![]() |
Cytuj:
@all dajcie spokoj. |
Ajjjj Rayden wydałes Ima ,bo z tego co mi wiadomo to graja np. Yeetro ale czy Ima tez to nie wiem.
|
Cytuj:
@film kazdemu sie zdarza, ryje walicie do upadlego ze smiechu a wiekszosc z was ma po 30 lvle -.^ |
Cytuj:
|
EUHAUHA KURWA ALE POLEWKA !! Myslalem ,ze padne ze smiechu.Ci sorcowie to chyba nacpani byli.LoL 1 mial 3 sd drugi 5 manasow,roxor 15 lvl by ich ubil uehaaaha.
19:43 Bladiew [78]: wiem jak to sie robi 19:46 Bladiew has left the party. euahuha to tez niezle.Jak ten cl~ tlumaczyl to on ,,skonczyl juz gadac?".Bladiew taki pro-gejmer haeuaha.To chyba tekst roku jest.Ale do tego tytulu pretenduje takze : 19:47 Yhasit [72]: KURWA MAM GS 19:47 Yhasit [72]: KURWA MAM GS Yhasit,chyba jak zobaczyl gs to orgazmu dostal xP A co do samej akcji to sorcowie zamiast walic rozbiegli sie po roomie,ten co kreci za blisko shooterow stanal.Inni nie wiadomo co robili.Proponuje to jako filmik roku :) |
haha orgazmu to moze dostac twoj pies jak mu pale lizesz po 1 juz tlumaczylem imbecylu ze nie cieszylem sie ze mam gs tylko capslock byl i tak wyszlo nie dodalem waznego slowa TYLKo co do lotara nie chodzi mi ze jest gorszy ale inni tez nie sa gorsi ze by ich wysmiewac etc. zreszta na forum o thori widac ktos napisal post o pingowaniu a lotar odrazu ze nie na temat a jak lepiej o alkocholu pisac zal
|
Cytuj:
Jak bys mial wybor byc nauczycielem, a byc bezrobotnym co bys wybral? |
@Yhatis
Twoja wypowiedzia zaprezentowales bardzo niski poziom..Wiem ,ze mozliwe wyszlo tak jak mowisz,ale poprostu zwalowsko to wyglada.Za kazdym razem ogladam ten fragment,zeby sie posmiac :) Lotar jest nie lojalny,to prawda.Mowilem obiektywnie o graczach.Gz panu votherowi za wypchniecie kumpla lolz.Jedynie holzus z teamu sie dobrze zachowal.Ten m~ nie dosyc ,ze tylko 5 mf mial,to zamiast lac po nagrody biegl frajer. |
@Jeremi
sciagnij tibicam,rozpakoj na pulpit i sciagnij tam film nastepnie otworz tibie i tibicam i daj enter i wyswietli sie film @topic Niema co najlepiej zgrana ekipa banshee questa jaka widzialem gz dla tych panow ;d cu |
:**************
Taaa faktycznie szukam ekipy na furorze -.-
<ironia> Film wymiata =) |
HAHhahahaHAHahAH dobre dobre
Nooby zawsze będa mnie rozszmieszac, tamte polskie dzieciaki zamiast raz w zyciu skupic sie i posluchac to spamuja " xD " boshe noooooobps xD |
barzo kur*a smieszne
widac ze wiekszosc z was zadnego powaznego questu nie robila jak sie w takiej sytuacji cos spierd*li do masakra... |
Cytuj:
|
lol
HAHh akcja ladna ale.....jest jedno ale jak widze na tym forum wiele osob nie robilo tego questa i sie wypowiada...Wstajesz 8 rano i czekasz az sie ekipa zbierze potem 2-3 h afk zanim kazdy seala zrobi a pozniej jest final room na ktorym jestes (ZMECZONY,ZASPANY,W*****ONY NA MAXA,I JESZCZE KAZDY ROBI CO CHCE)ale ja mialem ekipe zgrana i w 2 min przeszlismy final rooma ;]
Podsumowujac ::::Team moze i dobry ale mało zgrany:::::Smiechu co nie miara ale watpie czy kto kolwiek kto tam padl jest mu do smiechu.Kiedys napewno bedzie sie z tego smial ;] |
Cytuj:
Cytuj:
@down odezwal sie 17 knight z serva non pvp B) btw. dawaj swoim "knajtem waloncym z aksa" wez na klate 2 gs i dl i cos tam =) @2 x down nie tlumacz sie, widzisz jakie tu sa wypowiedzi nie ma sensu na nic sensownego (xD!) |
OMG! xD
Ale przygotowania, najlepsze jak sie lali przed wykonaniem xD Ale już final room nie skomentuje :D Dał sie ztrapować jak frajer 8o Najlepszy był ten sorek co padł :baby: |
No i co ja niby mialem zrobic. Od poczatku questu Bladiew sie wszedzie pchal np. wrl przyznaje przesunąłem go. Moze chcial pokazac calemu servowi ze umie grac i stal na srodku... Ale tak na marginesie to gdzie mowa o Avrenie i Duren Ethertel... Ja jak wchodzilem to widzialem tylko jak Yhasit ma caly resp na sobie :/ i co mialem robic Uhalem sie. A gdzie Duren..? co to shoter?? ze stoi tam??-,- ja chociaz kratke plus
zeby wszyscy zostali na miejscach shoterzy > to by bylo good. A Joe ,czy Damer padl przez mnie ?? on mial 89 lvl ja 64. I on pozniej do mnie z pretesjami ze nie uhnelem go. Co ja jestem ,ze mam go uhać sam ledwie co sie uhalem I sry jezeli uwazacie ze to ja :( Dead bladiewa to moja wina ale nie do konca bo on mógl w miescu stac i poza tym skad ja mialem wiedziec ze sie przesunie. Mnie to denerwowalo ,ze quest tak dlugo trwa :/ @alexu O co ci chodzi czlowieku chcialem wyjasnic to co tam zaszlo a ty mi tu z pizdy strzelasz !! |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
[quote=Votherq;1187086]
zeby wszyscy zostali na miejscach shoterzy > to by bylo good. A Joe ,czy Damer padl przez mnie ?? on mial 89 lvl ja 64. I on pozniej do mnie z pretesjami ze nie uhnelem go. Co ja jestem ,ze mam go uhać sam ledwie co sie uhalem QUOTE] Ej a moze on mial tylko 3 uh? hahahahah Wszyscy wzieli caly resp na siebie!! A bylo czysto bo potworki pobiegły za tym typem co wlazl pierwszy! Dobrze robil tylko ten 60 msorc co byl zwami ladnie solowal w kącie banshe! NIe wiem czy mozna isc na ten quest jeszcze raz ale mysle ze bedzie lepiej:) ;) |
Cytuj:
i jak juz odpisujesz to rob to w ludzki sposob tworzac nowa opowiedz a nie edytujesz tekst wyzej z mysla ze bede go jeszcze 2 razy ogladal.. na gg tez mi sie nie uzalaj bo z nieznajomymi chlopczykami nie rozmawiam. Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:26. |