polska to kraj bez perspektyw po ukonczeniu LO, studiow...

Buhahahahah rozjebales mnie tym ^^ myslisz ze wkuwanie na wariata i zaliczanie testow ci cos da? licza sie znajomosci, znajomosc jezyka a jesli znasz same przedmioty to mozesz najwyzej jako nauczyciel robic albo inne tego typu rzeczy. i nie pierdol o tym o czym nie masz pojecia zielonego..

@film
kazdemu sie zdarza, ryje walicie do upadlego ze smiechu a wiekszosc z was ma po 30 lvle -.^

Ertil 09-01-2007 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raayden (Post 1186124)
@yhasit
To ze Lotar nie ma pracy nie znaczy ze jest gorszy :>, to nie jego wina ze Polska to kraj bez perspektyw po ukonczeniu LO, studiow...

To, że Joe, Cavalorm mają po 15 lat, nie znaczy, że są gorsi.

kris82 09-01-2007 19:57

EUHAUHA KURWA ALE POLEWKA !! Myslalem ,ze padne ze smiechu.Ci sorcowie to chyba nacpani byli.LoL 1 mial 3 sd drugi 5 manasow,roxor 15 lvl by ich ubil uehaaaha.

19:43 Bladiew [78]: wiem jak to sie robi 19:46 Bladiew has left the party.

euahuha to tez niezle.Jak ten cl~ tlumaczyl to on ,,skonczyl juz gadac?".Bladiew taki pro-gejmer haeuaha.To chyba tekst roku jest.Ale do tego tytulu pretenduje takze :

19:47 Yhasit [72]: KURWA MAM GS
19:47 Yhasit [72]: KURWA MAM GS

Yhasit,chyba jak zobaczyl gs to orgazmu dostal xP A co do samej akcji to sorcowie zamiast walic rozbiegli sie po roomie,ten co kreci za blisko shooterow stanal.Inni nie wiadomo co robili.Proponuje to jako filmik roku :)

Yhasit92 09-01-2007 20:08

haha orgazmu to moze dostac twoj pies jak mu pale lizesz po 1 juz tlumaczylem imbecylu ze nie cieszylem sie ze mam gs tylko capslock byl i tak wyszlo nie dodalem waznego slowa TYLKo co do lotara nie chodzi mi ze jest gorszy ale inni tez nie sa gorsi ze by ich wysmiewac etc. zreszta na forum o thori widac ktos napisal post o pingowaniu a lotar odrazu ze nie na temat a jak lepiej o alkocholu pisac zal

Raayden 09-01-2007 20:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Otreet (Post 1186337)
Buhahahahah rozjebales mnie tym ^^ myslisz ze wkuwanie na wariata i zaliczanie testow ci cos da? licza sie znajomosci, znajomosc jezyka a jesli znasz same przedmioty to mozesz najwyzej jako nauczyciel robic albo inne tego typu rzeczy. i nie pierdol o tym o czym nie masz pojecia zielonego..

przeciez mowie ze po ukonczeniu LO i studiow nie ma szans na dobra prace w Polsce.. A co zlego w byciu nauczycielem? Masz prace i zarabiasz i to sie liczy...
Jak bys mial wybor byc nauczycielem, a byc bezrobotnym co bys wybral?

kris82 09-01-2007 20:18

@Yhatis

Twoja wypowiedzia zaprezentowales bardzo niski poziom..Wiem ,ze mozliwe wyszlo tak jak mowisz,ale poprostu zwalowsko to wyglada.Za kazdym razem ogladam ten fragment,zeby sie posmiac :) Lotar jest nie lojalny,to prawda.Mowilem obiektywnie o graczach.Gz panu votherowi za wypchniecie kumpla lolz.Jedynie holzus z teamu sie dobrze zachowal.Ten m~ nie dosyc ,ze tylko 5 mf mial,to zamiast lac po nagrody biegl frajer.

Pieczka-Saphira 09-01-2007 20:24

@Jeremi
sciagnij tibicam,rozpakoj na pulpit i sciagnij tam film nastepnie otworz tibie i tibicam i daj enter i wyswietli sie film
@topic
Niema co najlepiej zgrana ekipa banshee questa jaka widzialem gz dla tych panow ;d cu

Veltaxio 09-01-2007 21:22

:**************

Taaa faktycznie szukam ekipy na furorze -.-

<ironia>

Film wymiata =)

=Pekin= 09-01-2007 21:53

HAHhahahaHAHahAH dobre dobre
Nooby zawsze będa mnie rozszmieszac, tamte polskie dzieciaki zamiast raz w zyciu skupic sie i posluchac to spamuja " xD " boshe noooooobps xD

Thebill 09-01-2007 21:58

barzo kur*a smieszne
widac ze wiekszosc z was zadnego powaznego questu nie robila
jak sie w takiej sytuacji cos spierd*li do masakra...

Kafes 09-01-2007 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thebill (Post 1186921)
barzo kur*a smieszne
widac ze wiekszosc z was zadnego powaznego questu nie robila
jak sie w takiej sytuacji cos spierd*li do masakra...

problem w tym ze ten quest nie jest "poważny"

Kazumaxer 09-01-2007 22:30

lol

HAHh akcja ladna ale.....jest jedno ale jak widze na tym forum wiele osob nie robilo tego questa i sie wypowiada...Wstajesz 8 rano i czekasz az sie ekipa zbierze potem 2-3 h afk zanim kazdy seala zrobi a pozniej jest final room na ktorym jestes (ZMECZONY,ZASPANY,W*****ONY NA MAXA,I JESZCZE KAZDY ROBI CO CHCE)ale ja mialem ekipe zgrana i w 2 min przeszlismy final rooma ;]
Podsumowujac ::::Team moze i dobry ale mało zgrany:::::Smiechu co nie miara
ale watpie czy kto kolwiek kto tam padl jest mu do smiechu.Kiedys napewno bedzie sie z tego smial ;]

Otreet 09-01-2007 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raayden (Post 1186430)
Jak bys mial wybor byc nauczycielem, a byc bezrobotnym co bys wybral?

jesli dla ciebie zawod nauczyciela to jest dobra rzecz to nie ma dyskusji, dla mnie rownie dobrze mozna pracowac na budowie- obie pracy daja super perspektywy na przyszlosc B) wogole to offtopic a co do tematu to nadaje sie do kasacji :s

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez =Pekin= (Post 1186900)
HAHhahahaHAHahAH dobre dobre
Nooby zawsze będa mnie rozszmieszac, tamte polskie dzieciaki zamiast raz w zyciu skupic sie i posluchac to spamuja " xD " boshe noooooobps xD

a co to ma do noobostwa? przeszkodzili KOMUS poza soba samym robiac tego questa? to sie nazywa newbie albo osoba ze slabym PvM (Player vs. Monster) i tyle a nóbek to moze ty jestes bo przeszkadzasz w sensownej dyskusji jakoby miala tu panowac (?)

@down
odezwal sie 17 knight z serva non pvp B) btw. dawaj swoim "knajtem waloncym z aksa" wez na klate 2 gs i dl i cos tam =)

@2 x down
nie tlumacz sie, widzisz jakie tu sa wypowiedzi nie ma sensu na nic sensownego (xD!)

Sceaux 09-01-2007 22:34

OMG! xD

Ale przygotowania, najlepsze jak sie lali przed wykonaniem xD

Ale już final room nie skomentuje :D Dał sie ztrapować jak frajer 8o

Najlepszy był ten sorek co padł :baby:

Votherq 09-01-2007 22:35

No i co ja niby mialem zrobic. Od poczatku questu Bladiew sie wszedzie pchal np. wrl przyznaje przesunąłem go. Moze chcial pokazac calemu servowi ze umie grac i stal na srodku... Ale tak na marginesie to gdzie mowa o Avrenie i Duren Ethertel... Ja jak wchodzilem to widzialem tylko jak Yhasit ma caly resp na sobie :/ i co mialem robic Uhalem sie. A gdzie Duren..? co to shoter?? ze stoi tam??-,- ja chociaz kratke plus
zeby wszyscy zostali na miejscach shoterzy > to by bylo good. A Joe ,czy Damer padl przez mnie ?? on mial 89 lvl ja 64. I on pozniej do mnie z pretesjami ze nie uhnelem go. Co ja jestem ,ze mam go uhać sam ledwie co sie uhalem

I sry jezeli uwazacie ze to ja :( Dead bladiewa to moja wina ale nie do konca bo on mógl w miescu stac i poza tym skad ja mialem wiedziec ze sie przesunie. Mnie to denerwowalo ,ze quest tak dlugo trwa :/

@alexu
O co ci chodzi czlowieku chcialem wyjasnic to co tam zaszlo a ty mi tu z pizdy strzelasz !!

Alexu 09-01-2007 22:53

Cytuj:

jesli dla ciebie zawod nauczyciela to jest dobra rzecz to nie ma dyskusji, dla mnie rownie dobrze mozna pracowac na budowie- obie pracy daja super perspektywy na przyszlosc
nie no to widze ze twoje plany na przyszlosc sa bardzo ambitne, na szczescie Ty masz znajomosci w parlamencie i zostaniesz poslem SLD, ktore w nastepnych wyborach poprowadzisz do zwyciestwa , Twoje gadki wywoluja u mnie wieksze politowanie niz nad czlonkami qustu, robisz tu z siebie totalne posmiewisko ,mowiac ze nauczyciel i budowlaniec to to samo , i ze wszsytko zdobywa sie za pomoca znajomosci, studiujac informatyke , nie umiejac liczyc do 10 , zostaniesz glownym redaktorem firmy reklamowej albo programista ? nawet majac za ojca dziekana Ci sie to nie uda, chlopie budowlancami to Polsce moga byc ukraincy tak jak my na zachodzie , wiec jesli zrownujesz sie z imi to brawa dla Ciebie,praca w lesie polegajaca na ciaganiu metrow to tez dla Ciebie wielce przyszlosciowa i rozwijajaca rzecz, wiec tego do nauczyciela ktory napewno cieszy sie duzym szacunkiem powazeniem,posiada duza wiedze , ma stala , coraz lepiej platna prace -nie porownuj.mimo iz uwazam ze zadna praca nie hanbi to Twoje wypowiedzi byly totalnym przegieciem .
Cytuj:

i nie pierdol o tym o czym nie masz pojecia zielonego..
zapewne Ty masz.. urywasz sie z choinki i bronisz swoich kolezkow,i napewno masz lvl 30+ bo juz grasz w Tibie 2 tygodnie co pozwolilo Ci na zdobycie przeogromnej wiedzy i doswiadczenia pVM -dzieki misczu za wyjasnienie co to znaczy o juz chcialem wikipedie wlaczac by odnalezx znaczenie tego slowa
Cytuj:

@2 x down
nie tlumacz sie, widzisz jakie tu sa wypowiedzi nie ma sensu na nic sensownego (xD!)
bo jedyne co tu jest z sensem to Twoje zalosne wypowiedzi, tak samo twoje jak i Twojego kochanka Votherka.

Cwenu 09-01-2007 23:30

[quote=Votherq;1187086]
zeby wszyscy zostali na miejscach shoterzy > to by bylo good. A Joe ,czy Damer padl przez mnie ?? on mial 89 lvl ja 64. I on pozniej do mnie z pretesjami ze nie uhnelem go. Co ja jestem ,ze mam go uhać sam ledwie co sie uhalem
QUOTE]
Ej a moze on mial tylko 3 uh? hahahahah

Wszyscy wzieli caly resp na siebie!!
A bylo czysto bo potworki pobiegły za tym typem co wlazl pierwszy!

Dobrze robil tylko ten 60 msorc co byl zwami ladnie solowal w kącie banshe!

NIe wiem czy mozna isc na ten quest jeszcze raz ale mysle ze bedzie lepiej:) ;)

Alexu 09-01-2007 23:37

Cytuj:

@alexu
O co ci chodzi czlowieku chcialem wyjasnic to co tam zaszlo a ty mi tu z pizdy strzelasz !!
pierwsze czytaj ze zrozumieniem.. gdzie widziales zebym napisal cos w Twoim kierunku ? to mialo charakter zartobliwy ze on usilnie broni Ciebie jak i waszej calej zalosnej reszty, ale skoro juz sie tak bulwersujesz to i Tobie tez moge opowiedziec ze Twoja powyzzsza wypowiedz jest nieco chaotyczna. brak w niej jakiejkolwiek skladnii,skoro juz piszesz , rób to w jakis w miare poprawny sposob , a nie placzesz nad klawiatura lezki kapia Ci na przyciski i ze zloscia w glosie i grymasem na twarzy "gryzac klawiature" piszesz jakies bzdury , usilnie chcac sie wytlumaczyc ze nie tylko Twoja to wina, czyja jest tu wina juz dokladnie zostalo omowione a Twoje zbedne wyjasnienia zostaw swoim nastoletnim friendsom.
i jak juz odpisujesz to rob to w ludzki sposob tworzac nowa opowiedz a nie edytujesz tekst wyzej z mysla ze bede go jeszcze 2 razy ogladal.. na gg tez mi sie nie uzalaj bo z nieznajomymi chlopczykami nie rozmawiam.
Cytuj:

Ja jak wchodzilem to widzialem tylko jak Yhasit ma caly resp na sobie :/ i co mialem robic Uhalem sie.
skoro on mial caly resp na sobie to po co sie uhales ? robiles dobra mine do zlej gry chcac dla czystej zasady zuzyc kilka uh ? zeby nie bylo ze na nic sie nie przydales ? skoros taki cwany to bylo wziac na exete cos od Yashita, jak to wspomnial juz kilka pozycji wyzej przedemna ktos madry ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:26.