![]() |
niech zrobia jemiole w kazdym miescie faceci na pvp beda ruchac kobietki od tylu z visów <lol2> joke taki :D:D
|
hehe
Dzień strażaka xD Jak to moja kolezanka mowi :D
W tibii walentynki... To troche nie pasuje ;p |
tibia to tibia a takie święta jak walentynki nie powinny mieć w niej miejsca co dalej będzie w tibi będzie obchodzone Boże Ciało?? weźcie i to przemyślcie
|
cipy chca pokazac ze maja serce ;]
|
Cytuj:
|
Chętnie bym wysłał komuś walentynke, ale nie mam komu ;(
Ktoś jest chętny? :D Ale... Wie ktoś gdzie dokładniej jak i za ile kupić taką karteczke? ;> |
Cytuj:
@ktoś tam Ani walentynki, ani sylwester to nie są święta kościelne, więc nie widzę żadnych moralnych przeszkód, aby istniały w tibii... No.. ale zawsze walentynki to walentynki, święto zakochanych, a nie jakies chore pierniki dla wirtualnej partnerki.. wg. mnie to żałosne. Miłej zabawy w walentynki, nie zapomnijcie o swoich drugich połówkach ; ) |
/Offtopic
@Do wszystkich którzy tak bardzo nienawidzą święta Walentynek. Drogie dzieci 3/4 piszących tu nie ma w ogóle/nie miało dziewczyn (lub dziewczyny), 1/4 piszących tu ma dziewczynę ale jednak piszą "ZNISHCYC WALENTYNKI!!!!!!!!!1" gówno wiecie ;). Musiałem zareagować bo nie mogłem patrzyć na polaczków którzy się "bulwersują" świętem Walentynek. Jesteście żałośni ;). Macie pryszcze na ryjku, jesteście otyli i nie dbacie o siebie. Musicie zareagować "Walentynki niech przepadną!!!!12", ponieważ nigdy nie poznaliście uczucie z dziewczyną. A powiem Wam, że jest wspaniałe :-). Ale niestety wy jesteście tak żałośni, że chcecie nabić 50 lvl w tibi dla wujka hakera (czyt. chakiera). A później się wyżalacie, że was shakowali hehe :). Powodzenia w szukaniu dziewcząt NA REALU, nie w tibi. |
Cytuj:
|
@Jackal
Wiek: 14 I co Ty wiesz niby o miłości?. Odezwał się mistrz podrywu i panienek, który mówi jak to jesteśmy złymi ludźmi bo nie przepadami za durnymi świetami. Drogi chłopcze, lub dziecko (bo porównując mój wiek do Twojego to raczej moge do Ciebie tak mówić), dla Twojej informacji mam dziewczyne i co z tego? mam czekać cały rok, aby jej powiedzieć, że ją kocham i dać jej prezent... no jeśli TY liczysz każdy grosz i nie potrafisz obdarować kogoś prezentem tylko i wyłącznie w walentynki to serdecznie Ci gratuluje. Każdy dzień, każda chwila - jest równie dobra, aby stała się walentynkami więc po co mam uwielbiać jakieś "święto" które nic w moim życiu i tak nie zmienia? Bo czynie wszystko, aby każdy dzień spędzony razem był taki jak Ty spędzasz je raz w roku ze swoją dziewczyną. Brawa dla tego pana: on daje nam dowód, że głupota ludzka nie zna granic! |
Cytuj:
Walentynki w MMO-RPG... lolxando. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Moglbym z Toba konie krasc. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak serio to "walę tynki" to nie głupi pomysł. A jedno ciastko serducho sam dla siebie zostawię:) Oczywiście jednej dzieczynie dam ciacho i będzie spox:evul: Mam nadzieję, że na Święto Dziękczynienia nie obdarują nas flagami Ameryki i pieczonymi indykami:D Pozdro |
OMG(f)Walentynki?Niee chyba mi się przewidziało.CipSoft nie ma już czym zachęcać do grania...A tak poza tym to tylko (małe,ale zawsze) przeciążenie serverów.Beznadzieja.
|
Wiecie co ? Ja was nie rozumiem ... wszyscy prawie mowią ze to Amerykanskie swieto , ze beznadzija , ze cos tam itp ... Czy wy nie macie za grosz poczucia humoru ? Ja podchodze z tym bardzo sympatycznie , moim zdaniem to bardzo dobry i zabawny pomysl :) Gratulacje dla pomysłodawcy .
Pozdrawam Her ~ |
Co w tym do cholery zabawne?
|
Wedlug mnie to ciekawy dodatek do gry.Wiem ze psuje klimat klasycznego rpg,ale coz...jakby ktos nie wiedzial,Tibia juz dawno odeszla od tego schematu-i podoba sie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:58. |