![]() |
Cytuj:
Ja tam wierze.. |
hmmmm...a coś tam było mówione, ze ściana w ghoul roomie jedna jest pęknięta. może to właśnie spike swordem trzeba tą ściane rozwalić?:>
|
ha!
ja znalazlem ten popiol ale nie ruszy puki ss nie zniknie :D(trolle :])
(o ile all dobre zrozumialem) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ale nie gadajcie o takich rzeczach;P lepiej pogadać o mojej teorii ;d
ja ide spac.cya |
Tak tak, kochamy offtop... nikt nie uwierzy dopuki sam nie zrobi questa/nie zobaczy SoFa na trade, a instynkta już dziś nie będzie więc jak narazie chyba temat zamknięty...
|
Na razie dowodów nie ma :P
Quest zrobili ale ss znikł. Mi to na jakiś żart wygląda. |
Cytuj:
@topic To w końcu da ktoś SS'ki z SoFem czy nie? Na początku myślałem, że naprawde zrobili tego questa, ale teraz mam wątpliwości. |
Cytuj:
Btw Cytuj:
|
A może to kolejna ściema rzeby nas zmylić?
Ja nie gubiłem screena z głupim zlootowaniem oczka beholderka a codopiero z sof? Był,był- i się zbył? coś mi się wierzyć niechce. A jeśli to prawda? USUNĄĆ OWIECZKI Z TIBII<to był żart> Pozdrawiam mysql. |
Instynktale na serio ci zniknął ten SoF i wogule go miałaś ?
@ Macie filmik na youtube ? |
Gniew Mroku wyraża opinie. :D
Niektórzy pewnie mnie kojarzą i wiedzą, że mam wiedzę na temat tibii niemałą. Oczywiście jako rookstayer zaciekawiła mnie cała ta sprawa. Niestety, autor filmiku popełnił niewielki błąd. Tym którzy jeszcze się nie domyślili mówię: filmik został nagrany na ots'ie.
@edit: hmm, jednak jeden z błędów był mylny. Właśnie upewniam się co do drugiego. ;/ @edit2: dowód 2 nieprawdziwy - nie mam dowodów.... |
a co do tego Pana z góry... się Pan się myli się. Wszystko zostało wykonane na Isarze programem TibiCam
Solucja początku QS-tu Cave - dirt - poisen - bite bite - ouch - step twice - flames down Chyba i tak zbyt dużo napisałem, ale i tak bardzo pomogło :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Spoko solucja XD mogles przynajmiej wskazac ta cave :] chociaz tak na prawde nie chce :D I tak wierze Instynktowi :D |
GM, please, napisz mi ten błąd (jeden tylko) na PW. Pliiis!
<ładnie plosi> |
Cytuj:
Noto jakie błędy popełnił wyjaśnij nam? Każdy może sobie takie coś powiedzieć bez argumentów:baby: zrób screena gdzie wykryłeś ów błąd. Sof, sof, sof cochwile wracam do tego tematu? Ale jeśli okaże się że ta sprawa to jedna wielka ściema to nie będę zadowolony. Najbardziej mnie ciekawi(jabłka,boxy- a poco komu jabłka) jak został wykonany ten qest? Wejść na boxy zjeść jabłko i co nagle puff, łufff siabadaba i koniec? Pozdrawiam mysql. |
Cos tak mysle ze to jedna wielka prowokacja, chociaz moze sie myle.
|
YoY!!!!! Prawda caly moj server o tym gada wszyscy wbijaja lvl!!
__________________________________________________ ___________ wymagania: 1. 35lvl 2. Jabolka 3.Boxy 4. (ode mnie) kilka bp lf My name Kokolupia lvl 17 profesion rook stayer gildia Spike Sword Team |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:13. |