Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Soul Shady Hacked (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=115338)

Upierz 04-02-2007 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric (Post 1245924)
już nie działa

A jak działała?

Choli 04-02-2007 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kazik2 (Post 1245803)
@up
Kolega ma racije... Policija ma więszke problemy na głowie niż wirtualne rzeczy w wirtualnej grze... . A tak odnośnie tematu... to co ty stary reprezentujesz !?. Ciekawe jak byś miał taki level i by ciebie ktoś "zkackował"
pewnie groził byś mafia albo Bin ladenem... :) Filmiku nawet nie śćągam bo nie lubie patrzeć jak ktoś okrada gracza który na to ciężko pracował... . To jest tak samo jak np: Twoi rodzice kupili telewizor i np: Dvd a ja bym przeszedł i wam to zabrał...

Lol nie no zajebiste porównanie ;] Piterro pokazal ten film ukazujac głupote H-lvli jak daja sie dziecinnie nabierac na proste tricki hakerskie .. Mój 11 letni brat wie nawet ze nie bierze sie plikow od nieznajomych ludzi lub nie wchodzi sie w linki kture 8 lvle daja ;| żallll...

A i own tibia nie dziala ;]] i nie bedzie dzialala ...
Pozdro Cholio'oz

Piterro91 04-02-2007 20:02

Czy wy myślicie ze ja używam owntibia keyloggerA ? :( Ojj się mylicie :( Biedne ludziki :(

XIII 04-02-2007 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenrock (Post 1245819)
wie ktoś jak wsadzają tego owntibia i jak on działa?

Keyloggera sciagalo sie z www.owntibia.com/index.php, odpowiednio konfigurowalo i przy odpaleniu tworzyl sie zapis w rejestrze
PHP Kod:

HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurr ent_VersionRun
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurre nt_VersionRun 

A w ostatniej linijce binarnej mozna bylo zobaczc takie wpisy:
Cytuj:

Cytuj:

$75D3AC
Cytuj:

$75D3D8

Account number:
Password:
Key zostal tak zrobiony, ze odczytywal tylko te wartosci.

@up
To oswiec nas.
Czego w takim razie uzyles?

Sir Emilio 04-02-2007 20:33

haha nastepny noob dal sie shakowac...

do tych co sie tak oburzaja, sami nie potraficie? ja tez hackowalem! to, ze ktos jest na tyle ograniczony, ze nie potrafi sie obronic przed hakerami to juz nie moj, ani autora problem

nie mam kompleksow a okradanie ludzi w grze sprawialo mi przyjemnosc, nie dlatego ze sie wzbogacilem, ale dlatego, ze cos mi sie udalo

Lenrock 04-02-2007 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Emilio (Post 1246099)
haha nastepny noob dal sie shakowac...

do tych co sie tak oburzaja, sami nie potraficie? ja tez hackowalem! to, ze ktos jest na tyle ograniczony, ze nie potrafi sie obronic przed hakerami to juz nie moj, ani autora problem

nie mam kompleksow a okradanie ludzi w grze sprawialo mi przyjemnosc, nie dlatego ze sie wzbogacilem, ale dlatego, ze cos mi sie udalo

znaczy ze w rlu jestes nieudacznikiem i nic ci sie nie udaje. teraz rozumiem

Ka$z3r 04-02-2007 20:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Choli (Post 1245983)
Lol nie no zajebiste porównanie ;] Piterro pokazal ten film ukazujac głupote H-lvli jak daja sie dziecinnie nabierac na proste tricki hakerskie .. Mój 11 letni brat wie nawet ze nie bierze sie plikow od nieznajomych ludzi lub nie wchodzi sie w linki kture 8 lvle daja ;| żallll...

A i own tibia nie dziala ;]] i nie bedzie dzialala ...
Pozdro Cholio'oz

moze dlatego ze ta postac zostala kupiona (pusta) przez jakies dzieciaki jak bylo widac jak prosil go... ]

Do autora tematu nie uwazaj sie za kozaka bo to tak jakbys shaczyl 10 lvl... a i chaty pewnie nie mial bo jest za tempy zeby ja kupic.

d4rqu 05-02-2007 00:10

Wysoce prawdopodobne, że soul sprzedał wcześniej konto. Ja gram trochę na arcanii i go obserwuję od pewnego czasu i trochę mi soula nie przypomina. Czasem biega koło depo i bije noobków z mieczyka, czasem oferuję pro za 15k, innym razem za 3k. I sami widzieliście te itemy które miał, przecież nikt z takim levelem nie ma takiego dziadostwa.

Czy clipsoft nie banuje takich kont? Prosty przykład, Bedurion sprzedał konto podobno za 4tyś euro i prawie każdy grający na arcanii o tym wie. I zero konsekwencji. Chyba, że clipsoft o tym nie wie w co raczej wątpię.

Czosnek 05-02-2007 03:27

nie zaluje ciebie, nie zaluje acc buyerow

Czosnek Shady (zacznij grac bo musze dokonac tego co ci obiecalem)

Perszing 05-02-2007 11:18

Co do postaci zostala kupiona =) co do eq ten filim jest juz jak odtsal 2 haka :P za pierwszym razem to byl jego kolega :) a teraz ten z forum :p

Dezerter_KTS 05-02-2007 11:34

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahaha
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

nie no, no comment ;p

skarabeusz323 05-02-2007 13:10

kazik na czym padłeś przecież miałes 60
~co do soula żenada szkoda mowic

Piterro91 05-02-2007 19:05

Co do soula ...

Juz są jego nowe passy u mnie ... żal.pl ... Za to ze mowil ze mnie zabije , to zrobie 2 filmik z rookowania ]:->
bb ;] ;(

Zen 05-02-2007 20:17

dawaj pietroo ;ppp i dowiedz sie gdzie ma ten domek, bo moze jednak cos bedzie w nim mial =D

Gagan 05-02-2007 20:40

Nie rozumiem czemu się przejmujecie tym że ktoś kupił postać? Skoro jest na tyle głupi że nie umie sam jej zrobić i nie szkoda mu kasy to jego problem. Na świecie zawsze znajdzie się ktoś kto pójdzie na łatwiznę. A co do hackowania, myślę że szybciej się wzbogacisz grając normalnie a nie bawiąc się w okradanie postaci.

ZTuPacK 05-02-2007 21:12

No moje gratulacje. Jestes genialny :) Loot miales full lajcik :D Jestem pod wrazeniem.

Czosnaka & Tanivupo Asap ory?

Signed ~Mazur~

Coray 05-02-2007 21:15

Ale LOOT UUU :D Normalnie podziwiam hehe. Też tego nie rozumiem, po co się lajcować tym, że kupił postać ?? :P

d4rqu 05-02-2007 21:15

Zrookuj go. Jak kupuje postać na allegro to dobrze mu tak...

Medivh Shady 05-02-2007 21:21

Żal mi was.

d4rqu 05-02-2007 21:21

Pitero dałbyś za kase sobie pograć soulem? Chętnie bym go dednał na racie kilka razy:D

edit: Za co żal? Za to, że soul sprzedał konto na allegro?:-)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:18.