![]() |
Dużo czytałem o tym słowie i wiem, że złego określenia użyłem, ale to nie zmienia faktu, że harcisz się na wszystko co darmowe. Niestety w życiu tak jest, jeśli sam nie zapracujesz to nie dostaniesz.
|
Cytuj:
|
Nie kłóccie sie o pierdoły.Dostal juz ktos z was maila z wiadomoscia ze wygraL?
|
Cytuj:
|
Ja jeszcze nie sprawdzałem. Ale wątpie czy wygram:(
|
Ha! Wygrałem = )) I mam już 143 dni pacc.
|
No to gratki :D
|
Ripper to może screena pokaż?
|
A ja nawet udziału nie wzięłem :)
|
Cytuj:
|
Ale jaja... Wchodzę na onet.pl loguję się na skrzynkę i myślę miałem 30 maili, jak będzie 31 wygrałem. Wczytuję strone i co widzę? 31 maili!! otwiera się do końca, wchodzę w odebrane juz cały mokrusieńki i uchachany:cup: i spadłem z krzesła: PODATKI-odlicz sobe sam. ściągnij program cośtam cośtam... Miałem zlewy, nie ma co... jeszcze mi wesoło:D
@down:taki dowUd to sobie w du... kieszeń wsadź. |
Mój kumpel z eterni wygral pacca,jescze nie wczoraj pacca nie mial a dzisiaj ma
a o to dowud: 17:27 Szpon Pszczola [43]: congratulations u r lucky winner of our's lottery~~~ Czyli nikt z nas pacca nie wygral KURWAAAAAAAAAAAAAAAAA!! |
>up
Co ty pdolisz? Po pierwsze każdy matoł może sobie tak napisać a CipSoft nie będzie użuwał skrótów typu "u r" Po drugie to wygrania jest 1000 PACC'ów a nie 1 -.-' |
Niech mi ktoś wyśle PW jeśli dostanie meila ze wygral pacca bo ja nie dostałem ale się nadal łudze że wygramXD
|
Website and all game worlds currently not available.
The website and all login server are currently not available due to maintenance works. Please be patient. Sorry for the inconvenience. Kind regards, Your CipSoft Team HAHA! Czyli że niedługo dowiemy się kto wygrał Pacc! |
Cytuj:
|
właśnie nie działa tibia.com może to jakis znak??:D
|
Cytuj:
|
Pisze, że serwery wyłączone, a ja nadal sobie gram XD
|
Mi działa ale sprawdze emailaXD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:54. |