Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Czuć miłość w powietrzu... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=116702)

Wielki Mancyz 12-02-2007 06:30

niech zrobia jemiole w kazdym miescie faceci na pvp beda ruchac kobietki od tylu z visów <lol2> joke taki :D:D

Heram_Elion 12-02-2007 08:52

hehe

Dzień strażaka xD Jak to moja kolezanka mowi :D
W tibii walentynki... To troche nie pasuje ;p

Morius najt 12-02-2007 12:24

tibia to tibia a takie święta jak walentynki nie powinny mieć w niej miejsca co dalej będzie w tibi będzie obchodzone Boże Ciało?? weźcie i to przemyślcie

..::QRAS::.. 12-02-2007 12:45

cipy chca pokazac ze maja serce ;]

Onori 12-02-2007 12:52

Cytuj:

O co wy tak narzekacie -.- Jak w WoW'ie był sylwester i można było vodke kupić to wszyscy uwazali to za dobra zabawe a wam nigdy nie dogodzi omg -.-
Tak, tylko MY to nie WoW. Zresztą jak zawsze nie można wyrazić swojego zdania bo zaraz się znajdzie rasista (owszem - rasista, bo rasizm to nie tylko odnosi się do wiary czy koloru skóry), który powie (lub będzie to ukryte w jego wypowiedzi), że jesteśmy tylko osobami, które wiecznie narzekają, ogólnie idiotami, którzy powinni się cieszyć bo Cipy zawsze mają bardzo "inteligentne" pomysły.

Mageter 12-02-2007 12:57

Chętnie bym wysłał komuś walentynke, ale nie mam komu ;(
Ktoś jest chętny? :D Ale... Wie ktoś gdzie dokładniej jak i za ile kupić taką karteczke? ;>

Ziboza 12-02-2007 13:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wielki Mancyz (Post 1262629)
niech zrobia jemiole w kazdym miescie faceci na pvp beda ruchac kobietki od tylu z visów <lol2> joke taki :D:D

Żart na poziomie :), a jemioła to chyba na Boże Narodzenie, taka mala dygresja.

@ktoś tam
Ani walentynki, ani sylwester to nie są święta kościelne, więc nie widzę żadnych moralnych przeszkód, aby istniały w tibii... No.. ale zawsze walentynki to walentynki, święto zakochanych, a nie jakies chore pierniki dla wirtualnej partnerki.. wg. mnie to żałosne.

Miłej zabawy w walentynki, nie zapomnijcie o swoich drugich połówkach ; )

Jackal 12-02-2007 13:38

/Offtopic

@Do wszystkich którzy tak bardzo nienawidzą święta Walentynek. Drogie dzieci 3/4 piszących tu nie ma w ogóle/nie miało dziewczyn (lub dziewczyny), 1/4 piszących tu ma dziewczynę ale jednak piszą "ZNISHCYC WALENTYNKI!!!!!!!!!1" gówno wiecie ;). Musiałem zareagować bo nie mogłem patrzyć na polaczków którzy się "bulwersują" świętem Walentynek. Jesteście żałośni ;). Macie pryszcze na ryjku, jesteście otyli i nie dbacie o siebie. Musicie zareagować "Walentynki niech przepadną!!!!12", ponieważ nigdy nie poznaliście uczucie z dziewczyną. A powiem Wam, że jest wspaniałe :-). Ale niestety wy jesteście tak żałośni, że chcecie nabić 50 lvl w tibi dla wujka hakera (czyt. chakiera). A później się wyżalacie, że was shakowali hehe :). Powodzenia w szukaniu dziewcząt NA REALU, nie w tibi.

Trang Oul 12-02-2007 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ..::QRAS::.. (Post 1262911)

To niech dadzą wszystkim PACCa :P .

Onori 12-02-2007 17:21

@Jackal

I co Ty wiesz niby o miłości?. Odezwał się mistrz podrywu i panienek, który mówi jak to jesteśmy złymi ludźmi bo nie przepadami za durnymi świetami. Drogi chłopcze, lub dziecko (bo porównując mój wiek do Twojego to raczej moge do Ciebie tak mówić), dla Twojej informacji mam dziewczyne i co z tego? mam czekać cały rok, aby jej powiedzieć, że ją kocham i dać jej prezent... no jeśli TY liczysz każdy grosz i nie potrafisz obdarować kogoś prezentem tylko i wyłącznie w walentynki to serdecznie Ci gratuluje.
Każdy dzień, każda chwila - jest równie dobra, aby stała się walentynkami więc po co mam uwielbiać jakieś "święto" które nic w moim życiu i tak nie zmienia?
Bo czynie wszystko, aby każdy dzień spędzony razem był taki jak Ty spędzasz je raz w roku ze swoją dziewczyną.
Brawa dla tego pana: on daje nam dowód, że głupota ludzka nie zna granic!

Upierz 12-02-2007 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ..::QRAS::.. (Post 1262911)

Tak... dziwnie mi to brzmi... : d

Walentynki w MMO-RPG... lolxando.

Jackal 12-02-2007 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Onori (Post 1263433)
@Jackal

I co Ty wiesz niby o miłości?. Odezwał się mistrz podrywu i panienek, który mówi jak to jesteśmy złymi ludźmi bo nie przepadami za durnymi świetami. Drogi chłopcze, lub dziecko (bo porównując mój wiek do Twojego to raczej moge do Ciebie tak mówić), dla Twojej informacji mam dziewczyne i co z tego? mam czekać cały rok, aby jej powiedzieć, że ją kocham i dać jej prezent... no jeśli TY liczysz każdy grosz i nie potrafisz obdarować kogoś prezentem tylko i wyłącznie w walentynki to serdecznie Ci gratuluje.
Każdy dzień, każda chwila - jest równie dobra, aby stała się walentynkami więc po co mam uwielbiać jakieś "święto" które nic w moim życiu i tak nie zmienia?
Bo czynie wszystko, aby każdy dzień spędzony razem był taki jak Ty spędzasz je raz w roku ze swoją dziewczyną.
Brawa dla tego pana: on daje nam dowód, że głupota ludzka nie zna granic!

Hemmm... czytanie ze zrozumieniem się kłania proszę Pana :). Imvho nie mówiłem to do ludzi którzy mają dziewczynę, a do tych którzy ich nie mają, ALE tępią to święto bo tak jest "KóL" (jeśli wie Pan co to znaczy, jeśli nie proszę się nazwać idiotą podpowiem, coś co się nazywa ironia), i niech mnie Drogi Panie nie osądza, że jestem kozak w necie, bo to samo bym Panu powtórzył co powiedziałem na forum. (go to hell ;)).

XIII 12-02-2007 17:46

Cytuj:

niech zrobia jemiole w kazdym miescie faceci na pvp beda ruchac kobietki od tylu z visów <lol2> joke taki
Przezabawny zart, stary.
Moglbym z Toba konie krasc.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jackal
Macie pryszcze na ryjku, jesteście otyli i nie dbacie o siebie. Musicie zareagować "Walentynki niech przepadną!!!!12", ponieważ nigdy nie poznaliście uczucie z dziewczyną.

Nie mamy czasu na bzdury.

Onori 12-02-2007 17:53

Cytuj:

Hemmm... czytanie ze zrozumieniem się kłania proszę Pana . Imvho nie mówiłem to do ludzi którzy mają dziewczynę, a do tych którzy ich nie mają, ALE tępią to święto bo tak jest "KóL" (jeśli wie Pan co to znaczy, jeśli nie proszę się nazwać idiotą podpowiem, coś co się nazywa ironia), i niech mnie Drogi Panie nie osądza, że jestem kozak w necie, bo to samo bym Panu powtórzył co powiedziałem na forum. (go to hell ).
No ale wolność słowa to obce Ci słowo... no coż rasizmu nieda się zniszczyć do zera nawet obiawia się on u 14 latków...

Duch Niespokojny 12-02-2007 17:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jackal (Post 1262990)
Jesteście żałośni ;). Macie pryszcze na ryjku, jesteście otyli i nie dbacie o siebie. Musicie zareagować "Walentynki niech przepadną!!!!12", ponieważ nigdy nie poznaliście uczucie z dziewczyną.

Musisz czekać aż do 14 lutego, żeby "poznać uczucie z dziewczyną"?
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jackal (Post 1262990)
Powodzenia w szukaniu dziewcząt NA REALU, nie w tibi.

Przecież właśnie większość ludzi tutaj protestuje przeciwko mieszaniu walentynek do Tibii, więc o co ci chodzi?

Ar2r 12-02-2007 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez alanziomek (Post 1261375)
Omg:o
czy nie ma normalnych ludzi tu?? a moze jestescie inni zamiast kobiet/meszczyzn wolicie tibie i podnieca was ona... nudzi Ci sie a nie chce ci sie expic to co robisz?? idziesz do sklepu czy gdzies kupujesz ciasto serducho i dajesz jakiejs lasce nawiazesz nowa znajomosc a moze ona miesza tam gdzie ty i sie zakochacie bylo w tibi pare takich przypadokow ... :p

Sam jesteś przypadek, ziomus!!:D

A tak serio to "walę tynki" to nie głupi pomysł. A jedno ciastko serducho sam dla siebie zostawię:) Oczywiście jednej dzieczynie dam ciacho i będzie spox:evul:

Mam nadzieję, że na Święto Dziękczynienia nie obdarują nas flagami Ameryki i pieczonymi indykami:D

Pozdro

Vlad Dracula 12-02-2007 19:10

OMG(f)Walentynki?Niee chyba mi się przewidziało.CipSoft nie ma już czym zachęcać do grania...A tak poza tym to tylko (małe,ale zawsze) przeciążenie serverów.Beznadzieja.

Her 12-02-2007 19:12

Wiecie co ? Ja was nie rozumiem ... wszyscy prawie mowią ze to Amerykanskie swieto , ze beznadzija , ze cos tam itp ... Czy wy nie macie za grosz poczucia humoru ? Ja podchodze z tym bardzo sympatycznie , moim zdaniem to bardzo dobry i zabawny pomysl :) Gratulacje dla pomysłodawcy .

Pozdrawam Her ~

Onori 12-02-2007 20:05

Co w tym do cholery zabawne?

Nuper 12-02-2007 21:35

Wedlug mnie to ciekawy dodatek do gry.Wiem ze psuje klimat klasycznego rpg,ale coz...jakby ktos nie wiedzial,Tibia juz dawno odeszla od tego schematu-i podoba sie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:58.