Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Mateusz Dragon Wielki dogonił Taifuna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=114489)

Etan Marth 07-02-2007 13:01

@wszyscy, ktorzy powiedzieli, ze trudniej sie expi na non-pvp
Tak wiec, MDW napisal w wywiadzie, ze expie na demonach na Goromie. Tak wiec sadzicie, ze wjebie sie tam jakis noobek i zabierze mu loota? Jak juz przyjdzie tam pewnie jakis wyzszy lvl, ale wtedy on juz noobem nie jest i bedzie umial uszanowac to, ze ktos expi.

Dodatkowo na wielu swiatach pvp jest malo ludzi (czyt. wolny resp). Na kazdym non-pvp zawsze w godzinach szczytu sa kolejki, wiec jest super szybki resp

A co do tego, ze na pvp zawsze sobie mozesz zabic kogos wkurzajacego, to co z tego, jesli zabijesz, a pozniej przyjdzie ekipa kilka 100lvl+ i powie, ze zabiles im runemakera. Inaczej, jesli sie jest w tej gildii rzadzacej swiatem. Oczywiscie na non-pvp mozna tylko cos lurnac, ale na wyzszych lvl'ach na lepszych expowiskach raczej noobow nie ma.

A z wlasnego doswiadczenia wiem, jak to jest na non-pvp. Expilem sobie na minoskach na darashii 11lvl'em, nagle z dolu wybiegl 66ms i zaczal mi wszystko rozwalac. Tak sie zlozylo, ze mial lootbaga 15k~oz., wywalilem mu do wody, a on jedyne co mogl zrobic to na mnie powyklinac.

@MDW
Ciesze sie, ze pierwszym 300lvl bedzie Polak (jezeli bedzie).

Veko 11-02-2007 19:05

Bądź co bądź na Non - Pvp expi sie zdecydowanie lepiej .... skąd wiemy gdyby Mateusz grał na pvp czy nie został by wcześniej kilka razy zabity tak sie stało w wypadku Taifuna (z 280 na 279:( ).... gdyby Taifun grał na Non - Pvp może on byłby najlepszy.

mago 12-02-2007 01:14

On czyli kto?
1 ,2 ,3 ,4 owner?

Poczekamy na test :D
Postaram sie by Moonblades + Ruthless sie zebraly ktoregos dnia.

Matrix09 12-02-2007 10:58

omg all wiedzą ze on dogonil taifuna xD ja to wiedzialem od dawna on ma 280lvl+ a taifun 279-280 xD B) B) B) B) B)

Hellah 12-02-2007 11:13

Podliz

ten post zostal napisany zeby sie podlizac i tyle :P

Atahun 12-02-2007 18:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gabriell15 (Post 1251921)
Popatrzcie troche na to z innej strony na swiecie no-pvp expi sie trudniej bo na swiatach no- pvp gra najwiecej ludzi i latwo im wbic duzy lvl. A Taifunowi bylo latwiej wbic wysoki lvl bo kazdy go sie tam boi a wojny nie maja do tego nic

Idz dziecko do szkoly....ile ty masz lat tak naprawde bo sadzac po twojej wypowiedziz 12.:baby:

dimi 12-02-2007 18:25

hmmm Taifun wbil 280 na pvp i wszyscy i tak od nooba go wyzywaja ;)
Mateusz gra na non-pvp i tez jezdzicie jaki to on noob jest
czyzby to zazdrosc ?

Ola_Petrov 12-02-2007 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etan Marth (Post 1252002)
@wszyscy, ktorzy powiedzieli, ze trudniej sie expi na non-pvp
Tak wiec, MDW napisal w wywiadzie, ze expie na demonach na Goromie. Tak wiec sadzicie, ze wjebie sie tam jakis noobek i zabierze mu loota? Jak juz przyjdzie tam pewnie jakis wyzszy lvl, ale wtedy on juz noobem nie jest i bedzie umial uszanowac to, ze ktos expi.

Dodatkowo na wielu swiatach pvp jest malo ludzi (czyt. wolny resp). Na kazdym non-pvp zawsze w godzinach szczytu sa kolejki, wiec jest super szybki resp

A co do tego, ze na pvp zawsze sobie mozesz zabic kogos wkurzajacego, to co z tego, jesli zabijesz, a pozniej przyjdzie ekipa kilka 100lvl+ i powie, ze zabiles im runemakera. Inaczej, jesli sie jest w tej gildii rzadzacej swiatem. Oczywiscie na non-pvp mozna tylko cos lurnac, ale na wyzszych lvl'ach na lepszych expowiskach raczej noobow nie ma.

A z wlasnego doswiadczenia wiem, jak to jest na non-pvp. Expilem sobie na minoskach na darashii 11lvl'em, nagle z dolu wybiegl 66ms i zaczal mi wszystko rozwalac. Tak sie zlozylo, ze mial lootbaga 15k~oz., wywalilem mu do wody, a on jedyne co mogl zrobic to na mnie powyklinac.

@MDW
Ciesze sie, ze pierwszym 300lvl bedzie Polak (jezeli bedzie).

Heh swoim skromnym zdaniem 100 lvl na no-pvp to jest 30% tego co w tibi mozna, aczkolwiek na pvp poznasz smak wojny, a na non-pvp? HAHA gra dla ludzi o slabych nerwach...

davcio 12-02-2007 21:58

Myślę, że niektórzy tu poprostu MDW zazdroszczą takiego wysokiego lvl'a, nawet na świecie non-pvp. Poprostu słowa poparcia dla tego gracza !! W końcu ma najwyższy lvl jako druid i Polak.. :) Jeżeli ktoś z Was chce go pobić z lvl.. proszę bardzo. Myślę, że nawet na tym non-pvp Wam by się to nie udało. Każdy sobie wybiera świat na którym chce grać i to jego sprawa... W końcu taifun mógł założyć sobie chara na nonku. Tylko nie mówcie znów, że na non grają same nooby i że to jeden wielki rook! :p

Ola_Petrov 12-02-2007 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez davcio (Post 1264240)
Myślę, że niektórzy tu poprostu MDW zazdroszczą takiego wysokiego lvl'a, nawet na świecie non-pvp. Poprostu słowa poparcia dla tego gracza !! W końcu ma najwyższy lvl jako druid i Polak.. :) Jeżeli ktoś z Was chce go pobić z lvl.. proszę bardzo. Myślę, że nawet na tym non-pvp Wam by się to nie udało. Każdy sobie wybiera świat na którym chce grać i to jego sprawa... W końcu taifun mógł założyć sobie chara na nonku. Tylko nie mówcie znów, że na non grają same nooby i że to jeden wielki rook! :p

Ehh masz troche racji i nie masz... Wdg mnie tajfun by mial juz dawno 300, ale reszta ludzi z serva zazdrosci i nie chce do tego dopuscic wiec wypowiedziala wojne...Pkowanie to najlepsza zabawa w tej grze ktorej niestety "Mateusz Dragon Wielki" nigdy nie dosiądzie, a poza tym bądzmy szczerzy taki nick to raczej zenada jak na gracza z takim doswiadczeniem...
Jak sie ma 10 ownerow to nie jest to samo jezeli sam od poczatku expisz i wbijesz nawet ten 50 lvl to masz frajde ze to jest Twoje tylko Twojei wylacznie Twoje wlasne i w dodadku czujesz sie świadomy i mozesz byc z siebie dumny a nie zazdroscic komus 280~ lvla ktory sharuje i to jest moje zdanie, a w tym kraju wolnosc slowa to rzecz codznienna
___
Pozdrawiam

Sohard 12-02-2007 22:38

Gratz dla niego, ale dla mnie servy non pvp to jak wersja single player dla Tibii.

No cóż kazdy woli cos innego dla siebie.

davcio 12-02-2007 22:39

Tak.. lecz chciałbym najbardziej podkreślić, że niektóre osoby doprowadzają do tego, że nasza dyskusja zaczyna się zmieniać w wyzywanie innych, którzy grają na non-pvp. Wyluzujcie trochę ! W końcu to tylko gra. 8o

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sohard (Post 1264379)

No cóż kazdy woli cos innego dla siebie.

Święte słowa!!!

Bass 13-02-2007 01:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ola_Petrov (Post 1264301)
Ehh masz troche racji i nie masz... Wdg mnie tajfun by mial juz dawno 300, ale reszta ludzi z serva zazdrosci i nie chce do tego dopuscic wiec wypowiedziala wojne...Pkowanie to najlepsza zabawa w tej grze ktorej niestety "Mateusz Dragon Wielki" nigdy nie dosiądzie, a poza tym bądzmy szczerzy taki nick to raczej zenada jak na gracza z takim doswiadczeniem...
Jak sie ma 10 ownerow to nie jest to samo jezeli sam od poczatku expisz i wbijesz nawet ten 50 lvl to masz frajde ze to jest Twoje tylko Twojei wylacznie Twoje wlasne i w dodadku czujesz sie świadomy i mozesz byc z siebie dumny a nie zazdroscic komus 280~ lvla ktory sharuje i to jest moje zdanie, a w tym kraju wolnosc slowa to rzecz codznienna
___
Pozdrawiam

No ok tylko tyle, że Taifun dołączył do wojny z własnej woli.

@down
Chodzi mi o to, że on wcale nie musiał dołączyć do wojny która nie powstała z powodu jego lvla tak jak to napisałeś.
A co do pytania czy bym postąpił inaczej to nie mam pojęcia. Może i bym się nie mieszał i starałbym się wbić 300 lvl, a być może i pomyślałbym, że takim lvlem mogę wszystko i żaden przeciwnik niema ze mną szans. Trudno mi powiedzieć ; d

Ola_Petrov 13-02-2007 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bass (Post 1264650)
No ok tylko tyle, że Taifun dołączył do wojny z własnej woli.

A ty bys postąpił inaczej? :)

Zyzoobir 13-02-2007 21:50

Eternal Oblivion 290 level
Mateusz Dragon Wielki 287 level
Taifun Devilry 279 level

patrzyłem na te levele 13.02.2007

MDW - chyba przebije wszystkich (jescze serwer NON-PVP) jako pierwszy Polak z 300 levelem w TIBI!!!

Monna 13-02-2007 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zyzoobir (Post 1266283)
Eternal Oblivion 290 level
Mateusz Dragon Wielki 287 level
Taifun Devilry 279 level

patrzyłem na te levele 13.02.2007

MDW - chyba przebije wszystkich (jescze serwer NON-PVP) jako pierwszy Polak z 300 levelem w TIBI!!!

Nie tylko jako Polak... jako pierwszy gracz na swiecie ;) i bedzie nim wlasnie Polak !

Pancho_1991 14-02-2007 00:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Edion (Post 1234696)
Kazdy Kto Gra Na Non Pvp To Nooob Niech Idzie Na Pvp Zagrac Niech Tam Wbije Lvl I Bedzie Godny Wyruznienia ... B)

oj co wy sie uparliscie z tymi n00bami na non-pvp To MDW tez jest n00bem?

ze wbiles 50 lvl nie badz taki kolo bo przyjdzie taki ms wyjebie z Ue i Bedziesz gryzl GLEBE X(

Iomer Thunderblade 14-02-2007 00:45

Mateurz Dragun Wjelqi To Jezd Druid Nie Sorc

I Taq Karzdy Nub Co Gra Na Non Pe FaŁ Pe To NÓb !

Lockhead 14-02-2007 01:23

Ha I co !! Najwiekszy polski lvl i za pare dni najwiekszy swiatowy lvl bedzie DRUIDEM !! Nie knightem czy sorcem kazdy bez przerwy mowi ze sorc najlepszy albo knight ,a co sie okazuje ?? DRuID !! I dobrze ciekawe co dostanie za 300 lvl...:)

Vacek 14-02-2007 01:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lockhead (Post 1266818)
Ha I co !! Najwiekszy polski lvl i za pare dni najwiekszy swiatowy lvl bedzie DRUIDEM !! Nie knightem czy sorcem kazdy bez przerwy mowi ze sorc najlepszy albo knight ,a co sie okazuje ?? DRuID !! I dobrze ciekawe co dostanie za 300 lvl...:)

A co ma dostać? Nic? :o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:39.