![]() |
Cytuj:
|
Eternal Oblivion - zbuntował się , bo inne profesje mogą więcej niż jego knajcik ; ] no i odkąd rodzice podarowali mu nowy pokój tym razem z klamkami i oknami to chłopak zaczął korzystać z życia ; )
Taifun Devilry - prosta gadka gra nim dwóch braci i skończcie pytać , dlaczego bana nie dostanie . Wiadome jest , że trudno udowodnić sharing , jeżeli graja na jednym komputerze i mają jedno ip . Można się domyślać , że bracia załamali się po dedzie i powstała kłótnia , a jeden nie zrobi nic bez drugiego ; ) ( to prawie jak bracia Kaczyńscy ) Mateusz Dragon Wielki - fajny nick , non-pvp , i co stoi na przeszkodzie do wbicia 300 lev ? Jeśli dobrze pamiętam ( z wywiadu z nim ) ten osobnik ma 20 lat albo więcej , widać po nicku i ostro pocina 24H , pewnie w przyszłości będzie zarabiał jako ekspert od Tibi ; ) |
Eeee!!!
Jakob wendrowycz ze starym zdobedzie pierwszy 300lvl moim zdaniem : o |
Pierwszy byłby EO, ale tak jak mówi jego opis na tibia.com (nie mogę zacytować ponieważ nie działa dział z informacjami na temat postaci) skoro olali knightów, o palladynach nie wspominając, to nie ma sensu grać. Gdyby nie ten fakt, to dwójka panów, o których tu mowa dawno by przegrała ten wyścig.
|
Cytuj:
|
Taifun już niema szans by wbić pierwszy ten lvl, mimo to wolałbym jak by to właśnie on (oni?) był by pierwszy.
|
EO pewnie zacznie grac w wakacje jak wyrownaja profesje.
Niedawno wyslal maila do CIPów ze nie gra dopoki profesje sa nierowne. Tyle :P @Ktos tam up Tak, tak EO ma wojne i w bil rsa ahsushaushaush Cytuj:
|
Cytuj:
topic: omg,czy ja dobrze widze ? Imargam zyczy taifunowi 300 lvla :S huh... ^^ a tak apropos,mysle ze 1 wbije ja 300 lvl,mam juz 7 SORCERERERA !!1one!niedlugo wyvhodze z rooka :) xd |
Cytuj:
Niby powinien być ten szacunek... i niby żaden gracz, który sam wbije ten ~150 poziom żeby pójść na wrl/demony powinien w czasie swej gry tego szacunku się nauczyć... Ale to mało jest aukcji, choćby na Allegro, na których można kupić "haj leweli"? I potem taki 10 latek wejdzie na swego "super mega iwul knajta z łandem" i pójdzie na warlocki... zwłaszcza że Mateusz~ gra na Non-Pvp,to żadnego szacunku ani respektu nie ma... :( taka jest dzisiejsza tibia |
Gram na Securze ( non-pvp ) i tu wszyscy mają do siebie 0 szacunku a Harmonia nie jest inna pod tym względem . Myśle że to jednak nasz MDW wbije pierwszy 300 lvl ponieważ Taifun i EO nie mogą grać ( czyli expić ) .
|
Cytuj:
On przecietnie nie gra wiecej niz 10 godzin dziennie, po prostu jak juz gra to przez caly czas expi... |
Cytuj:
8o 8o 8o 8o 8o 8o |
@up
on jest lepszy niż "Czak Noris" |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Eo by wygral ale czeka asz wyrownaja profesje .Sam napisal ze dlaniego 300 lv to nie problem jakies 500 bp gfb i leci na tomb nie pamietam nazwy zhodzi na hyba 6 poziom i wali z gfb w same shity loot 30% zwrucony a exp 140-150k/h 10h to 1,5 ml ale moze zrobil by pg i 200 k/h.Zaraz poszukam filmu jak jakis kolo tam expi na 120 lv i ciagle wali z gfb i wbija 140k/h.
|
Cytuj:
A tamten film to film Dolula z Lunary - Był tutaj niedawno. |
Cytuj:
@Phalanx: Imargam ironizował ;x @Topic: I tak wiadomo ze to MDW zpwntz0ruje ;d |
Cytuj:
|
Ja tam jednak duzo bardziej podziwiam eternal obliviona i to on dla mnie zostanie najwiekszym w historii tibii. Co to za problem drutem ktory ma hity po 1k z sd wbic 300 lvl? Wbić knightem ktory sieka z broni slabiutko srednio po 100 to jest dopiero sztuka. Gdyby EO mial tą sama profesje co mati to by na pewno go juz dawno wykosił w lvlu, ale że ma słabszą profesje niz mati to sie teraz macie okazje troche popodniecać wyczynami polaka. :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:31. |