Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Grudniowy Update?!?! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=11481)

Sajkor 12-09-2004 21:46

Ja nie weim czy tak dobrze...

A mi sie wydaje, że co upgreat to jednak CIP'y cos psują...

Commander Greven il-Vec 13-09-2004 15:21

Eee tam skillbar. Ja i tak mlvl kalkulatroem liczę...

Hastu 13-09-2004 16:12

A mi sie tam podoba ze bedzie Skillbar bo przynajmniej bede wiedzial mniej wiecej kiedy mi cos skoczy a nie sie wkurzal ze tyle czasu i nic. Dla jednych sie to pewnie przyda a dla innych nie. Nigdy nie bedzie czegos takiego gdzie wszystkim sie spodoba. Tak więc nie narzekajmy i cieszmy sie ze Tibia jest nie tylko platna ale i darmowa B) Cya in Tibia :p

Heberil 13-09-2004 16:21

Jak sie skillbar pojawi to chyba zaczne do kosciola chodzic , dam cos na biednych i zdeje kotka z drzewa - biedaczek 6 dni tam siedzi : ) )

Ajron 88 14-09-2004 04:33

No,no! W końcu skillbar,jurz sie nie moge doczekać.A to czy będzie więcej dodatków dla pacc czy facc to wali mnie bo i tak chce w grudniu kupić premium :D.

Pozdro dla kumpli z dolery!

Winnie The Pooh 14-09-2004 14:30

Skillbar to chyba jedyna dobra nowina poprzedzająca nowy update , przyznajcie szczerze , że ostatni update był ładny ALE nie wnoszący do gry zbyt dużo lepszych rzeczy , ułatwień , jedynie niezrozumiałe zmiany .... mam nadzieje ze CipSoft w końcu zrobi update ktory polepszy tibie ...

CHESTER from rubera 15-09-2004 09:23

Jestem pelen nadziei , że ten skill bar bedzie .Zmiana graficzna czemu nie..ale zeby tylko gs nie biegal jeszcze szybkciej a bh nie walil z sd :/

tania de'olc 15-09-2004 12:49

Yeee nowy update

Super jak bedzie skill bar tylko mam jedno pytanko czy ten caly skill bar bedzie dla wszystkich czy tylko dla pacc-ow??
CIP-owie by mogli tez stworzyc nowe rejony do expienia dla ludzi ktorzy nie maja pacc-a!!! (bo ja nie mam i nie tylko ja)
A mam jeszcze jedno pytanko co do pacc-a wiem ze mozna kupic pacc-a w swiecie tibii. Ile kosztuje i gdzie mozna go wykupic (prubowalem u GM)

polostap 15-09-2004 15:23

Mniam mniam

Tuśtu szok jeszcze 3 miechy i będzie można podziwiać starania Cipów:)
Co jak co ale ten skill bar to będzie wy****sty (mam nadzieje) przynajmniej nie będziemy musieli sie domyślać za ile czeka nas awans. Jeszcze jeno:
Ciekawe jak chcą poprawić od strony grafiki. Jak słysze takie wieści to od razu chce mi się wykupić pacca:) I wykupie go przed choinką. :D

CipSoft---- LICZYMY NA WAS

Nofimu 15-09-2004 16:02

Nareszcie

Nareszcie.....nadchodzi skill bar i ciesze sie bo bardzo lubie update za wzgledy ze zawsze jest cos nowego.....mam takze nadzieje ze CipSoft umozliwi nowe skiny,uatrakcyjni wyglad gry,i........pozwoli normalnym gracza(bez paca)aby zwiedzili pustynie i inne krainy.....pozdro dla all

FrYTeX 15-09-2004 16:21

Wreszcie

undefinedundefinedundefinedNo ja tam sie ciesze z tego no bo wreszcie nie bedzie trzeba tak czekac z niecierpliwoscia kiedy nastepny poziom z shielda czy ze sworda chociaz jestem jeszcze cienias ale i tak jest dobrze :baby:

Boski Mati 16-09-2004 16:26

Super!!!!

Grudnowy update!?!? To mi się podoba! Nie mogę się doczekać! 8o Chciałbym żeby wszystko wyglodalo jak w "DIABLO 2", były nowe bronie i dużo,dużo... więcej rzeczy!! :axeman:

Makrela 16-09-2004 19:40

@up

Jak chcesz, żeby było tak jak w Diablo 2, to graj w Diablo 2. :p

Hildex 18-09-2004 21:46

Yeaa!!!

ŚWIETNIE!!! JUŻ SIĘ NIE MOGE DOCZEKAĆ!!! CO TYM RAZEM?? CIEKAWE CZY ZNOWU TYLKO DLA PACCÓW [ ;/ ] ALE I TAK JEST COOOOOOL

p.l 19-09-2004 09:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tania de'olc
A mam jeszcze jedno pytanko co do pacc-a wiem ze mozna kupic pacc-a w swiecie tibii. Ile kosztuje i gdzie mozna go wykupic (prubowalem u GM)

teoretycznie można kupić od graczy, ale bardzo żadko, poza tym jest to nielegalne

Katanas 03-10-2004 20:04

Mozliwe czy niemozliwe?:/

Hmmmmmmm...........
H** Full Wypas!!!!!Skill Bar o jaa jush sie doczegac niemoge :D:]
wiecie co kolega mi pieprzyl ze jush widzial jak bedzie wygladal skill bar'ek:>:>
moim zdaniem jest to wrecz niemozliwe no ale moze sie myle??:>
jesli jest to mozliwe prosze o linka strony na ktorym jest ta fotka albo przesalnie tej fotki na mojego NOWEGO maila
[email protected]
z gory dziekuje :](niewiem za co ale dobra:P)

gy_ver 03-10-2004 20:15

@up

http://www.gyverq.republika.pl/skills.jpg

kumpel 14-10-2004 17:28

Nie moge

Nie :miecz: moge sie dostac na tibia. X(
Nie wiem dlaczego to bardzo smutno. ;(
Pomużcie mi. :(

majq 14-10-2004 19:21

Hrhrhr....

Hm, skill bar najbardziej przydałby mi się teraz :( bo nie mam ostatnio czasu to trenuje moje skille. No nic, czekamy do grudnia :)

Helixaw 14-10-2004 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gy_ver

Z tego co pamiętam to jest to nieoficjalny skillbar stworzony przez jednego z graczy.
Dodam jeszcze, że jestem przeciw skillbarowi X( Przecież on odbierze całą frajdę zdobywania skilli/mlvl. Już nie zobaczę, np. expiąc na cyckach pięknego napisu "you advanced in axe fighting" i będę się cieszyć, że się tego nie spodziewałem. Podobnie gdy zdobyłem 5mlvl wychodząc z kopalń, także się go nie spodziewałem i byłem mile zaskoczony. Nie byłbym tak szczęśliwy gdybym wiedział, że następne "utevo" zagrawantuje mi advanca. Skillbar moim zdaniem odebrałby sporo klimatu z tak pięknej gry, tą niepewność: wskoczy/nie wskoczy i mam nadzieję, że cipsoft go nie wprowadzi.
Mam za to nadzieję, że cipy wprowadzą kolejkę do logowania dla facc, choć i tak tego nie zrobią, bo to by było to samo logowanie co przy paccu. Co najwyżej czekało by się trochę dłużej.
Ale za to modlę się aby w końcu dali jakiś cholerny środek transportu. Byle co: rower, konia, samochód ;) wrotki, cokolwiek byleby tylko można się poruszać szybko między miastami.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55.