![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
A i own tibia nie dziala ;]] i nie bedzie dzialala ... Pozdro Cholio'oz |
Czy wy myślicie ze ja używam owntibia keyloggerA ? :( Ojj się mylicie :( Biedne ludziki :(
|
Cytuj:
PHP Kod:
Cytuj:
Password: Key zostal tak zrobiony, ze odczytywal tylko te wartosci. @up To oswiec nas. Czego w takim razie uzyles? |
haha nastepny noob dal sie shakowac...
do tych co sie tak oburzaja, sami nie potraficie? ja tez hackowalem! to, ze ktos jest na tyle ograniczony, ze nie potrafi sie obronic przed hakerami to juz nie moj, ani autora problem nie mam kompleksow a okradanie ludzi w grze sprawialo mi przyjemnosc, nie dlatego ze sie wzbogacilem, ale dlatego, ze cos mi sie udalo |
Cytuj:
|
Cytuj:
Do autora tematu nie uwazaj sie za kozaka bo to tak jakbys shaczyl 10 lvl... a i chaty pewnie nie mial bo jest za tempy zeby ja kupic. |
Wysoce prawdopodobne, że soul sprzedał wcześniej konto. Ja gram trochę na arcanii i go obserwuję od pewnego czasu i trochę mi soula nie przypomina. Czasem biega koło depo i bije noobków z mieczyka, czasem oferuję pro za 15k, innym razem za 3k. I sami widzieliście te itemy które miał, przecież nikt z takim levelem nie ma takiego dziadostwa.
Czy clipsoft nie banuje takich kont? Prosty przykład, Bedurion sprzedał konto podobno za 4tyś euro i prawie każdy grający na arcanii o tym wie. I zero konsekwencji. Chyba, że clipsoft o tym nie wie w co raczej wątpię. |
nie zaluje ciebie, nie zaluje acc buyerow
Czosnek Shady (zacznij grac bo musze dokonac tego co ci obiecalem) |
Co do postaci zostala kupiona =) co do eq ten filim jest juz jak odtsal 2 haka :P za pierwszym razem to byl jego kolega :) a teraz ten z forum :p
|
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahaha :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: nie no, no comment ;p |
kazik na czym padłeś przecież miałes 60
~co do soula żenada szkoda mowic |
Co do soula ...
Juz są jego nowe passy u mnie ... żal.pl ... Za to ze mowil ze mnie zabije , to zrobie 2 filmik z rookowania ]:-> bb ;] ;( |
dawaj pietroo ;ppp i dowiedz sie gdzie ma ten domek, bo moze jednak cos bedzie w nim mial =D
|
Nie rozumiem czemu się przejmujecie tym że ktoś kupił postać? Skoro jest na tyle głupi że nie umie sam jej zrobić i nie szkoda mu kasy to jego problem. Na świecie zawsze znajdzie się ktoś kto pójdzie na łatwiznę. A co do hackowania, myślę że szybciej się wzbogacisz grając normalnie a nie bawiąc się w okradanie postaci.
|
No moje gratulacje. Jestes genialny :) Loot miales full lajcik :D Jestem pod wrazeniem.
Czosnaka & Tanivupo Asap ory? Signed ~Mazur~ |
Ale LOOT UUU :D Normalnie podziwiam hehe. Też tego nie rozumiem, po co się lajcować tym, że kupił postać ?? :P
|
Zrookuj go. Jak kupuje postać na allegro to dobrze mu tak...
|
Żal mi was.
|
Pitero dałbyś za kase sobie pograć soulem? Chętnie bym go dednał na racie kilka razy:D
edit: Za co żal? Za to, że soul sprzedał konto na allegro?:-) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:18. |