Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   [?Pierwszy?]300 Poziom xD (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=114535)

Miszczu 06-02-2007 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krakers (Post 1250796)
Ja obstawiam Matiego, Taifun ma Vision na karku i na 90% nie wbije pierwszy.

Na non pvp wbić 300 lvl jest latwiej niz na pvp

Mylisz się.Jeśli jest się nie ma wojny i jest w gildi która rządzi serwerem..to szybko wbijesz lvl (patrz Taifun).NAtomiast Mateuszowi byle noob może wbić się na exp i nic nie może zrobić. Ludzie po co ta dyskusja??EO ma wojnę...Taifun ma wojnę....a Mateusz wbija od 1 do 3 milionów expa dziennie...Nawet skończony debil widzi kto szybciej wbije 300 lvl.A Seromontis nie jest żadnym zagrożeniem bo i tak już wogule nie gra.

Theand 06-02-2007 21:24

Eternal Oblivion - zbuntował się , bo inne profesje mogą więcej niż jego knajcik ; ] no i odkąd rodzice podarowali mu nowy pokój tym razem z klamkami i oknami to chłopak zaczął korzystać z życia ; )

Taifun Devilry - prosta gadka gra nim dwóch braci i skończcie pytać , dlaczego bana nie dostanie . Wiadome jest , że trudno udowodnić sharing , jeżeli graja na jednym komputerze i mają jedno ip . Można się domyślać , że bracia załamali się po dedzie i powstała kłótnia , a jeden nie zrobi nic bez drugiego ; ) ( to prawie jak bracia Kaczyńscy )

Mateusz Dragon Wielki - fajny nick , non-pvp , i co stoi na przeszkodzie do wbicia 300 lev ? Jeśli dobrze pamiętam ( z wywiadu z nim ) ten osobnik ma 20 lat albo więcej , widać po nicku i ostro pocina 24H , pewnie w przyszłości będzie zarabiał jako ekspert od Tibi ; )

Guivain 06-02-2007 21:24

Eeee!!!

Jakob wendrowycz ze starym zdobedzie pierwszy 300lvl moim zdaniem : o

Aversin 06-02-2007 22:40

Pierwszy byłby EO, ale tak jak mówi jego opis na tibia.com (nie mogę zacytować ponieważ nie działa dział z informacjami na temat postaci) skoro olali knightów, o palladynach nie wspominając, to nie ma sensu grać. Gdyby nie ten fakt, to dwójka panów, o których tu mowa dawno by przegrała ten wyścig.

Veko 11-02-2007 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu (Post 1250943)
Mylisz się.Jeśli jest się nie ma wojny i jest w gildi która rządzi serwerem..to szybko wbijesz lvl (patrz Taifun).NAtomiast Mateuszowi byle noob może wbić się na exp i nic nie może zrobić. Ludzie po co ta dyskusja??EO ma wojnę...Taifun ma wojnę....a Mateusz wbija od 1 do 3 milionów expa dziennie...Nawet skończony debil widzi kto szybciej wbije 300 lvl.A Seromontis nie jest żadnym zagrożeniem bo i tak już wogule nie gra.

Weż sie zastanów od razu mu sie jakis noob wbije z 8 lvl na demony czy wrl i Mateusz nie będzie mogł expic. Chyba jak ktoś przychodzi na respa i widzie ze expi to już nawet z tego szacunku zeby wbil ten lvl nie bedzie mu przeszkadzał ... chyba jasne. nawet br ;)

Kyoshiro 11-02-2007 20:44

Taifun już niema szans by wbić pierwszy ten lvl, mimo to wolałbym jak by to właśnie on (oni?) był by pierwszy.

Cashtan 11-02-2007 20:53

EO pewnie zacznie grac w wakacje jak wyrownaja profesje.
Niedawno wyslal maila do CIPów ze nie gra dopoki profesje sa nierowne.
Tyle :P

@Ktos tam up
Tak, tak EO ma wojne i w bil rsa ahsushaushaush

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sallceson
Wurzel o ile pamietam dostal bana za uzywanie 'niedozwolonych programow'
Sadze ze MDW za 300 lvl moze dostac Winged Helmet ale to tylko moje 'widzimisie'
btw wciaz slysze ze Bubble za 200lvl ostala magic longsworda.. czy ktos wie cos o tym wiecej?

Tak, moze dostac winged tylko ze EO ma horned -.-

Pan Goner 11-02-2007 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez alz'q (Post 1241462)
A ty i twoj stary macie dałna.
Tak Tak char taifa przechodzi z dziada na pradziada
nob plx gdzie kupiles tego 50ek na alegro ;x? A nie to harmonia to sie nie dziwie

heheh,niezle sie przy tym ubrechtalem,po prostu ROTFL

topic:
omg,czy ja dobrze widze ? Imargam zyczy taifunowi 300 lvla :S huh... ^^ a tak apropos,mysle ze 1 wbije ja 300 lvl,mam juz 7 SORCERERERA !!1one!niedlugo wyvhodze z rooka :)

xd

nock keciron 11-02-2007 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veko (Post 1261785)
Weż sie zastanów od razu mu sie jakis noob wbije z 8 lvl na demony czy wrl i Mateusz nie będzie mogł expic. Chyba jak ktoś przychodzi na respa i widzie ze expi to już nawet z tego szacunku zeby wbil ten lvl nie bedzie mu przeszkadzał ... chyba jasne. nawet br ;)

Niby powinien być ten szacunek... i niby żaden gracz, który sam wbije ten ~150 poziom żeby pójść na wrl/demony powinien w czasie swej gry tego szacunku się nauczyć... Ale to mało jest aukcji, choćby na Allegro, na których można kupić "haj leweli"? I potem taki 10 latek wejdzie na swego "super mega iwul knajta z łandem" i pójdzie na warlocki... zwłaszcza że Mateusz~ gra na Non-Pvp,to żadnego szacunku ani respektu nie ma... :( taka jest dzisiejsza tibia

smikki 11-02-2007 21:43

Gram na Securze ( non-pvp ) i tu wszyscy mają do siebie 0 szacunku a Harmonia nie jest inna pod tym względem . Myśle że to jednak nasz MDW wbije pierwszy 300 lvl ponieważ Taifun i EO nie mogą grać ( czyli expić ) .

DodoZ 12-02-2007 01:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Theand (Post 1250951)
Eternal Oblivion - zbuntował się , bo inne profesje mogą więcej niż jego knajcik ; ] no i odkąd rodzice podarowali mu nowy pokój tym razem z klamkami i oknami to chłopak zaczął korzystać z życia ; )

Taifun Devilry - prosta gadka gra nim dwóch braci i skończcie pytać , dlaczego bana nie dostanie . Wiadome jest , że trudno udowodnić sharing , jeżeli graja na jednym komputerze i mają jedno ip . Można się domyślać , że bracia załamali się po dedzie i powstała kłótnia , a jeden nie zrobi nic bez drugiego ; ) ( to prawie jak bracia Kaczyńscy )

Mateusz Dragon Wielki - fajny nick , non-pvp , i co stoi na przeszkodzie do wbicia 300 lev ? Jeśli dobrze pamiętam ( z wywiadu z nim ) ten osobnik ma 20 lat albo więcej , widać po nicku i ostro pocina 24H , pewnie w przyszłości będzie zarabiał jako ekspert od Tibi ; )

On przecietnie nie gra wiecej niz 10 godzin dziennie, po prostu jak juz gra to przez caly czas expi...

Kasztaniaczek 12-02-2007 07:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Goner (Post 1262083)
heheh,niezle sie przy tym ubrechtalem,po prostu ROTFL

topic:
omg,czy ja dobrze widze ? Imargam zyczy taifunowi 300 lvla :S huh... ^^ a tak apropos,mysle ze 1 wbije ja 300 lvl,mam juz 7 SORCERERERA !!1one!niedlugo wyvhodze z rooka :)

xd

Jak mozesz miec sorca jak jestes na rooku ;d
8o 8o 8o 8o 8o 8o

nock keciron 12-02-2007 10:13

@up
on jest lepszy niż "Czak Noris"

Aversin 12-02-2007 10:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez smikki (Post 1262157)
Gram na Securze ( non-pvp ) i tu wszyscy mają do siebie 0 szacunku a Harmonia nie jest inna pod tym względem . Myśle że to jednak nasz MDW wbije pierwszy 300 lvl ponieważ Taifun i EO nie mogą grać ( czyli expić ) .

Widocznie grasz na innej Securze niż ja ;)

Kasztaniaczek 12-02-2007 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pebe83 (Post 1262759)
Widocznie grasz na innej Securze niż ja ;)

Bo ty masz widac jakis lvl i czuja wiekszy "rispekt" do ciebie ;d

Segalczuk 12-02-2007 17:04

Eo by wygral ale czeka asz wyrownaja profesje .Sam napisal ze dlaniego 300 lv to nie problem jakies 500 bp gfb i leci na tomb nie pamietam nazwy zhodzi na hyba 6 poziom i wali z gfb w same shity loot 30% zwrucony a exp 140-150k/h 10h to 1,5 ml ale moze zrobil by pg i 200 k/h.Zaraz poszukam filmu jak jakis kolo tam expi na 120 lv i ciagle wali z gfb i wbija 140k/h.

Phalanx 12-02-2007 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Segalczuk
Eo by wygral ale czeka asz wyrownaja profesje .Sam napisal ze dlaniego 300 lv to nie problem jakies 500 bp gfb i leci na tomb nie pamietam nazwy zhodzi na hyba 6 poziom i wali z gfb w same shity loot 30% zwrucony a exp 140-150k/h 10h to 1,5 ml ale moze zrobil by pg i 200 k/h.Zaraz poszukam filmu jak jakis kolo tam expi na 120 lv i ciagle wali z gfb i wbija 140k/h.

O tak. To "hyba" to se wsadź w... Gdzieś, dyslektyku jeden... Ciekaw jestem, który to tomb ma aż tyle poziomów? ^^. Aha, i on nie expi tam, tylko na dragonach... Nie bądź żałosny.

A tamten film to film Dolula z Lunary - Był tutaj niedawno.

Kiwix 12-02-2007 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Segalczuk (Post 1263392)

Nom, EO tez by wykosil Twoja ortografie z GFB, ale tutaj juz z 2k Bp potrzeba :/

@Phalanx:
Imargam ironizował ;x

@Topic:
I tak wiadomo ze to MDW zpwntz0ruje ;d

Phalanx 12-02-2007 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiwix (Post 1263437)
Nom, EO tez by wykosil Twoja ortografie z GFB, ale tutaj juz z 2k Bp potrzeba :/

@Phalanx:
Imargam ironizował ;x

@Topic:
I tak wiadomo ze to MDW zpwntz0ruje ;d

Uups... Dopiero teraz zauważyłem, patrząc na jego postać... Sorry! Edytuję posta i kasuję :P.

goburu 12-02-2007 17:32

Ja tam jednak duzo bardziej podziwiam eternal obliviona i to on dla mnie zostanie najwiekszym w historii tibii. Co to za problem drutem ktory ma hity po 1k z sd wbic 300 lvl? Wbić knightem ktory sieka z broni slabiutko srednio po 100 to jest dopiero sztuka. Gdyby EO mial tą sama profesje co mati to by na pewno go juz dawno wykosił w lvlu, ale że ma słabszą profesje niz mati to sie teraz macie okazje troche popodniecać wyczynami polaka. :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:31.