![]() |
Czemu pvp?
Bo na nich jest poprostu ciekawiej (tym bardziej na starcie- battle low leweli, war's). A npvp - EXP EXP EXP EXP pg EXP EXP bb.... ;) |
Duzo polaczkow bedzie ale co tam ;| wbijemy jutro
|
Cytuj:
ps. cała Refugia pierdoli cie |
Ale wiesz jak jest na pvp ty masz 8 level a np wyskoczy ci 60 level i zaraz szara czacha i juz cie niema
|
Aww od 50 min jestem na 1st pozycji do logniecia sie i co chwila discconnet
|
Ojej, biedni płaczą bo nie wyszedł świat pvp, jeśli to jest wasze wytłumaczenie na zachowanie to szczerze gratuluje "inteligencji". Jeśli nie macie nic ciekawego do powiedzienia - nie piszcie, czy to aż tak trudne do zrozumienia - no chyba, że płaczecie nad grą.
|
i chyba dobrze ze te 2 swiaty wyszly non-pvp i tak juz jest duzo swiatow pvp a malo jest non-pvp np niektorzy niechca cochwile ginac
|
@up 2
Ja jestem 3 czyli tuż za tobą:) Trzeba liczyć na to,że ktoś padnieB) |
a mozecie powiedziec kiedy beda mogli FACC'e grac na nowy swiatach??
|
Czyżby Cipsoft zareagował na mojego posta, napisanego kilka dni temu? :D
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1511793 Bardzo się cieszę, bo gram tylko na serwerach non-pvp i na taki czekałem (pół roku!!) Zapraszam do mojej gildii - Polish Elite. (tylko PACC) @up: Za tydzień - dwa. |
......................
|
Cytuj:
|
Niech Ktos Zrobi 2 Servery Non-pvp Premium Plx ! Moze Tam Bedzie Mozna Poexpic I Nie Bedzie Kolejek !!!
|
nareszcie coś dodali będzie można pograć :D
|
Według mnie to dobre posunięcię CIP' sów. Światów non-pvp jest mniej i są bardzo przeludnione. Np. na Harmonii niemal zawsze jest kolejka 200+X( , akurat teraz mam pacc to nie wiem jak tam jest ale w ciągu ostatniego roku Harmonia rozrosła się. O ile rok temu prawie nie było kolejek teraz trzeba siedzieć 10-20 X( min. Może to rozładuje troszkę. Zawsze to 1900 nowych miejsc dla graczy.
|
Co za pier<banan>dolone ku<gruszka>rwy ja tu czekam pól je<jabłko>banego roku na pvp a tu wyskakuja z jakimś syfem do h<brzoskwinia>uja -___- niech zrobią te nowe pvp chociaż za to ze zje<pomarańcz>bali ta Tibie :/
|
Popieram pana z góry ;(
|
Cytuj:
Mało masz pvp na ktorych gra tylko 400-500 osob?:baby: :baby: Debilu zje... to chyba ciebie przy rodzeniu:baby: :baby: :baby: |
kazdy kto chce nowy swiat pvp mysli ze wbije sobie szybki lvl i bedzie pro... ludzie chca sie scigac i po CHUJA ??? Jak i tak wiekszosc albo gra po 20h dzienie i share acc robi a wy im nie dacie rady wiec po co nowe pvp jak i tak h lvl tam nie bedziecie a non pvp zrobili bo sa duze kolejki
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:28. |