![]() |
Hmm... A mnie jedno zastanawia... Gdyby zabili teraz Veruis'a jak rozpacza nad śmiercią Natallly to by im już nie przeszkadzał... Więc czemu tak nie zrobili ?
A ogólnie to się rozkręca ;P Ps. To ja robiłem Outfit Natally ^^ |
9/10 ale jedno hasło mi się nie podobało "moja słodka natally"
|
Fajnie, Fajnie ,że nattaly dedła. HHAHAHAHAHHAHAjscugfe. J'm lovin it! Akcja rozkręca się coraz bardziej!
|
Coraz lepiej.
|
Hmm... może nie oglądałem dokładnie turnieju wymiarów, ale tam chyba walczono właśnie o jakieś urządzenie do przechodzenia między wymiarami a teraz Sezu, Veruis, Cloy i s-ka łażą bez problemu międzywymiarami.
A Veruis i Natally nie powinni w lochach być :)? Wąż taki kozak, że potężną klątwę rzuca a dwóch ludzisiów pokonać nie może. Literówki są... i jedna w tytule tematu. Pośpiech? No dobra, były drobnostki, które można łatwo uzasadnić, ale ważą się losy ludzkości a oni nie zabijają bezbronnego Veruisa, który wywował całe te zło i będzie im przeszkadzał. Ta... to takie trochę dziwne... |
Ta walka to beznadzieja ;(
Coś ci ten blask zewnętrzny nie wyszedł ;( Czemu nie dobili Veruisa? Atak Glavesa jest zrąbany Łeee Ten odcinek jest o wieeele gorszy :/ 5/10 za odcinek 8/10 fake |
Fajny Odcinek!
Hehe ja nawet się domyśliłem już przy 3 odcinku, że to Natalyy naszczęscie jest jusz ded!:p :D Wszytko fajnie nie mam zastrzeżeń! 11\10 |
Nie zabili Veruiska, bo był taki bezbronny :P Po drugie to im się śpieszy ^^ Mają tylko rok na zdobycie Kuli Węzy :D
@Virus Ty to zawsze się do walk przyczepiałeś ^^ |
Super Fake!
10/10 - fabuła 9,5/10 - ortografia 9/10 - grafika:p A i jeszcze pytanie: W "Turnieju Wymiarów" była mowa o Ivanie :p ale nie przypominam sobie by wystąpił w tej części i teraz nie wiem czy będzie występował czy nie? |
Not bad ale...
Minusy: - nie dobili Veruisa (dużo czasu by im to nie zajęło) - atak Glavesa słaby - literówki - 2 sceny Plusy: - fajne outfitki - fabuła - Natally padła ;) - fajnie padła (wbity miecz i tekst "za Sanir" :)) |
A, zapomniałem dodać
Jak wbił Natally miecz to na pierwszy rzut oka myślałem że on ją... gwałci :D @DracoR Przyczepiam się do walk bo... wolałbym żeby walki były fajnie wykonane. Veruisek był bezbronny? Ale wymyślasz :D Dobicie go nie zajęłoby im roku... |
Walka superr... fajny outfit :D ogólnie wszystko fajnie...
P.S To jak moge być w fake?:D:D:D |
Fabularnie?
Dno i metr mułu. Jakoś niespecjalnie ci to idzie. A ten atak Glavesa wygląda lamersko :/ |
Spox.Literowki,caloksztalt fajny-7/10(sroga ocena:faceoff: )
|
no! to fajne ;D tylko 1 blad
Cytuje: Cytuj:
|
Ale macie problemy... literówki... nie ważne że są, ważne że można się doczytać... Żaden Fake nie jest idealny... Każdy ma swoje wady i zalety... Pozdro:D
|
Bede ocenial sobie co 4 odcinki
pierwsze 4 odcinki : 100/10 |
@virusmaxi
tez mi sie tak zdawalo :D ogulem twoje faki sa supper ten tez :) rob dalej |
zapomnieliście o jednym ^^ jeśli turniej wymiarów oglądaliście to chyba nie uważnie. niby oni byli na tym turnieju pare dni a tak naprawde w ich wymiarze mineły 2 lata więc rok to chyba nie dużo czasu skoro w wymiarze shreka i fiony itp. czas leci szybciej.
|
HuHu widze ze DracoR robi kolejny fajny "fejk". choc poczatke byl zdeka "zepsuty" to reszta nabiera ksztaltu ^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:51. |