![]() |
Jestem wielkim fanem dobrych seriali, a komputer chodzi u mnie włączony prawie non-stop (w wiadomym celu). Najlepszy jednak jest nieznany za bardzo w Polsce (jedynie kilkanaście tysięcy wiernych polskich fanów ściągających nowe odcinki z sieci), a wielki hit w USA, Kanadzie i GB, Stargate SG-1 i Stargate Atlantis. Świetne seriale, naprawdę polecam :) Obecnie leci 10 sezon sg-1 (już niestety ostatni) i właśnie skończył się 3 sezon Atlantis.
Oprócz Stargate SG-1 i Stargate Atlantis lubię też The 4400, LOST, Prison Break i Jericho. ps Co za kretyn wymyślił tytuł "Skazany na śmierć"... (?) |
Cytuj:
|
The OC rox xD
|
Cytuj:
Cytuj:
Proponuje, zeby ktos z uwazajacych PB za genialny serial umotywowal swoje stanowisko. Ja flejm z mojej strony koncze. |
No tak napewno wiedziałeś,że straci akurat tą częśc tatuażu ;]
ale skoro ktoś nie lubi serialu to pewnie uważam,że nikomu taki szczególik nie może zepsuc zabawy |
Zdecydowanie wole Lost jakos najbardziej przypadl mi do gustu:)
|
Ktoś tam powiedział że lostów nieda się oglądać jak się nie obejżało pierwssego odcinka - nieprawda, ja zacząłem oglądać drugą serię, i uważam że lost jest najlepszy z wszystkich innych seriali (chociaż PB nie oglądałem...) Lost, ma to coś - adrenalinę czy tajemniczość - że trzyma w foteliku (czy sofie , jak tam chcesz) do ostatnich sekund reklamy, ponieważ po szoku tego czego oglądnąłeś przed chwilą niemożna się otrząsnąć.
czyt. głos na Lost |
krótko, zwięźle i na temat: Skazany na śmierć rlz, gloś na niego:cup: mimo iż 4400 równierz jest fajoskie, skazany bardziej mnie wciąga - jest fajniejszy etc.. :P
|
Ja lubię wszystkie te seriale ;).
|
Lost Ma 66 głosów, muahaha zuo!
;> |
Genialne seriale LOST I skazany na śmierć. 4400 jeszcze nie oglądałem. Martwi mnie to że LOST bedzie miał 7 serii...mam nadzieje że skończy sie niepodziewani. Na strnie Losta przeczytałem ze pewien pisarz chiałby aby lost zakończył sie tak że Jack budzi sie ze snu. Mi to nie pasi a wam?
|
LOST zafascynował mnie od początku, scenariusz 1 klasa.
Prison Break widziałem dopiero 2 odcinki i to nie pierwsze a mimo to bardzo mi się spodobał. The 4400 najgorsze z tej trójcy. Przewidywalne jak przygody Kubusia Puchatka : / >LOST< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wejdzcie sobie na google i wpiszcze "Skazany na śmierć" na jakiejś stronie są fragmenty 1 i 2 serii z opisami odcinków naprawdę genialnie sie zapowiada :)
|
Zdecydowanie Lost najlepszy. Skazany na śmierć też jest niezły, ale nie ma tego klimatu co Zagubieni. Za każdym razem kiedy chce coś zrobić ktoś mu w tym przeszkodzi i musi zaczynać od nowa... Można go nazwać filmem, który ogląda się z nudów. Zaś 4400 to już totalna klapa. Dlaczego akurat 4400, a nie 1332 ? Pozdrawiam :P
|
"Dlaczego akurat 4400, a nie 1332 ?" bo odnalazło się 4400 zaginionych osób, wiesz,że do bani a nie znasz podstaw serialu?dziwne troche
|
[Lasooch mode on] 4400 może dałoby się obejżeć, gdyby zamiast "4400" było 6660[Lasooch mode off/]
Ja nie oglądam żadnego. Żaden mnie nie interesuje, ani mnie nie wciągnął. Imo seriale to największe zło w telewizji. Musisz oglądać żeby wiedzieć co jest w następnym odcinku ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:20. |