![]() |
Omg...
Je**ć takie chary!! To na poczatku byl fajny temat, ale teraz... ;(
Jedynie co to Chesterkaa, BaaDeeN i kolo od tej laski z axem ..::RULEZ::.. ps Pewnie zara namnie wyjedziecie, ze co ja sie wpi*****am ze zrobilem takiego chara jaki mi pasi a ty sie odwal!! itp. ale co tam... byle by kogos w****ic... jak te :baby: [CHAR]Ciah Arak[/CHAR] [CHAR]Amart Nitsil[/CHAR] [CHAR]Arin Pion[/CHAR] [CHAR]Dobel Zacus[/CHAR] "Niech każdy dzień spędzony z najbliższymi będzie Twoją ucieczką od szarej rzeczywistości..." |
Cytuj:
PWN3D. Ale niestety sama prawda. @top: ps. Oczekuję na kolejne pracę założycielki tematu.. i ODROBINĘ KULTURY od pozostałych. |
Dzieki za "uznanie" (o ile mozna to tak nazwac ;]) mmmm a mozecie mi podsunac jakies pomysly jak mam cos narysowac bo mi sie wsumie skonczyly... A jak nawet cos rysuje to chuj**o to wychodzi ;/
|
@up
nie przeklinaj! ile masz lat zeby przeklinac?? ja mam dopiero 10 lat i moze nie chce widziec takich rzeczy na forum bo mi to popsuje psychike! a myslalem ze to porzadne forum bez chamow, tylko z samymi kulturalnemi ludzmi. narysuj swoj autoportret, z checia zobacze jak wygladasz... @edit ups.. ort ort ort ;p mam tak na kazdej klasowce @down pracuje caly czas nad ortografia.. |
@up ty zamiast siedzieć na forum popracuj nad swoją ortografią
|
Hhahahaha napewno wiecej od Ciebie. nie umiem siebie rysowac ;]
prosze specjalnie dla Ciebie : http://img77.imageshack.us/my.php?im...cde73322xq.jpg lol. |
Cytuj:
Cytuj:
P.S Cytuj:
|
A może by to tak przykleić? =D
@Down Zwrócę się do 2 pierwszych zdań Twojego podpisu ^^ |
kiepski pomysl
|
Cytuj:
A jest co ? .... bo mi sie wydaje, ze nie nikt tutaj nie rysuje ani nie zamieszcza nawet (byle czego) . . . Tutaj tylko krytykujecie ciekawe jak wy rysujecie _._ WkuRw!4Ja mnie czesto takie dzieci :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: |
Alez sie slicznie topic rozrosl :D
Apropo ocen z polskiego to ja tez zawsze 3 plussssssssssssssssssz ;) A co do topicu to ja poprosze o wiecej zdjec autorki niz jej prac. Zdecydowanie przyjemniej sie takowe oglada ;) |
Baden + paint = rox :D
Niektore obrazki rox |
@ Zalfik
nooo niepowiedzialabym ;] nie kazdy jest fotogeniczny... *** hahaha a to bylo rysowane metoda prob i bledow wiec jest do dupy... 0 weny tworczej :p http://img204.imageshack.us/img204/7535/wicz9hz.jpg masakra ;] |
Cytuj:
A Twój post oznacza rysunek? ;o Można przykleić, bo temat jest w miarę młody, i są w nim fajne prace, jak np. prace autora. |
Przykleja się tematy ważne, nie młode i "z ładnymi pracami".
|
Coraz mniej obrazkow, coraz wiecej klotni...
|
no coz to nie moja wina :) ja umiescilam jakeis 3 swoje rysunki moze beda kolejne... Echh tylko troche tak beznadziejnie bo all sie kloca a ja tylko sama rysuje ;/ to mialo czemu innemu sluzyc niz klotniom.
@ Baku uraziles mnie troche do siebie. Zastanawiam sie czy gorszcze jest robienie bledow ort w wieku 20 lat czy stawianie emotek... albo ta interpunkcja cala ;] @ Do WSZYTKICH jezeli nie jestescie to sie nie czepiajcie innych kk ? |
Rysuję mojego wymarzonego charka w photoshicie, lada dzień zamieszczę :P
|
Nie jestem kreatywny, może nawet ładnie rysuję na rl, ale chyba mój "wymarzony" tibijczyk wygląda jak postać na moim Avatarze:D spx talent, ale poćwicz... |
Chesterkaa no przeciez wiem, sprawdzalem Cie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:34. |